Bukiboek Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn dat jullie zo'n groot aanbod hebben! We hebben bijna in elke thuistaal van onze leerlingen een boek kunnen aanschaffen. De communicatie met de eigenaar is ook top! Ik raad alle basisscholen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanuit onze bibliotheek is het een uitdaging om meertalige boeken te lenen. Na maanden lang vragen, uitzoeken , bellen etc. was het allemaal lastig. Toen heb ik toch maar eigen boeken via Bukiboek ge... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Blij verrast door de talen, waarin kinderboeken te bestellen zijn! Voor mijn Syrische voorleeskind kocht ik "Het mooiste visje van de zee" in het Arabisch. Het bestelde boek is goed verpakt aang... Ver más

Información sobre la empresa

1. Librería infantil
  2. también en la categoría
  3. Librería
  4. Tienda infantil

Escrito por la empresa

BukiBoek staat voor leesplezier in iedere taal. Naast het lezen van kinderboeken in het Nederlands vinden wij het ook belangrijk dat kinderen nieuwe talen leren en/of in contact blijven met hun cultuur. Vind meertalige en tweetalige kinderboeken bij BukiBoek! Bij BukiBoek vindt u anderstalige kinderboeken. Met een ruim aanbod kinderboeken en talen als; Arabisch Oekraïens, Turks, Papiamentu, Surinaams, Spaans, Pools en meer, willen we voor ieder kind boeken beschikbaar maken.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

125 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het duurde lang voordat de boeken…

Het duurde lang voordat de boeken geleverd werden.

29 de septiembre de 2026

Respuesta de Bukiboek

Dank voor uw review. We begrijpen uw bericht alleen niet helemaal, omdat uw bestelling volgens de Track & Trace kort na uw bestelling is verzonden en bezorgd. Mogelijk is het pakket ergens binnen de school aangenomen of terechtgekomen.

We nemen voor de zekerheid even per mail contact met u op en sturen daarbij ook de Track & Trace mee, zodat we samen kunnen nagaan wat er precies is gebeurd.

Niks ontvangen

Na een bestelling te hebben gedaan en te hebben betaald. Ben ik verder niet op de hoogte gebracht of de bestelling überhaupt verzonden is. En heb ik enkel een email ontvangen hoe ik Bukiboek.nl heb ervaren? Ondanks dat ik tot op heden nog steeds niks heb ontvangen.

28 de septiembre de 2026

Respuesta de Bukiboek

Dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over uw bestelling.

Uw bestelling is inmiddels enige tijd geleden verzonden. U heeft hiervoor ook een e-mail met de Track & Trace ontvangen. Wellicht is deze in uw spam terechtgekomen. We zullen deze voor de zekerheid nogmaals naar u mailen, zodat u de zending kunt volgen.

Excuses voor het ongemak. Mocht de bestelling nog niet bij u zijn aangekomen, dan kijken we uiteraard graag met u mee!

Snel en duidelijk.

Snel en duidelijk.

Het boek is een cadeautje , dus weet niet hoe het ontvangen wordt

22 de septiembre de 2026

Respuesta de Bukiboek

Fijn, Veel plezier met het cadeau doen van het boekje!

Helemaal uitstekend gegaan

Helemaal uitstekend gegaan, van bestellen tot verzenden!

10 de septiembre de 2026

Respuesta de Bukiboek

Dank voor uw review. Fijn dat het allemaal goed is gegaan!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zelfs boeken in het Arabisch, fantastisch!

Blij verrast door de talen, waarin kinderboeken te bestellen zijn!

Het bestelde boek is goed verpakt aangekomen door de brievenbus.
Er kan ook weinig mis gaan op deze manier.
Er worden wel portokosten gerekend.

17 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is…

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in kinderboeken in verschillende talen viel het aantal (bekende) boeken me tegen. Boeken die in het Nederlands niet bekend zijn, bestel ik niet omdat ik de kwaliteit niet kan beoordelen.
Daanaast blijken veel boeken op de website niet op voorraad. De boeken die ik in december besteld heb zijn half maart geleverd zonder dat we tussentijds op de hoogte gehouden zijn.

18 de marzo de 2026

mooie boeken

Buki levert mooie boeken. Echte kinderboeken in allerlei talen vertaald. Heel blij zijn onze leerlingen (nieuwkomers) met oa. de boeken Leven van een loser, Harry Potter en Mathilda in hun eigen taal.

Enig minpuntje is dat ik regelmatig aanloop tegen storing op de site.

16 de diciembre de 2025

Top!

Snel verstuurd, goed ingepakt, ik ben er blij mee. Leuke variatie van kinderboeken!

5 de diciembre de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.