Vaker hier besteld, snelle levering. Voor de eerste keer Eetbare prints besteld(Minnie Mouse), die vielen erg tegen, ze zouden helder en kleurrijk zijn maar het kleurverschil van he origineel v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Alles prima in orde! 2 (eetbare) foto’s besteld. Keurig geleverd binnen een aantal werkdagen (1 week), netjes verpakt en ziet er mooi uit!
La empresa ha respondido
Al meerdere keren hier besteld maar de service blijft top! Gepersonaliseerde taartpapier besteld, en de volgende dag was die al in huis. Dankjewel!
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Pastelería
- Equipamiento para panaderías
- Tienda de insumos para hornear
- Tienda de artículos para decoración de pasteles
Escrito por la empresa
Cakemusthaves is gespecialiseerd in premium eetbare prints die elke taart, cupcake of traktatie omtoveren tot een persoonlijk kunstwerk. Of het nu gaat om een verjaardag, babyshower, themafeest, bruiloft of zakelijke gelegenheid: met onze haarscherpe prints maak je van elke bakcreatie iets bijzonders. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige frosty sheets en voedselveilige inkten, zodat jouw print niet alleen prachtig oogt, maar ook veilig is om te eten. Dagelijks helpen we zowel hobbybakkers als professionals met het creëren van unieke en feestelijke baksels. Van kleurrijke kinderprints tot strakke zakelijke ontwerpen en gepersonaliseerde foto’s: bij ons vind je altijd een print die past bij jouw thema. En kom je er zelf niet uit? Dan denken we graag met je mee. Bij Cakemusthaves staan kwaliteit en service voorop. Daarom worden alle prints met zorg en aandacht geproduceerd in eigen huis, zodat we elke bestelling kunnen controleren op kleur, scherpte en afwerking. Bestel je vóór 16.00 uur? Dan drukken wij jouw print direct en wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Zo kun je de volgende dag meteen aan de slag. Cakemusthaves — jouw betrouwbare partner voor eetbare prints van topkwaliteit.
Información de contacto
kolk 32, 4241TJ, Arkel, Holanda
- klantenservice@cakemusthaves.nl
- cakemusthaves.nl
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Redder in nood 🙈
Al een paar keer iets besteld en superblij met de gepersonaliseerde prints! Een verjaardag vergeten 🙈 maar door de levering de volgende dag was ik toch nog op tijd. Heeft me echt gered, bestel hier zeker vaker!
Verzendkosten zijn helaas iets omhooggegaan, wel jammer als je net onder de 45 euro zit.
Fijne webshop, perfect voor spoedbestellingen
Ik bestel hier al lange tijd mijn bakingrediënten: altijd goed verpakt, snelle en betrouwbare bezorging en achteraf betalen is een fijne bonus. Ook superhandig dat je sinds kort tot 20.00 uur kunt bestellen voor levering de volgende dag. Eén keer ging er iets mis, maar dat werd supersnel en vriendelijk opgelost. Topservice – ik bestel nergens anders! 😊
Taartprint
Vaker hier besteld, snelle levering. Voor de eerste keer
Eetbare prints besteld(Minnie Mouse), die vielen erg tegen, ze zouden helder en kleurrijk zijn maar het kleurverschil van he origineel van de website wijkt heel erg af van wat ik ontvangen heb, de prints zien er ook "grauwig" uit.
Over gemaild en foto's
bijgevoegd van origineel en wat ik ontvangen heb en simpelweg krijg je antwoord de prints kunnen nu eenmaal afwijken, terwijl er staat wat je ziet is wat je krijgt.
En ik heb al heel wat taarten gemaakt met eetbare prints(bestelde ik op andere websites) en ik weet dat het altijd iets kan afwijken maar dit is een te groot verschil.
Later hebben ze de printjes nog een keer toegestuurd, heel fijn maar helaas zagen die er hetzelfde uit.
Moeilijk contact te krijgen
Heel moeilijk contact met ze te krijgen, alles is met AI gedaan. Instagram geen reactie, op de chat is alleen een AI bot en op de mail komt nauwelijks tot geen reactie. Op het moment dat je de goede bewaarinstructies volgt geven zij aan dat die instructies niet kloppen en het buiten de koelkast bewaard had moeten blijven? Bestelling nu dus in de prullenbak hierdoor…. Helaas ook geen tijd meer om taart te bestellen voor onze dochter.
Pakket veelste laat & geen contact
Pakket veelste laat, daarnaast zeven een meer mail gestuurd, ook via de chat en contactformulier geen reactie. Wel moeten betalen, terwijl ik binnen gestelde termijn was.

Respuesta de Cakemusthaves
Goede kwaliteit van producten en goede…
Goede kwaliteit van producten en goede service, qua communicatie, verzenden en snelheid van leveren

Snelle service!
Duidelijke website en super snelle verzending!

geen reactie bij problemen
via de site kon ik niet voor thuislevering kiezen (technische storing?) - Levering gekozen in afhaalpunt op onze vakantiebestemming. Levering was vertraagd waardoor we ze niet meer konden ophalen. Kan gebeuren maar ik heb 2 maal via hun onlineformulier de problemen laten weten en totaal geen reactie. ;(

Respuesta de Cakemusthaves
Duidelijke site met goede producten
Duidelijke site met veel producten. Goed product, werkt naar behoren.

Respuesta de Cakemusthaves
Goede kwaliteit van foto’s en snel…
Goede kwaliteit van foto’s en snel geleverd

Respuesta de Cakemusthaves
Mooie eetbare foto's laten afdrukken
Mooie eetbare foto's laten afdrukken, snel en netjes verpakt bezorgd. Kortom, ik ben tevreden.

Respuesta de Cakemusthaves
Tijd geleden wat besteld. Nooit een oplossing gekomen
Tijd geleden war besteld.
Product niet t zelfde als afgebeeld kon er niks mee.
Na meteen mailen bij binnenkomst heeft t heel lang geduurd voor ik 1 keer antwoord kreeg.
Meteen foto’s gestuurd en gaven me ongelijk ik antwoorde met de minuut op de mail.
Erna nooit meer wat vernomen!
Al weken hiermee bezig misschien wel maanden onwijs slecht.
Wil graag het product retour en me geld terug maar krijg de kans zo niet omdat klantenservice zo slecht is en nooit antwoord…

Respuesta de Cakemusthaves
Prettige website met veel keuze voor…
Prettige website met veel keuze voor personalisatie.
En de volgende dag in huis ontvangen

Respuesta de Cakemusthaves
Tip top gepersonaliseerde cake topper
Heel leuke gepersonaliseerde caketopper, volledig zoals besteld. De bestelling werd snel geleverd en was goed en zorgvuldig verpakt. Een aanrader!

Snelle levering. Binnen 24 uur had ik het binnen

Respuesta de Cakemusthaves
Snel geleverd, maar probleem oplossen slecht
Snel geleverd, maar niet zoals besteld. Gemaild erover en kreeg een excuus. Daarop opnieuw gemaild met foto’s en de bon. Want daar hebben ze om gevraagd…en zij hebben vervolgens nooit meer gereageerd. Tot de dag van vandaag. Mail was van 10 oktober 2025

Snelle levering naar België
Snelle levering naar België. Voor 16 uur besteld volgende dag in huis. Zelfs je eigen ontwerp.
Top bedrijf.

Respuesta de Cakemusthaves
Slechte ervaring gehad tijdens en na mijn bestelling
Slechte ervaring gehad tijdens mijn bestelling van een eetbare print. Afdruk was totaal niet zichtbaar. Terwijl ik in de commands heb aangegeven, graag hele print er op! En een mail heb gestuurd na betaling dat ik mij afvroeg of alles goed was gegaan?! Dit omdat de site een foutmelding gaf! Na een klacht te hebben ingediend werd ik niet serieus genomen. Alles gaat via de mail, had willen bellen, dat had veel ellende bespaard. Maar nergens vind je een telefoonnummer van dit bedrijf! En wacht sinds begin november nog op een andwoord! Echt niet netjes. Zelfde print bij een ander bedrijf laten maken en hier wel zichtbaar. En zeer goed geholpen!

Fijne website
Fijne website! Echter waren de prints niet van te voren uitgesneden waardoor ik dit zelf moest doen en dit natuurlijk dan niet mooi rond is afgewerkt. Helaas

Respuesta de Cakemusthaves
Más información sobre otros tipos de reseñas.