Perfect verpakte levering! Heel klantvriendelijk. Eerste aankoop was de reverse jas voor de dochter. Heel tevreden van. Daarna Cheetah hoodie en jogger. Weer heel goed van kwaliteit. Blijft ook p... Ver más
I returned a jacket four months ago and had to pay for the return shipping myself. The package arrived at the Buchan warehouse in March, but I am still waiting for my refund. The website continues to... Ver más
Super snelle levering, netjes ingepakt. De kleren zijn van zeer goede kwaliteit!! De maten vallen voor mij wel net iets groter dan verwacht, maar wel nog goed!
Eerder een trui gekocht, maar die was jammer genoeg te klein (fout van mezelf, foute maat aangeklikt.) retour ging vlot en gratis, dus heb dan nogmaals besteld, een jas deze keer, maar die moet nog aa... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Mooie trui en snelle goeie site…
Mooie goede kwaliteit trui en nette verzorgde leuke verpakking (met leuk extraatje stickers), mooie fit en fijne website.
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering
Gewoon top service!
Ja echt slechtste service ooit
Ja echt slechtste service ooit. Ik begrijp ook niet dat er wel een aantal mensen zijn die wel een degelijke review achter hebben gelaten. Deze mensen heb dan sowieso geen artikel terug gestuurd. Ik zit nu een maand lang te wachten op mijn geld terug. Ik krijg telkens een vermoeiende reactie die te lang op zich laat wachten reactie. Ik wordt gewoon niet geholpen en tegenwoordig reageren ze ook niet meer. “Voor een versnelde service kun je ze bereiken via whatsapp”, Ik kan je één ding vertellen, daar reageren ze niet op. Dus koop hier alsjeblieft niet, want als de maat verkeerd is kan je het wel terug sturen + verzendkosten, maar je geld terug krijg je niet.
Amazing!
Amazing!
Beautiful, confortable and amazing quality!
Continue with this nice work!
Thank you a lot! 🙏🏽
Buchan is incredible!
Super snelle levering
Super snelle levering, goeie deals en zeer goede kwaliteit!
LOVEE
Owner is super helpful, products are amazing, cant wait to receive my next order!
Goed en snel geleverd tijdens feestdagen
Goed en snel geleverd tijdens feestdagen. Gekocht met korting :)
Top merk!!!!!!
Top!
Product was in goede staat en paste goed, zoals op de site aangegeven. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
Topkwaliteit jas met snelle levering!
Ik heb recent een leren jas gekocht van Buchan en ik ben er ontzettend blij mee! De jas is van uitstekende kwaliteit, het leer voelt zacht en stevig aan, en de afwerking is perfect. Het design is stijlvol en past goed bij verschillende outfits. Daarnaast was de levering ontzettend snel, ik had de jas al na enkele dagen in huis. Ik kan Buchan zeker aanraden voor iedereen.
Goede kwaliteit en originele stuks!
Goede kleding
De kwaliteit is heel goed en het is heel stevig. De kleren zitten ook heel goed en comfortabel!
Ik heb nu drie keer besteld bij jullie…
Ik heb nu drie keer besteld bij jullie deze producten zijn
Van goede kwaliteit zeker een aanrader
buchan e una marca da provare secondo me
Buchan e una marca che ho visto molto sui social e essendo un amante dello streetwear mi piacerebbe molto acquistare da loro prossimamente dato che i loro prodotti sembrano di buona qualita e sono molto particolari
prima service ook fijne nieuws mails
prima service ook fijne nieuws mails. Goeie prijs kwaliteit en cool stikkers :)
Ik vind het mooi hoe dit merk oprecht…
Ik vind het mooi hoe dit merk oprecht van 0 naar 100 is gegaan
Buchan review
Enorm sterke business die doorheen de jaren sterk gegroeid is, en verdiend!
Goeie kwaliteit en goeie marketing!