Banner for Bulex

Bulex Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Le et les techniciens n’avaient pas vu cette phénomène avant de choqué thermique sur le système de « cooling » avec le pompe à chaleur liés avec les ventilateurs Radson. Ils ont fait un analyse compl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stipte aankomst, vriendelijke man die voldoende uitleg geeft over onze overeenkomst per twee jaar. Dat was wat onduidelijk voor ons. Nu weten we dat wij gewoon mogen afwachten tot jullie contact op... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Depuis des années Bulex s'occupe de ma chaudière et j'en suis très satisfaite. Le technicien qui est venu chez moi le 7/7/26 est tres compétent et connaît son métier, sérieux, rigoureux et donne des e... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Difficile d’obtenir un rendez-vous mais service tres professionnel une fois le RV fixé. A noter que j’ai recu par SMS la notification de l’ arrivée imminente du technicien … le jour suivant. Mais... Ver más

Información sobre la empresa

5. Servicios de currículum vítae
  6. Proveedor de sistemas solares para agua caliente

Sobre Bulex

Escrito por la empresa

Bulex is al meer dan 90 jaar een toonaangevende speler op het vlak van verwarming, koeling en sanitair warm water.
Met betrouwbare, toegankelijke en future-proof verwarmingsoplossingen maakt Bulex het leven eenvoudig. We combineren slimme maar pragmatische technologie met een menselijke service, zodat elke woning moeiteloos warm en comfortabel wordt.
Bulex is jouw partner voor zorgeloos wooncomfort — vandaag én morgen.

Bulex est depuis plus de 90 ans un acteur de référence dans le domaine du chauffage, du refroidissement et de l’eau chaude sanitaire.
Avec des solutions de chauffage fiables, accessibles et adaptées au futur, Bulex simplifie la vie. Nous combinons une technologie intelligente mais pragmatique avec un service humain, afin de rendre chaque habitation chaleureuse et confortable en toute simplicité.
Bulex est votre partenaire pour un confort d’habitation sans souci — aujourd’hui et demain.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1499 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Excellente technicien

Excellente technicien. Il a trouvé le problème. N'ayant pas la pièce sur lui, il est parti l'acheter et est revenu pour réparer ma chaudière. Il a entendu mon désarroi et a fait son possible pour tout solutionner durant la matinée.

Respuesta de Bulex

Nous sommes ravis d'apprendre que notre technicien a su identifier et résoudre le problème de votre chaudière avec efficacité. Nous apprécions qu'il ait fait le nécessaire pour tout solutionner rapidement. Merci pour vos aimables paroles.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I called the assistance and got an…

I called the assistance and got an appointment on the same day. The technician came and found the issue which was due to a parameter not well set during the manteinance of a couple of months before. I didn’t pay for the intervention.

17 de junio de 2026

Respuesta de Bulex

Thank you for your feedback. We’re glad we could offer a same-day appointment, quickly identify the issue, and resolve it without any cost to you

correct en efficiënt

correct en efficiënt
optimaal zou zijn dat bij bevestiging van afspraak onmiddellijk medegedeeld wordt of het voormiddag of namiddag zal zijn

Respuesta de Bulex

We waarderen jouw positieve feedback. We begrijpen dat duidelijkheid over het tijdstip van afspraken belangrijk is en nemen jouw suggestie mee om onze service te verbeteren.

De aangegeven datum

De aangegeven datum, de tijd ge respecteert.
De herstelling is tot nu in orde.
In Zaventem de taal ok : Vlaams
Bedankt
Groetjes

Respuesta de Bulex

We zijn blij te horen dat de afspraak en de herstelling naar wens waren. Het doet ons goed dat de communicatie in Zaventem goed verliep. Bedankt voor jouw positieve feedback!

Vriendelijk en correct

Respuesta de Bulex

Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij te lezen dat je onze service als vriendelijk en correct hebt ervaren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ons schrappen van uw lijst zoals ik al…

Ons schrappen van uw lijst zoals ik al vaak gevraagd heb. Wij hebben geen bulex en uw inspecteur komt voor niets

Beste,

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons dat je nog steeds werd gecontacteerd ondanks je eerdere verzoeken. We nemen dit ernstig en zorgen ervoor dat je gegevens worden nagekeken en aangepast zodat verdere onnodige bezoeken worden vermeden.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Intervention des techniciens super…

Intervention des techniciens super professionnelle et de qualité. Le seul bémol c’est que pour un client ayant un contrat omnium, il est difficile d’obtenir un rendez-vous rapide. Il serait souhaitable d’avoir un service d’urgence.

Respuesta de Bulex

Nous vous remercions pour vos commentaires positifs sur nos techniciens. Nous prenons note de votre suggestion concernant la prise de rendez-vous pour les contrats omnium et allons étudier la mise en place d'un service d'urgence.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rapide propre ,professionnel et…

Rapide propre ,professionnel et technicien agréable

Respuesta de Bulex

Nous sommes ravis que notre service ait été rapide, propre et professionnel. Merci pour votre appréciation!

Communication fluide

Communication fluide, technicien très aimable et toujours avec le sourire.

27 de mayo de 2026

Respuesta de Bulex

Nous sommes ravis que la communication et l'amabilité de notre technicien vous aient satisfait. Merci pour votre retour positif.

vakkundige mensen

Respuesta de Bulex

Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij te lezen dat je onze medewerkers als vakkundig hebt ervaren.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Service tijdens werken was top…

Service tijdens werken was top…. Zeer vriendelijk persoon, professioneel en gaf feedback voor en na werken…. Niets op aan te merken.
Anderzijds kreeg ik een bericht dat werken gingen uitgevoerd tss 7u30 en 12u. Mij hierop ingesteld met marge van +1u vertraging. Doch na 14u45 werden werken uitgevoerd. Dit kan niet mijn inziens. Nog, werken op zich top doch time planning ondermaats en aandeachtspunt binnen planning. Ik had een dag verlof genomen hiervoor owv uur planning doch prakrijk wees anders uit. Spijtig.

Beste,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. We zijn blij te lezen dat je tevreden bent over de uitvoering van de werken en het professionalisme, de vriendelijkheid en de communicatie van onze medewerker. Fijn dat de interventie zelf volledig aan je verwachtingen voldeed.

Het spijt ons echter dat de planning niet correct is verlopen en dat de werken veel later werden uitgevoerd dan het aangekondigde tijdsvenster. We begrijpen heel goed dat dit bijzonder vervelend is, zeker wanneer je hiervoor een dag verlof hebt genomen. Dit is een belangrijk aandachtspunt en nemen we mee om onze planning en communicatie te verbeteren.

Dank je wel om zowel de positieve punten als de verbeterpunten met ons te delen.

Met vriendelijke groeten,

Efficace

Efficace, sérieux et plein d'empathie, Merci

Respuesta de Bulex

Nous vous remercions pour votre aimable retour. Votre satisfaction est notre priorité.

toujours respectueux

il fesait bien leur travaille tres polis et explique bien leur service

Respuesta de Bulex

Nous sommes ravis que notre équipe ait été professionnelle et ait bien expliqué le service. Merci pour votre avis!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen mogelijkheid tot afspraken maken…

Geen mogelijkheid tot afspraken maken met Bulex, voor eigenaars die meerdere wandketels tegelijkertijd willen laten onderhouden.
Geen mogelijkheid om te kiezen in voor of namiddag. Goede en grotere klanten worden ook als nummer behandeld. Zeer klant onvriendelijk. Reeds meer dan 20 jaar
Geen" klant is koning " principe

Dépannage assez rapide

Dépannage assez rapide
Client Bulex depuis 50 ans.
Petit problème avec les adresses depuis la fusion des
dossiers Bulex et Vaillant

Respuesta de Bulex

Nous sommes ravis d'apprendre que le dépannage a été rapide. Nous prenons note des difficultés rencontrées avec les adresses suite à la fusion.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.