Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We waren op zoek naar een jacuzzi en kwamen uit bij dit bedrijf omdat het ook vlakbij ons woonadres is. Contact gelegd en een afspraak gemaakt om te gaan kijken, we hebben duidelijk onze wensen uitges... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze hebben zoveel keuze!! We werden goed geholpen en kregen niet het duurste bad aangesmeerd maar advies passend aan onze wensen. Nogmaals dank daarvoor en voor de snelle levering! Wij genieten nu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb mijn oude jacuzzi in kunnen ruilen en een nieuwere 5 persoons weer gekocht. De prijs was goed, vriendelijk personeel en toch ook wel belangrijk, snel thuis bezorgd! Ja, zeer tevreden dus zeke... Ver más

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs hebben wij een jacuzzi gekocht…

Onlangs hebben wij een jacuzzi gekocht bij Bubbelbadenenz en we zijn erg tevreden over de service. Vanaf het begin was het contact prettig en verliep de communicatie snel en duidelijk. Er werd altijd netjes gereageerd en afspraken werden goed nagekomen.

Bij aankomst konden we verschillende jacuzzi’s werkend bekijken, wat veel vertrouwen gaf. Uiteindelijk een mooie jacuzzi uitgekozen voor een goede prijs. De levering en plaatsing verliepen ook soepel en professioneel.

10 de mayo de 2026

Ze hebben zoveel keuze!

Wij genieten nu al een paar maand van deze jacuzzi en gebruiken hem toch meer dan we hadden verwacht!

5 de enero de 2026

Super jacuzzi gekocht

Super jacuzzi gekocht, paar dagen na aanschaf was een onderdeeltje stuk waardoor de jacuzzi niet meer verwarmde. Dezelfde dag stond er nog een monteur op de stoep en de kosten werden nier doorberekend top garantie

25 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over dit…

Ik ben zeer tevreden over dit bubbelbad. De kwaliteit is goed en het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het bubbelbad voelt stevig en degelijk aan.

De bubbelfunctie werkt naar behoren en zorgt voor een aangename en ontspannen ervaring. Daarnaast warmt het water snel op en blijft de temperatuur stabiel tijdens gebruik. Ook het geluidsniveau van de pomp is acceptabel en niet storend.

Al met al een betrouwbare en kwalitatieve aankoop. Ik kan dit bubbelbad zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar extra comfort en ontspanning thuis.

20 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

“Super tevreden met mijn aankoop

“Super tevreden met mijn aankoop! Ik heb een jacuzzi gekocht en ben echt heel goed geholpen door het personeel. Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dachten goed met me mee. De levering was ook top: netjes thuisgebracht en alles verliep soepel. Echt goede service van begin tot eind. Zeker een aanrader!”

19 de marzo de 2026

Goede ervaring

Super fijn contact gehad ivm aankoop! Deskundig personeel voor mij gehad en goede uitleg ontvangen. Is er iets onduidelijk, staan ze je telkens vriendelijk te woord.

18 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruim aanbod door voor ieder wat wils

Top ervaring met dit tweedehands bubbelbadenbedrijf! Het aanbod is verrassend ruim, waardoor er voor ieder wat wils is. Daarnaast werd mijn bubbelbad snel geleverd, wat echt een groot pluspunt is. Zeker een aanrader als je kwaliteit zoekt voor een goede prijs.

18 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een top bad mogen ontvangen

Een top bad mogen ontvangen! Geplaats en wel heerlijk warm bubbelen met de koude dagen. Ook was de verkoper een erg behulpzame man.
Nogmaals bedankt!

6 de marzo de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.