Bruktbokhandelen Opiniones 10

4,1

Información sobre la empresa

1. Librería

Escrito por la empresa

Bruktbokhandelen er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på brukte bøker av høy kvalitet. Vi gir bøker nytt liv ved å samle inn, inspisere og klargjøre hver enkelt bok før den legges ut for salg. Alle bøker blir nøye gjennomgått, slik at du kan være trygg på at du får et produkt som holder høy standard – ofte så nær ny som mulig. For oss er kvalitet like viktig som pris. Vi brenner for å gjøre litteratur mer tilgjengelig. Derfor tilbyr vi gode bøker til rettferdige priser, samtidig som vi bidrar til en mer bærekraftig måte å konsumere på. Ved å velge brukte bøker er du med på å redusere avfall og gi eksisterende ressurser nytt liv. Bruktbokhandelen handler ikke bare om bøker – det handler om å bevare historier, dele kunnskap og skape verdi på en ansvarlig måte. Velkommen til en trygg og bevisst bokhandel 📚

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bra kundeservice!

God kundeservice, rask levering og produktet kom i perfekt stand. Kommer gjerne til å handle her igjen.

15 de junio de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hadde nesten gitt opp å finne ei bok

Hadde lett lenge etter en bok. Da jeg henvendte meg til Bruktbokhandelen, sa de at de ville sjekke det opp. Kort tid etter, var boka i postkassen min☺️ Takk for fin og rask kundebehandling

9 de abril de 2026

Hei Irene,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det betyr veldig mye for oss.

Din omtale hjelper oss med å bli enda bedre, både når det gjelder kundeservice og måten vi hjelper lesere med å finne bøker som ikke lenger er tilgjengelige i vanlige bokhandler.

Det er svært givende å kunne bidra til at gode bøker får et nytt liv og finner veien til nye lesere.☺️

Vennlig hilsen
Bruktbokhandelen

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det gikk lett for å bestille

Det gikk lett for å bestille, men har ikke fått varer enda,

31 de marzo de 2026

Hei Evelina!

Tusen takk for tilbakemeldingen din – den hjelper oss med å forbedre tjenestene våre. Vi beklager så mye at du ennå ikke har mottatt varene dine.
Pakken din ble sendt samme dag som bestillingen ble lagt inn. Det har vært noen forsinkelser i forbindelse med påsken, men dette alene forklarer ikke situasjonen. Derfor har vi tatt kontakt med transportøren og følger saken nøye.

Vi oppdaterer deg så snart vi mottar mer informasjon.

Med vennlig hilsen,
Bruktbokhandelen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kommer tilbake til denne nettbutikken!

Hyggelig kommunikasjon og god innpakning av bøkene, som var i god stand! Enkelt å manøvrere i nettbutikken.

6 de abril de 2026

Tusen takk for tilliten!
Tilbakemeldingen din betyr mye for oss og hjelper oss å bli litt bedre hver dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utrolig treig levering!

Bestilte bok 3. april som enda ikke er levert.

3 de abril de 2026

Hei John,
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager forsinkelsen. På grunn av påsken har det vært forsinkelser hos Helthjem. Bestillingen din ble sendt samme dag som du bestilte, den 3. april. Vi følger opp saken dersom den ikke blir levert snart.

Vennlig hilsen,
Bruktbokhandelen.no

Enkel og grei nettside

Enkel, moderne nettside med alle forsendelses- og betalingsalternativer du forventer. Og jeg fant boka jeg lette etter!

27 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Bruktbokhandelen

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi er glade for at du opplevde nettsiden som enkel og moderne, og at du fant boken du lette etter. Velkommen tilbake til oss når som helst!

Vennlig hilsen,
Bruktbokhandelen.no

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.