Banner for Bureaustoel24.nl

Bureaustoel24.nl Opiniones 5468

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top! Product zoals omschreven. Snelle levering, mooi design, goede prijs. Enige aandachtspunt: de handleiding is slecht te lezen. Te klein/te onduidelijk geprint.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en service Op den duur was de gasveer van één van de 2 stoelen kapot, kan gebeuren. Contact gezocht, goede uitleg gekregen, kon een losse nieuwe gasveer bestellen. Toen het me uiteind... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben de bureaustoel ontvangen. Helaas tot op de dag van vandaag nog niet in elkaar kunnen zetten. Er zat helemaal geen handleiding bij namelijk. Zonder handleiding is het niet voor elkaar te... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de oficina
  2. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

ONZE MISSIE Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk! GESCHIEDENIS Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen. VOORDELEN EN SERVICES In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. TEVREDEN KLANTEN We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. TOT SLOT Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!

Bureaustoel24.nl

De grootste en goedkoopste van Nederland

De grootste en goedkoopste van Nederland
Ruim 750 verschillende bureaustoelen direct te koop en op voorraad!

Información de contacto

Suele responder en menos de 2 semanas

Top!

Top!
Product zoals omschreven.
Snelle levering, mooi design, goede prijs.

13 de abril de 2026

Beste Venice,
Hartelijk dank voor je mooie review en fijne woorden over onze levering, het design en de prijs-kwaliteitverhouding. Wat goed om te horen dat het product naar wens is!

Ook bedankt voor je feedback over de handleiding. Dat nemen we zeker mee, want een duidelijke en goed leesbare handleiding is natuurlijk belangrijk. We gaan bekijken hoe we dit kunnen verbeteren richting toekomstige leveringen.

Veel plezier gewenst met je aankoop en we hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn!

Stapelstoel met armleuning

Prima product !!
Vlotte levering.

12 de abril de 2026

Beste Jean-Paul,
Fijn om te horen dat zowel het product als de levering naar wens zijn geweest. Veel plezier gewenst met je aankoop!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bureau niet ontvangen en ook geld niet…

Bureau niet ontvangen en ook geld niet terug. Tig telefoontjes en mails verder, maar enkel loze beloftes. Een onprofessionele telefoniste die niks anders kan dan zeggen dat je wordt teruggebeld en een eigenaar die loze beloftes doet per mail.

12 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

moeilijk om onderdelen te koppelen

zeer moeilijk om de onderdelen aan elkaar te monteren. Koste zeer veel kracht om de schroeven van het ene onderdeel inde sluiting van de andere te krijgen. Om dit alleen te doen is bijna onmogelijk. Uiteindelijk is het gelukt en de stoel zit goed maar ik zou 'm niet voor de tweede keer kopen.

9 de abril de 2026

Beste Frans,
Dankjewel voor je uitgebreide en eerlijke feedback.
Vervelend om te horen dat de montage zo lastig was en zoveel kracht heeft gekost—dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. Goed dat je aangeeft dat dit alleen monteren vrijwel onmogelijk is; dat is waardevolle input en zou goed aan de dikke kussens kunnen liggen die hee comfortabel zijn, maar inderdaad wel kracht kosten om in te duwen.
We nemen dit direct mee en zullen dit bespreken met onze productmanager en de producent om te kijken waar we dit kunnen verbeteren (bijvoorbeeld in passing, schroefdraad of montage-instructies).
Fijn om te horen dat de stoel uiteindelijk goed zit, maar we begrijpen je punt volledig. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten—we helpen je graag verder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Goede kwaliteit.
Makkelijke assemblage.

7 de abril de 2026

Beste Edwin,
Fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! 😊
Goed om te lezen dat de levering snel was, de kwaliteit bevalt en de montage soepel ging. Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stoel kapot maar kreeg geen reactie

Bureaustoel in elkaar gezet en was na een dag al kapot. Na 2x gebeld en gemaild, toch contact gekregen met Bureaustoel24. De mails bleken niet te zijn aangekomen. Na een review op Trustpilot contact opgenomen met mij en de klacht naar tevredenheid afgehandeld.

6 de abril de 2026

Beste Evelien,

Hartelijk dank voor je feedback.
Wij hebben je zojuist even gebeld, omdat we de betreffende e-mails niet konden terugvinden. Fijn dat we dit inmiddels samen hebben kunnen bespreken en voor nu hebben opgelost in een hopelijk passende constructie.
Ik hoop je hiermee voldoende geholpen te hebben en kijk uit naar je reactie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooie bureaustoel makkelijk in te…

Super mooie bureaustoel makkelijk in te klappen en leuke uitstraling komfortabel zitting . Ben er super bij me 😘

6 de abril de 2026

Beste Tina,
Leuk om te horen, dank je wel voor je enthousiaste reactie! 😊
Fijn dat de bureaustoel zo goed bevalt en dat je blij bent met het comfort en de uitstraling. Heel veel plezier ermee!

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Dank je wel voor je mooie reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle actie voor een nieuwe bureaustoel

Goed advies, ruime keuze, snelle levering, eenvoudige montage en de stoel zit perfect.

28 de febrero de 2026

Beste Isabel,
Fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! Super dat alles naar wens is verlopen en dat de stoel perfect zit. Veel plezier ermee!

Leuk bureau, goede service

Heel leuk bureau voor mijn dochter gekocht. Helaas bij het transport iets beschadigd, ondanks dat het zorgvuldig was ingepakt. Super opgelost dus wij zijn heel tevreden!

31 de marzo de 2026

Beste Monique,
Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het bureau goed in de smaak valt bij je dochter. Jammer van de transportschade, maar goed om te horen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Mooi product

Mooi product, prima kwaliteit, efficiënte levering

30 de marzo de 2026

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Kristien, dankjewel voor deze positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we ons best voor! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot gauw weer.
Hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

Mooi

Mooie lekker zittende stoel. Makkelijk in elkaar te zetten. Zeer snelle, goede en transparante service.

18 de marzo de 2026

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Shar, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Mooi om te horen dat de stoel comfortabel zit en de montage eenvoudig was. We vinden het belangrijk om snel en transparant te communiceren, dus superfijn dat dit zo is ervaren wordt. Veel zitplezier gewenst!

prachtig een ergonomisch

prachtig en ergonomisch, makkelijk in elkaar te zetten ook

25 de marzo de 2026

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Estefania, Daar worden we blij van: een stoel die er goed uitziet, goed zit én zonder gedoe staat. Bedankt voor je mooie review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle en effectieve oplossing van…

Snelle en effectieve oplossing van vertraagde levering gasveer, prima service!

13 de marzo de 2026

Beste Theo,
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat we de vertraging rondom de gasveer snel en effectief hebben kunnen oplossen. We doen er alles aan om dit soort situaties zo goed mogelijk op te pakken. Veel plezier met je stoel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben de bureaustoel ontvangen

Zonder handleiding is het niet voor elkaar te krijgen. We hebben gevraagd om ons een handleiding toe te sturen. Helaas. Nog niet mogen

Ondertussen contact gehad met een hele vriendelijke meneer die onmiddellijk de gevraagde beschrijving stuurde. Eind goed al goed. Het was de 2 de bureaustoel die we hier kochten. Nu naar alle tevredenheid.
Bedankt.

11 de marzo de 2026

Beste mevrouw Van Oudenhoven,
Dank voor uw feedback. We hebben u meteen even gebeld omdat wij in de veronderstelling waren dat er al een e-mail gestuurd was naar u. We hebben samen even naar het mailadres gekeken en meteen telefonisch een en ander opgelost.

Fijn dat we het zo samen konden oplossen en mocht er nog vragen zijn of ondersteuning nodig zijn, dan weet u mij te vinden. U heeft inmiddels mijn directe telefoonnummer.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service
Op den duur was de gasveer van één van de 2 stoelen kapot, kan gebeuren. Contact gezocht, goede uitleg gekregen, kon een losse nieuwe gasveer bestellen. Toen het me uiteindelijk niet lukte om de oude uit de stoel te krijgen, via WhatsApp contact gehad om langst te komen in de zaak. Martijn heeft de oude gasveer eruit gekregen en de nieuwe erin gezet; top.

30 de septiembre de 2025

Beste Timon,
Dank voor je review! Fijn dat we het probleem met de gasveer samen goed hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent over onze service. Veel zitplezier gewenst!

Netjes, klantvriendelijk

Vriendelijk, en netjes. Belden zelfs persoonlijk ivm 1 dag vertraging levering.
Aan te raden!!

17 de marzo de 2026

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Goedemiddag, Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat je het persoonlijke contact bij de vertraging hebt gewaardeerd. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te informeren. Veel dank voor je aanbeveling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. De bureaustoel is stevig, comfortabel en makkelijk in te stellen. Zeker tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding!

14 de marzo de 2026

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Theunis, dank voor deze positieve feedback. Fijn dat alles zo fijn naar wens is gegaan en heel veel zitplezier met de bureaustoel.
Hartelijke groet namens Bureaustoel 24, Ciska

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lange wachten op bezorging, niet goed op maat gewerkt.

De hele zending kwam er op drie verschillende dagen binnen. Daardoor stond er de erder geleverde pakketten alleen maar in de weg.
De kwaliteit is er ook flink achteruit gegaan. Somige onderdelen, zo als de armleuningen zijn er niet een te monteren omdat de schroeven niet in de geplaatste moerbussen passen. De hele precisie is er veer te zoeken.

13 de marzo de 2026

Beste heer Van Valkenburg,
Hartelijk dank voor ons fijne gesprek zojuist. we hebben u meteen even gebeld voor ondersteuning en verdere hulp. We hebben daarin alles besproken en werken samen aan een passende oplossing. We hebben daarna, na uw vakantie, wederom even contact voor het toesturen ervan.

mooie prullenbak.

Een hele mooie prullenbak gekocht. Door toedoen van de vervoerder. Beschadigd geleverd en na kontakt gehad met bureaustoel24 heel erg goed en naar alle tevredenheid opgelost. Echte klantenservice die je niet veel meer meemaakt. SuperB ! Een echte aanrader dus.

4 de marzo de 2026

Beste Jeroen,
Wat een geweldige review, dank je wel daarvoor!

Wat vervelend dat de prullenbak beschadigd is aangekomen door de vervoerder, maar fijn om te horen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Service staat bij ons echt voorop, dus het is mooi om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren.

Heel veel plezier met je aankoop en bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Martijn namens het Team Bureaustoel24

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.