Intressanta produkter, tyvärr omöjligt att få tag på kundservice. Väntat på vettig återkoppling angående en order i snart en månad nu. Edit: Återkoppling nästan direkt efter att recensionen publice... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jag saknade möjligheten till olika leveransalternativ eller att få leverans till ombud. Jag väntar fortfarande på att PostNord ska lyckas få paketet några kilometer från sin central och det har gått 1... Ver más
Enda onlinebutiken i Sverige som sålde de Nitecore produkter jag sökte. Bra priser dessutom. Produkterna levererades hem till brevlådan. Bug Out Gear har ett bra sortiment som är svårt att hitta någon... Ver más
Problemfritt. Även om jag inte haft anledningen att uppsöka dem om garanti eller dylikt, känns det mycket tryggare med en lokal webbbutik som utgår några norrländska stenkast längre bort. Sajt är o... Ver más
Bug Out Gear är en svensk webbutik som specialiserar sig inom utrustning för överlevnad och äventyr. Vi väljer noggrant ut varumärken samt produkter som vi själv använder och anser är riktigt bra. Du kan alltid nå oss på vår telefon, e-post och alla kända sociala medier. Vi byter gärna erfarenheter och pratar med dig om alla kommande äventyr.
Kvarngatan 171, 841 91, Ånge, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de Bug Out Gear
Beställde i april, restnoterat, summan är nu dragen från kontot och radion skulle vara på väg, två veckor senare har jag fortfarande inte fått radion jag beställt.
Sämst!

Respuesta de Bug Out Gear
Vevradion i sig var jättebra, men leveransen var under all kritik.
Jag gjorde beställningen den 18/3 och fick radion den 26/7, dvs 4 månader efter beställningen.
Ingen förklaring har givits under dessa månader på varför varan dröjer!
Därför det låga betyget.

Respuesta de Bug Out Gear
Jag tyckte att det var snabb och bra leverans

Hej. Fick hämta skåpet .6 mil från min hemadres . har betalat för hemkörning
. var hemma och väntade. Ok enligt mail.

Respuesta de Bug Out Gear
När jag köpe hos bug out gear, så lovar dem att det ska levereras inom 3-4 dagar.
Efter jag hade väntat 1 vecka så mailade jag till dem att min vara hade inte kommit. Dem svarade inte mig. Sen vid 2 veckan så sms jag dem. De svarade inte mig. Efter jag krävde att dem svarar mig annars så skickar jag vidare till konsumentverket, då svarde mig.Det tog dem 1 månad för att svara på att dem har inte min vara, och att den kommer in till lagret om 2 veckor. Ja sa att jag kan då vänta. Jag väntade 2 veckor och frågade igen vad har hänt med min vara.
Dem har tyvärr inte fått varan till deras lager och dem vet inte när den kommer.
Jag har väntat nu totalt 2 månader. Ingen vara och för vad.
Helt totalt värdelösa.
Köp inte hos dem.

Respuesta de Bug Out Gear
Jag har testat DAB-radion i Sverige. Den fungerar bra. Ska testa i Norge snart, hoppas den fungerar lika bra där.

Respuesta de Bug Out Gear
Lätt att beställa, och leveransen fungerade bra Mycket nöjd med produkten, en vevradio. Rekommenderas.

Respuesta de Bug Out Gear
Edit: Återkoppling nästan direkt efter att recensionen publicerades. Något fel med mailklienten i vår mailkonversation. Blev erbjuden 10% rabatt på min order som plåster på såren.

Respuesta de Bug Out Gear
Más información sobre otros tipos de reseñas.