Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De online webshop geeft duidelijke informatie over de bureaustoelen. Je keuze kun je eenvoudig bestellen. Vanwege de feestdagen was de bezorging later dan normaliter maar dat was ook duidelijk gemeld... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SmartSit Denver 24 uurs Bureaustoel Mirage Stof Wat een super stoel! Ik ben al jaren lang verschillende bureaustoelen aan het proberen. Omdat ik veel tijd doorbreng achter mijn PC, hierom is een c... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levertijd viel in eerste instantie tegen maar na telefonisch contact was er meer duidelijkheid. Stoel is inmiddels in gebruik en bevalt goed. Wieltjes rollen wel wat stroef ondanks de harde gladde on... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks dat ik er niet in slaagde de voor mij ideale stoel te vinden, wil ik graag enkele punten benoemen waarin Bureaustoelshop naar mijn mening uitblinkt: - uitstekende communicatie; - proefpe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para oficinas
  2. Mayorista de artículos de oficina

Escrito por la empresa

Al meer dan 15 jaar de specialist in zitten. Bureaustoelen voor thuis en op kantoor.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,7

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prima stoelen

Levering liet even op zich wachten, maar verder prima geholpen. Er werden zelfs teveel stoelen geleverd waar wij een mooie oplossing voor aangeboden kregen. 4,5 ster is er niet, dus dan 4.

1 de marzo de 2025

Respuesta de Bureaustoelshop

Hartelijk dank voor je beoordeling en heel plezier met de stoelen. Team Bureaustoelshop

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Duurt lang - goede service

Na een klacht over de leveringsduur en het gebrek aan communicatie hierover zeer attent geholpen door medewerker, die na overleg zelfs de leveringsdatum voor mij wist aan te passen.
Ik waardeer de afhandeling van het conflict en de stoel in kwestie bevalt goed, maar het feit dat stoelmodellen die niet op voorraad zijn geen leveringstijd vermelden en het dan blijkt dat dit tijden kan duren vind ik nog steeds verwarrend.

28 de enero de 2025

Respuesta de Bureaustoelshop

Bedankt voor je review. We hebben zojuist geprobeerd te bellen en je een e-mail gestuurd om deze situatie te verduidelijken. De leverdatum is namelijk al op een eerder moment gestuurd via een automatisch bericht. Zou je anders contact met ons kunnen opnemen? Dan kunnen we de situatie uitleggen. Bij voorbaat dank, Team Bureaustoelshop

Top!

Betreft: kruk UPis1van interstuhl

Snelle bezorging. Prachtige kruk. Juweeltje in onze werkkamer.

20 de febrero de 2025

Respuesta de Bureaustoelshop

Hartelijk dank voor je review. We zijn blij om te horen dat je zo blij bent met de UPis1. Team Bureaustoelshop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keurig netjes binnen de afgesproken…

Keurig netjes binnen de afgesproken levertijd bezorgd.
Bureaustoel heeft goede zit met diverse verstelmogelijkheden.

22 de enero de 2025

Respuesta de Bureaustoelshop

Bedankt voor je review. Mochten we je in de toekomst nog eens kunnen helpen, dan horen we het heel graag. Team Bureaustoelshop

Aanrader!

Fijn, persoonlijk advies op maat met dit bedrijf via chat, mail en telefoon. Bureaustoel werd netjes en volgens afspraak geleverd. Stoel voldoet volledig aan de verwachting. (best lastig voor iemand met lengte van 2 meter om goede stoel te vinden). Aanrader dus!

10 de enero de 2025

Respuesta de Bureaustoelshop

Wat goed om te horen dat we aan de juiste stoel hebben kunnen helpen. En bedankt voor je fijne review. Team Bureaustoelshop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed telefonisch bereikbaar en snelle…

Goed telefonisch bereikbaar en snelle levering

11 de diciembre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Dank je wel voor je review. Fijn dat je onze bereikbaarheid en snelle levering zo kunt waarderen. Team Bureaustoelshop.nl

Heel fijn geholpen.

Heel fijn geholpen met de keuze. Daarna kreeg ik alle tijd om deze thuis te ervaren.
Erg blij met mijn nieuwe stoel!

2 de diciembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beetje lange levertijd maar...

Beetje lange levertijd maar verder uitstekende stoel!

4 de diciembre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Gelukkig ben je helemaal tevreden met de stoel. Levering van een stoel met een aangepaste optie kan soms net iets langer duren helaas, maar dat is het uiteindelijk helemaal waard. We zien je graag weer eens terug. Team Bureaustoelshop

Hele nette service

Hele nette service. Goede communicatie. Behulpzaam.

13 de diciembre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Wat fijn om te vernemen dat de service naar wens is verlopen. We zien je graag weer eens terug in de toekomst. Team Bureaustoelshop

super

Goede communicatie en hele fijne bureaustoel

11 de diciembre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Hoi, hartelijk dank voor je feedback en we wensen je heel veel plezier van je bureaustoel. Team Bureaustoelshop.nl

Super goed geregeld

Super goed geregeld, hele mooie stoel!

16 de noviembre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Heel fijn om te lezen dat je blij bent met de stoel. We wensen je er nog heel veel plezier van. Team Bureaustoelshop.nl

Zeer goede service .

12 de noviembre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Hartelijk dank voor je beoordeling en bestelling. We zien je graag weer eens terug bij Bureaustoelshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met de bureaustoel!

Een hele vriendelijke klantenservice. Mijn eerste telefoongesprek gaf mij de juiste stoel die ik zocht (ik had eerst een andere stoel op het oog maar de medewerker wees me op een betere optie). Mijn tweede gesprek was heel levendig naar aanleiding van de bezorgdatum die zonder probleem kon worden aangepast. Bij de levering was er helaas een verkeerde stoel meegegeven (zelfde nummer maar er had comfort bij moeten staan). Dat werd onmiddellijk opgelost en in samenspraak met de hele fijne bezorgdienst werd mijn goede stoel afgelopen maandag geleverd. De stoel zit heerlijk! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf én de bezorgdienst die zij gebruiken!

6 de noviembre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Wat goed om te horen dat de stoel uiteindelijk inderdaad de juiste keuze bleek te zijn. En gelukkig is de vergissing bij de levering snel opgelost. Bedankt voor je feedback en heel veel plezier van je stoel. Team Bureaustoelshop

zeer klantvriendelijke

Erg fijn om diverse modellen twee weken op proef te mogen hebben en daarna de nieuwe stoelen binnen 1 week in huis!. Top.

19 de noviembre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Hartelijk dank voor je review. Hopelijk hebben jullie nog heel veel plezier van de stoelen. Team Bureaustoelshop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SmartSit Denver 24 uurs Bureaustoel…

SmartSit Denver 24 uurs Bureaustoel Mirage Stof

Wat een super stoel! Ik ben al jaren lang verschillende bureaustoelen aan het proberen. Omdat ik veel tijd doorbreng achter mijn PC, hierom is een correcte zithouding voor mij zeer belangrijk. De bureaustoelen slijten bij mij meestal binnen 1 jaar. Ik heb de bureaustoel nu bijna een maand in gebruik, en ik moet zeggen wat een kwaliteit! Als je comfortabel achter je bureau door wilt brengen is dit mijn advies!

23 de octubre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Wat een geweldige beoordeling, dank je wel daarvoor. Het is inderdaad een top stoel voor de situatie die je hebt beschreven. Heel veel plezier van je aankoop. Team Bureaustoelshop.

Beste stoel ooit

Hele goede service en een werkelijk uitstekende stoel. Zo goed dat mijn vrouw er meteen ook een wilde. We hebben al heel wat bureaustoelen versleten, maar nog nooit zo'n goede stoel gehad. Het zit werkelijk uitmuntend.

27 de octubre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Hartelijk dank voor je feedback over onze service en de bureaustoelen. Een hele goede keuze en fijn dat de stoelen zo goed bevallen. Team Bureaustoelshop.

Zeer snel en vriendelijk

Snelle reactie telefonisch op vragen per mail. Snelle en correcte levering bestelde producten

2 de octubre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Wat fijn om om te horen dat je blij bent met de hulp en je product. Heel veel plezier ervan en we zien je graag weer terug. Team Bureaustoelshop.

Vriendelijke mensen die meedenken

Vriendelijke mensen die met je meedenken naar de juiste oplossing. Als erg prettig ervaren.

3 de octubre de 2024

Respuesta de Bureaustoelshop

Bedankt voor je review; dat horen we natuurlijk erg graag 🙏. En heel erg graag gedaan. Team Bureaustoelshop.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.