Alles werd netjes opgepakt door Brouwmout en alles kwam in goede orde aan. Het zou wel fijn zijn als er een e-mail wordt verstuurd, wanneer er zich enige vertraging voordoet; al zou het maar een auto... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Altijd in orde, mooi assortiment en heb intussen al 4 heerlijke biertjes mogen brouwen dankzij de moutmixer service! Super handig als je kleine batches brouwt en zelf geen schrootmolen hebt. Top!
Bestelling bij BrouwMout loopt niet lekker meer. Onduidelijk of bedrijf nog actief is. Bestelling eind maart geplaats en betaald. Begin april nog een maal email contant gehad waar melding werd g... Ver más
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Ruime keuze en snelle levering
Moutmixer met schrootservice enorme uitkomst!
Levering is relatief snel, ik heb nu twee keer besteld en beide keren erg tevreden! Voornamelijk gebruik gemaakt van de moutmixer met schroot service, echt aan te raden. De geschrote mout wordt luchtdicht (maar niet vacuum) verpakt. Zeker voor de kleine brouwer die geen zin heeft om geld uit te geven aan een schrootmachien ideaal.
Ik heb nog steeds mijn pakket niet…
Ik heb nog steeds mijn pakket niet ontvangen. En op de mail krijg ik geen reactie. En met bellen alleen een vocemail
Goede snelle service
Goede snelle service, alles netjes verpakt en goed geïnformeerd over de zending
Snelle bezorging & scherpe prijs
De gist was netjes verpakt
De gist was netjes verpakt, en snel bezorgd via de brievenbus.
Ideale service
Ideale service. Mijn recept, geseald in een zak, klaar om te brouwen.
snelle en juiste levering.
Goede producten,
Goede producten,
goede communicatie,
geleverd zoals Besteld.
Prima bedrijf 👍
Al jaren fan van Brouwmout
Bestel al jaren bij Brouwmout, geen gedoe met schrooten of een voorraad graan op zolder, allas op maat en altijd op tijd bezorgd. Top
Aan te bevelen
Zeer tevreden, snelle en correcte verzending. Kwaliteitsvolle producten ontvangen.
Great service and fresh product
Snel en juist geleverd
Ik had verwacht zakjes van 5 kg. Maar 2,5 kg zakjes is ook goed, het is wel het bestelde artikel. Wat op de site per 1kg en 5kg aangeboden wordt.
Idiaal voor als je geen schrotmolen hebt.
Zeer prettige ervaring met Brouwmout gehad. Ik heb bij Brouwmout een Tripel pakket gekocht. Het was mijn eerst kee full-grain brouwen en ik vond het erg prettig dat ik een volledig samengesteld pakket kon bestellen. Alles netjes verpakt met een kleine handleiding erbij. Zorg er wel voor dat je binnen een week van bestellen gaat brouwen als je geschotte mout koopt. Als mout eenmaal geschrot is dan heeft het een korte houdbaarheid.
Goede producten 5 sterren alleen was de…
Goede producten 5 sterren alleen was de levering heel erg lang wachten
Más información sobre otros tipos de reseñas.