Perfect verpakte levering! Heel klantvriendelijk. Eerste aankoop was de reverse jas voor de dochter. Heel tevreden van. Daarna Cheetah hoodie en jogger. Weer heel goed van kwaliteit. Blijft ook p... Ver más
I returned a jacket four months ago and had to pay for the return shipping myself. The package arrived at the Buchan warehouse in March, but I am still waiting for my refund. The website continues to... Ver más
Super snelle levering, netjes ingepakt. De kleren zijn van zeer goede kwaliteit!! De maten vallen voor mij wel net iets groter dan verwacht, maar wel nog goed!
Eerder een trui gekocht, maar die was jammer genoeg te klein (fout van mezelf, foute maat aangeklikt.) retour ging vlot en gratis, dus heb dan nogmaals besteld, een jas deze keer, maar die moet nog aa... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Buchan review
Enorm sterke business die doorheen de jaren sterk gegroeid is, en verdiend!
Goeie kwaliteit en goeie marketing!
Crazy idea keep up the work!!
Goed merk
Goed merk, goeie prijs kwaliteit verhouding,mooie designs.
Goede kwaliteit
De kledij is van goede kwaliteit en gaat al lang mee.
snelle levering en top kwaliteit
Mooi materiaal en goede service, ik bestelde voor mijn neefje voor kerst een artikel in de verkeerde kleur ik merk betaal alles maar merk het te laat op. Ik de late avond stuur ik nog een e-mail met de uitleg dat ik de verkeerde kleur had besteld. Had tegen de ochtend al antwoord en dat de bestelling was rechtgezet naar de juiste kleur. 👌🏻 echt top. Bedankt daarvoor.
Goede jas.
Ik had een jas gekocht en het was zeer goede kwaliteit. Ik raad het je zeker aan.👍
Heel kwalitatieve kleren
Heel kwalitatieve kleren, coole designs.
net een buchan fleece gekocht zeer goe…
net een buchan fleece gekocht zeer goe en comfortabel en heel vertrouwbaar. thx elijah buchan❤️
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering
topmerk
Ik kocht hier een fleece en hij was tip top in orde. Super merk!!!!
Kwalitatieve schoenen
Kwalitatieve schoenen. Mijn zoon is zeer tevreden, ze dragen gemakkelijk en zijn onderhoudsvriendelijk!
fleece
Ik heb een fleece gekocht en ben er heel tevreden van. Hij zit ook heel goed. De kwaliteit is zeer goed
Kwaliteit van de kleding is top!
Zeer tevreden maar soms vallen de maten…
Zeer tevreden maar soms vallen de maten wat raar. Sommige zijn groter dan normaal en andere dan weer kleiner. Maar voor de rest heel mooie en goeie kwaliteit kleren en schoenen.
oude fleece had nog geen rekker.
Ik kocht de buchan dove revercible fleece wat echt een goeie aankoop was maar het had toen nog geen rekker, wat een beetje spijtig is.
Echt superrrr!!!!!!
Ze hebben hele mooie dingen, van subtiel naar helemaal overdetop (op een goede manier:))) erg goede kwaliteit en snel geleverd
Goede kwaliteit
Nadat ik een goeie marketingadvertentie…
Nadat ik een goeie marketingadvertentie voorbij zag komen, heb ik meteen iets gekocht! Dit was een goed idee, want ik heb nog nooit zo'n comfortabele trui en joggingsbroek gehad!
Perfecte service
Alles is perfect gelopen een beetje lang gewacht maar ik had het gepreorderd.