2,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte bedrijf ik had 85stuks…

Zeer slechte bedrijf ik had 85stuks tegels besteld 14 stuks lichtere kleur en beschadigd ligt aanslag op met poetsen gaat niet er af helaas ik moet die tegels weggooien wordt niet geholpen telefonisch onbereikbaar alleen via whatsapp ik raad dit bedrijf niet aan!

2 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waar je vroeger goed terecht kon…..

Waar je vroeger goed terecht kon, kun je het nu beter mijden.
Materiaal 2 weken te laat geleverd, blijkt ook nog zeer matige kwaliteit. Ondertussen sturen ze wel een incasso op je dak.
In plaats van het op te lossen sturen ze liever Debbt incasso , zegt al genoeg.

Totaal ontevreden, geleverde materiaal kopt van geen kant, kleuren, levering zelf… is echt ellende.
Wel een incasso sturen, even vergeten dat hun eigen leverancier zelf nog niet geleverd hadden.

Oplossen mag je het vooral als consument zelf, Buitenbart vind het vooral belangrijk dat de leverancier tevreden is.

Ik wens ze veel succes met reppt. Bestel vooral elders, Buitenbart is ellende tegenwoordig.

19 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie ervaring zelf met onverwachte schade

Top, er ervaring met buitenbart raadt wel aan om even te kijken voordat je online besteld doordat die kleur anders kan uitvallen. Had een pallet keramische tegels waarbij redelijk wat schade bleek dit hebben ze zonder gedoe vervangen (had het wel zelf even opgehaald omdat het zo uit kwam.)

20 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super geholpen voor nieuwe tegels…

Super geholpen voor nieuwe tegels.
Zeer vriendelijk ontvangen in de winkel. Jacob en Menno denken graag met je mee als je vragen hebt, echt super.

Kom hier zeker vaker terug als ik wat nodig hebt.

24 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met keramische tegels…

Mijn ervaring met keramische tegels 60x60x4

Ik heb twee paletten keramische tegels van 60x60x4 cm gekocht. Bij levering bleek dat de tegels in twee verschillende kleuren geleverd waren. Toen ik contact opnam, kreeg ik als uitleg dat de tegels op verschillende data waren geproduceerd. De leverancier weigerde echter om de tegels terug te nemen, om te ruilen of het bedrag te vergoeden. Dat vind ik onacceptabel. Mijn advies: koop hier niet als je teleurstelling en spijt wilt voorkomen. Wees gewaarschuwd.

7 de diciembre de 2024

Koop hier niet!!!

Koop hier niet zolang Menno op de klantenservice zit!!!!

Wij zijn door Marvin in Emmeloord heel fijn geholpen met een tuinontwerp. Na deze goede ervaring hebben we besloten om de volledige tuin bij Buitenbart te bestellen. €15.000 hebben we in totaal bij hun uitgegeven.

Tussentijds heeft Marvin ons ook goed op weg geholpen met de constructie van de overkapping. Echter hadden we een andere tegel rondom de overkapping besteld, hier hebben we veel te weinig van geleverd gekregen. Vervolgens Buitenbart gebeld met de mededeling dat we te weinig geleverd hadden gekregen. Menno zijn allereerste feedback was; dat betwijfel ik!
Wij hadden zelf te weinig besteld volgens Menno. Maar Menno, Marvin heeft een tuinontwerp voor ons gemaakt en die heeft alle benodigde materialen besteld passe nd bij dit ontwerp. Menno kan helaas geen empathie tonen en de fout erkennen. Niet voor 2k, niet voor 5k en zelfs niet voor 15k. Een onsympathieke houding, bijdehand en arrogant, dat is Menno. Na wat Google werk blijkt het ook nog eens de zoon van Bart te zijn…. Oeps. Daar gaat iets goed fout!

Een dikke pluim voor de vriendelijke, sociale Marvin die alle tijd voor je neemt. En een tip voor Menno; schrijf je in voor een cursus klantvriendelijkheid, misschien steek je er nog iets van op. Wat ik overigens betwijfel.

19 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte klantvriendelijkheid en zeer…

Slechte klantvriendelijkheid en zeer brutale werknemer aan de telefoon! Komen naleveringsafspraken niet na, gebeld hierover en aangegeven dat ik voor een derde keer de hovenier moet regelen en dat het mij extra kosten heeft gegeven. Medewerker was zeer onvriendelijk, wilde gewoon ophangen. Ik ben niet geholpen en deze situatie zal juridisch opgepakt worden. Ik heb een bestelling van betontegels gedaan, waarbij 1 heel pallet met kapotte en beschadigde tegels is geleverd. Foto’s gemaakt toegestuurd. De hovenier kon hierdoor niet verder, heeft mij nu al inmiddels 200 euro meer gekost. Vervolgens zou er een na levering plaatsvinden van de kapotte tegels, dus voor die datum de hovenier toch kunnen regelen maar geen tegels gekregen. Daarom de hovenier moeten betalen voor komst en opdrachtverlies. Ik heb buitenbart gebeld en dit aangegeven en dat was niet hun probleem, er was iets mis gegaan als antwoord terug gekregen, na 1 volledig pallet met breuk is het naleveren ook niet op tijd gebeurd en krijg ik als reactie ik ga nu het gesprek beëindigen. Slechte service slechte communicatie, zeer onbeleefde medewerker, geen oplossing aangeboden maar telefoon is gewoon opgehangen door de medewerker.

24 de marzo de 2025

HIER NIET KOPEN

HIER NIET KOPEN! Slechte service na aankoop!!! Ze verschuilen zich achter hun verkoopvoorwaarden wanneer er iets is. Deze moet je maar eens goed doorlezen voordat je daar iets koopt. Er is totaal geen empatisch vermogen richting de klant, zeer klant onvriendelijk. Ik heb er een zeer slecht gevoel aan overgehouden. Ik had tien kapotte keramische tegels die ik terug hebt gebracht. Ze wilden daar niks mee doen omdat ik geen foto had genomen toen ze uit de verpakking werden gehaald. DUS VOORDAT JE DE TEGEL UIT DE VERPAKKING HAALT MOET JE ZE CONTROLEREN. Ik heb voor bijna 5000,- euro aan tegels gekocht en ze doen onbeschoft wanneer je kapotte tegels terugbrengt. Dit is een typisch MASSA IS KASSA bedrijf. Als je service belangrijk vindt en je na aankoop ook goed behandeld wilt worden dan moet je HIER NIET KOPEN.

15 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het Specialistisch Aanlegteam van Buitenbart heeft er een grote puinhoop van gemaakt.

De site van Buitenbart meldt een eigen Specialistisch Aanlegteam. Dat sprak ons erg aan. Nou, dat hebben we geweten: stratemaker heeft er een grote puinhoop van gemaakt: over de hele oprit grote spleten, beschadigde stenen, kuilen, bulten, scheve slingerende rijen, slecht knipwerk, scheef gelegde opsluitbanden etc etc. Managnement van Buitenbart onthoudt zich van commentaar; reageert inhoudelijk niet op e-mail met foto's en verwijst naar stratemaker. Dus ineens geen 'eigen' Specialistisch Aanlegteam meer. We hebben de stratemaker 'afgekocht', geen vertrouwen meer in deze man die bovendien onwenselijk verdrag vertoonde naar omwonenden. Volgens site heeft Buitenbart >15000 tevreden klanten; echter slechts 500 reviews voor 2 verkooplocaties in 8 jaar. Dat is geen beste score. We zijn erin gestonken. Binnenkort wordt de oprit opnieuw aangelegd door een gerenomeerd hoveniersbedrijf.

27 de abril de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.