Ordered on November 14 from Italy and got it on the 19th, really fast and secure shipping with UPS. The quality is really great and sizes are TTS, i usually wear L-XL, ordered a camou cover set to we... Ver más
Funkade bra att shoppa och fick bra hjälp från kundtjänst när jag hade lite problem. Leveranslösningen via Schenker imponerar däremot inte. Fick just besked från Schenker att de levererat till et... Ver más
La empresa ha respondido
Korrekt och snabb leverans, retursedel samt formulär att fylla i för eventuell retur redan med vid leverans. Allt levereras med en familjär trevlig känsla där de verkligen kan förmedla att jag som kun... Ver más
La empresa ha respondido
Allt är bra! Precis en sådan skjorta som jag ville ha, enkelt att beställa, snabb leverans och en trevlig hälsning från personen som packat min beställning. Och Pinewood har kvalitet.
- Tienda de ropa deportiva
- Tienda de caza y pesca
- Tienda de caza
- Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre
- Tienda de artículos para deportes al aire libre
Escrito por la empresa
Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapar vi kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv.
Bokåkravägen 4, 331 53, Värnamo, Suecia
- 0370-341450
- info@pinewood.se
- pinewood.eu
Really fast shipping and great quality for the price!
The quality is really great and sizes are TTS, i usually wear L-XL, ordered a camou cover set to wear over my normal clothes and jacket and it’s perfect
Rimelig kvalitet
Med pinewood for du hvad du betaler for, har prøvet at give pinewood en chance, og er glad for at jeg købte skjort og bukser til vildmarks brug på tilbud, for at giver fuld pris for dette produkt er simpelthen for dyrt
Snabbt och enkelt
Snabb leverans och en produkt som motsvarade mina förväntningar. Sådär enkelt som jag vill att det ska vara när jag handlar online.

Enkelt
Enkelt att beställa, kort leveranstid bra information om man skulle vilja returnera.
För mej känns allt Enkelt och smidigt.
Sen gillar jag Pinewoods kvalitet 👍

Älskar!!
Älskar västen! 10/10
Så fin och uppskattad touch att skicka med en påse hundgodis och en påse godis till matte med!

Return of misunderstod order
Return of misunderstod order
and help to order new vest which was OK

Nöjd
Jag fick det jag beställt med snabb leverans. Produkterna motsvarade mina förväntningar.

Respuesta de Pinewood AB
Superskön tröja som passar bra en…
Superskön tröja som passar bra en sommarkväll. 👌🏻

Respuesta de Pinewood AB
Más información sobre otros tipos de reseñas.