Top! Product zoals omschreven. Snelle levering, mooi design, goede prijs. Enige aandachtspunt: de handleiding is slecht te lezen. Te klein/te onduidelijk geprint.

La empresa ha respondido
Goede kwaliteit en service Op den duur was de gasveer van één van de 2 stoelen kapot, kan gebeuren. Contact gezocht, goede uitleg gekregen, kon een losse nieuwe gasveer bestellen. Toen het me uiteind... Ver más
La empresa ha respondido
We hebben de bureaustoel ontvangen. Helaas tot op de dag van vandaag nog niet in elkaar kunnen zetten. Er zat helemaal geen handleiding bij namelijk. Zonder handleiding is het niet voor elkaar te... Ver más
La empresa ha respondido
ONZE MISSIE Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk! GESCHIEDENIS Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen. VOORDELEN EN SERVICES In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. TEVREDEN KLANTEN We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. TOT SLOT Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!
De grootste en goedkoopste van Nederland

Sterrebaan 17, 3542 DJ, Utrecht, Holanda
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Top!
Product zoals omschreven.
Snelle levering, mooi design, goede prijs.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Bureau niet ontvangen en ook geld niet terug. Tig telefoontjes en mails verder, maar enkel loze beloftes. Een onprofessionele telefoniste die niks anders kan dan zeggen dat je wordt teruggebeld en een eigenaar die loze beloftes doet per mail.
zeer moeilijk om de onderdelen aan elkaar te monteren. Koste zeer veel kracht om de schroeven van het ene onderdeel inde sluiting van de andere te krijgen. Om dit alleen te doen is bijna onmogelijk. Uiteindelijk is het gelukt en de stoel zit goed maar ik zou 'm niet voor de tweede keer kopen.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Bureaustoel in elkaar gezet en was na een dag al kapot. Na 2x gebeld en gemaild, toch contact gekregen met Bureaustoel24. De mails bleken niet te zijn aangekomen. Na een review op Trustpilot contact opgenomen met mij en de klacht naar tevredenheid afgehandeld.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Super mooie bureaustoel makkelijk in te klappen en leuke uitstraling komfortabel zitting . Ben er super bij me 😘

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Goed advies, ruime keuze, snelle levering, eenvoudige montage en de stoel zit perfect.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Heel leuk bureau voor mijn dochter gekocht. Helaas bij het transport iets beschadigd, ondanks dat het zorgvuldig was ingepakt. Super opgelost dus wij zijn heel tevreden!

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Mooie lekker zittende stoel. Makkelijk in elkaar te zetten. Zeer snelle, goede en transparante service.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
prachtig en ergonomisch, makkelijk in elkaar te zetten ook

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Snelle en effectieve oplossing van vertraagde levering gasveer, prima service!

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Zonder handleiding is het niet voor elkaar te krijgen. We hebben gevraagd om ons een handleiding toe te sturen. Helaas. Nog niet mogen
Ondertussen contact gehad met een hele vriendelijke meneer die onmiddellijk de gevraagde beschrijving stuurde. Eind goed al goed. Het was de 2 de bureaustoel die we hier kochten. Nu naar alle tevredenheid.
Bedankt.

Goede kwaliteit en service
Op den duur was de gasveer van één van de 2 stoelen kapot, kan gebeuren. Contact gezocht, goede uitleg gekregen, kon een losse nieuwe gasveer bestellen. Toen het me uiteindelijk niet lukte om de oude uit de stoel te krijgen, via WhatsApp contact gehad om langst te komen in de zaak. Martijn heeft de oude gasveer eruit gekregen en de nieuwe erin gezet; top.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Vriendelijk, en netjes. Belden zelfs persoonlijk ivm 1 dag vertraging levering.
Aan te raden!!

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Snelle levering en goede service. De bureaustoel is stevig, comfortabel en makkelijk in te stellen. Zeker tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding!

Respuesta de Bureaustoel24.nl
De hele zending kwam er op drie verschillende dagen binnen. Daardoor stond er de erder geleverde pakketten alleen maar in de weg.
De kwaliteit is er ook flink achteruit gegaan. Somige onderdelen, zo als de armleuningen zijn er niet een te monteren omdat de schroeven niet in de geplaatste moerbussen passen. De hele precisie is er veer te zoeken.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Een hele mooie prullenbak gekocht. Door toedoen van de vervoerder. Beschadigd geleverd en na kontakt gehad met bureaustoel24 heel erg goed en naar alle tevredenheid opgelost. Echte klantenservice die je niet veel meer meemaakt. SuperB ! Een echte aanrader dus.

Respuesta de Bureaustoel24.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.