Consulta las opiniones de los clientes
Bin sehr unzufrieden. 4,80 Euro Versandkosten obwohl mein Artikel 50 Euro gekostet hat und auf der Website zunächst damit geworben wurde, dass der Versand "ab 50 Euro kostenlos" sei. Pulli kam an, ei... Ver más
Vandaag in de winkel geweest om schoenen te kopen voor mijn moeder en ik ben echt superlief geholpen door de verkoper. Er werd goed meegedacht en alle tijd genomen, wat het heel prettig maakte. Dan... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Shop your exclusive sneakers online at Bruut with worldwide delivery, 14 day return policy and 24/7 customer service!
Información de contacto
Concourslaan 23, 2132 DH, Hoofddorp, Holanda
- info@bruut.nl
- bruut.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie. Reageert pas na een paar dagen waar je bestelling blijft waar op de site staat voor 19:00 besteld volgende dag is n huis. En dan uiteindelijk zeggen dat ze de schoenen niet meer hebben.
Slechte service
Slechte service. Na 2 week pas reageren op mijn whapp over een klacht over mijn schoen. Schoen heeft na 6 weken al slijtage aan de hak. 0% vergoeding voor een schoen van €150.
Vooral het service gedeelte vind ik zeer slecht wanneer er naar 2 week berichten nog steeds niet gereageerd word.
Nooit meer hier iets kopen!!
Order never arrived
Order never arrived
My order never arrived, I received no tracking information, and customer service did not respond to my message. I would advise potential customers to be cautious.
Super leuke winkel en mega lief…
Super leuke winkel en mega lief personeel
Ik heb mijn schoenen gisteren gekocht…
Ik heb mijn schoenen gisteren gekocht en vandaag ontvangen – ze zijn geweldig. Het was de eerste keer dat ik bij jullie kocht; ik ga zeker nog eens iets kopen. Ik ben erg tevreden.
erg veel
erg veel. onvriendelijk personeel. uitsmoeter duwde weg midden in een gesprek.
Vandaag in de winkel geweest om…
Dankjewel lieve bruut familie
Jullie zijn geweldig 🥰
Geen product ontvangen
Geen product ontvangen, ook reageren ze niet op de whatsapp of mail.
Veel langere levertijd dan aangegeven…
Veel langere levertijd dan aangegeven en op mail wordt niet geantwoord. Nog een geluk dat ik via klarna heb aangekocht
Veel langere levertermijn dan beloofd
Op de site stond vermeld dat ik mijn bestelling de dag nadien zou ontvangen. Ik wacht al een week en heb nog niets ontvangen.
Als ik dit had geweten, had ik via een andere winkel besteld.
Emballage des produits médiocre
Emballage des produits médiocre
Zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie. Berichten komen niet aan of er word niet gerageerd. Product had kwaliteitsproblemen waar niet op gereageerd word
Bruut is een top online winkel de reden…
Bruut is een top online winkel de reden waarom ik dat zeg is omdat ik bij hun mijn schoenen heb besteld die ik bij jd sports heb gepast en daar waren ze 165 euro bij de bruut heb ik dezelfde paar voor 160 t is maar 5 euro maar toch ik had ze besteld en de volgende dag vroeg in huis met een persoonlijk briefje wat hand was geschreven “with love Bruut” zo maak je t als ondernemer extra persoonlijk met je klanten en dat is top service ik zal zeker in de toekomst opnieuw me sneakers hier vandaan halen
Beste winkel van Hoofddorp
Koop hier al jaren me kleding, schoenen etc. Top kwaliteit producten voor een normale prijs en de mensen die daar werken en de eigenaar zijn echt van klasse. Respectvol, maken altijd een praatje, echt top service!!
Niks om op aan te merken
Perfect snelle levering en alles was goed. Ik zou het iedereen aanraden
Wat een slechte service of eigenlijk…
Wat een slechte service of eigenlijk helemaal geen service !!
Bestelling gedaan online omdat ze die dag korting hadden op alles……
Tussendoor kan je niet zien of je hele bestelling klopt en na het afrekenen krijg je per mail je bestelling door….. op 2 artikelen blijkbaar geen korting ontvangen
Vervolgens kreeg ik mail dat 1 hoodie niet beschikbaar is dus dat het geld daarvoor teruggestort wordt
Daarna kreeg ik de bestelling binnen maar …. Er mist 1 t shirt !!! Doos was keurig dicht en onbeschadigd.
Meteen mail gestuurd want je kan geen telefonisch contact krijgen
Inmiddels heeeeeel veel mails verder en alleen de korting die ik had moeten krijgen teruggestort gekregen maar geen oplossing voor het shirt dat ik mis ! Ze reageren niet op meer op mail dus hebben eigenlijk gewoon m’n geld gestolen!!!!
Rigtig god oplevelse
Alt gik helt upåklageligt. Bestilte et par sko og fik dem tre dage senere. Bruut var gode til at opdatere om pakken undervejs. Kæmpe anbefaling!!
Toppie
Heel snelle levering “voor 19u besteld morgen verzonden”, heb ze ook wellicht de volgende dag aangekregen.
Schoenen zijn netjes verpakt aangekomen.
Fijne winkel
Fijne winkel, vriendelijk personeel. De keuze in de winkel lijkt beperkt, maar als je wat online vindt kun je dat daar halen, het magazijn is bij de winkel. Altijd net even wat andere modelletjes sneakers of andere kleuren. Ik loop noet graag met de meute mee als het om sneakers gaat en heb hier altijd doe wat specialer sneaker ku nen vinden. Ik ben vaste klant 👌
Klantenservice handelt adequaat
Leuke collectie, mooie prijzen en goede klantenservice