Valorada con 1 estrellas sobre 5

I was eating the Angry Chicken Wrap on the train during what was supposed to be a relaxing trip. Since it came sealed in a packet, I ASSUMED it would be safe to eat without making a mess. Instead,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag äter normalt sett alltid på Mcdonald's, men jag blev sugen på att testa BKs "nya" Whopper, och jag måste säga att jag blev imponerad, den var riktigt bra! Jag köpte en Double whopper meny... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

too many haters. bk är ofta understaffed och majoritet folkgrupper som har det tufft. men oberoende, bra app, bra priser, bra burgare. bra öppettider. inte the goat men the hero we dont deserve kl 4 n... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

BK. Wasagatan. 20:00 ingen kö. Personalen pratskriker till varandra om fylla och fester. Hörs över hela stället. Låter mer som ett fritids. Noll engagemang mot kunder (flera gäster reagerar) . Inte st... Ver más

2,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Dåligt smaklöst

Köpte Wooper meal för två i Eslöv. Värsta hamburgare någonsin ätit idén var torr och smakade papper smaklös samt att det var för mycket dressing och pommes var utan salt smakade ärligt talat äckligt

16 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en Whopper via rabatt häfte

Köpte en Whopper via rabatt häfte, Backaplan Gbg - andra gången sa dom att ostskivan inte ingick - det blev diskussion i kassan givetvis - jag personligen hade sluppit den debatten, samt detta inlägg, enkom för att spara in en ostskiva..

7 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det händer att vi ibland slinker in…

Det händer att vi ibland slinker in Burger King i Viared och varje gång blir det fel.
Just nu blev det fel på 3 saker. Hur är det ens möjligt? Fick en burgare förl lite! Den ena saknade ost och potatisen var kall. Näst intill tom restaurang. Ingen säger ens ursäkta!
Under all kritik!

16 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varför känns det alltid så sunkigt på…

Varför känns det alltid så sunkigt på Burger King. Igår kväll hoppade vi över middagen och åt på Burger King i Järna. Tråkig upplevelse. Golvet var kladdigt, borden ostädade. En toalett stängd p.g.a reperation. Den andra smutsig. Ingen ordning. Maten kall. Har man skurit ner på personal och därmed tummat på kvaliteten? Hur svårt kan det vara att få ordning på ett ställe? Har svängt in tidigare för att äta, men alltid samma besvikelse. Anders Rosenberg Järna.

29 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burger King vid backaplan är värdelösa…

Burger King vid backaplan är värdelösa på att göra milkshake. Beställde en choklad milkshake, fick en vanilj shake med lite choklad sås ovanpå. Blandade den inte ens. Man känner inte smaken av choklad.

Det berodde inte på att det var mycket att göra heller så vi var en av två som hade lagt en beställning. Personalen bryr sig inte.

25 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burger king på triangeln i Malmö…

Burger king på triangeln i Malmö riktigt dålig personal, klarar inte av att ta beställningar , förstår inte att man anställer folk som är helt inkompetenta. Alla kan vara nya på jobbet men då måste det finnas en handledare som stöttar och hjälper till. Ansvarig för kvällen var också katastrof.

14 de febrero de 2024

Jag blev väldigt upprörd på Burger King

Jag blev väldigt upprörd på Burger King idag, vi beställde via en terminal, och skärmen visade reversal och beställningen gick inte igenom. De drar pengar från ditt konto och säger att du ska få tillbaka pengarna, och samtidigt säger de att om pengarna inte har kommit tillbaka till ditt konto måste du komma tillbaka och visa att pengarna har dragits för att få tillbaka dem. Detta är andra gången detta har hänt mig, min man hade också problem, försökte beställa två gånger..och andra kunder också.

11 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi kom ifrån Tyskland och var…

Vi kom ifrån Tyskland och var obeskrivligt sugna på hamburgare. Det var en halvtimme före stängningsdags och dom pommes som man gav till mig kom från utanför värmelådan dvs redan bortstädade. Fyra personer gick runt med städgrejer nära där mina whopper meals bereddes. Varför gör ni såhär? Jag vågade aldrig äta maten

4 de febrero de 2024

Sämre och dyrare

Smaklöst då maten legat länge så vid rusningstid får man inte färsk mat.
Otroligt segt system vid beställning där det är svårt att välja antal på skärmen och de i kassan har svårt att uppfatta en beställning i kassan då det är många olika saker att komma ihåg.'
Lovades återbetalning på grund av fel i kassan med har inte fått pengarna än och killen i kassan verkade inte lita på egna systemet och insisterade att jag därför tog ett returkvitto.

24 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burger king är rena skämtet

Burger king är rena skämtet, dem bedriver parkerings service.Varje gång så blir man tillsagd att parkera och vänte,var bara jag där men fick ändå parkera och vänta i 20min fick sedan kall mat.ALDRIG MER BURGER KING

9 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ville ej ena lämna 1 stjärna !

Ville ej ena lämna 1 stjärna !
Men va tvunget tyvärr
Bk ättekulla helsingborg är under all kritik
Brända sten hårda hamburgare
Ofta läsk smakar mest vatten
Räcker med två bilar i driven kan du stå vänta på din mat 10-15 min !
Även om man klagar ingen som helst kompensation inget
Nä nu får de va slut handlat där att den ens överlever e mej ett under!

1 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Priserna höjs hela tiden men kvaliteten…

Priserna höjs hela tiden men kvaliteten blir bara sämre och det är inte värt pengarna längre (140 spänn för en kokt burgare och de sorgligaste pommes frites jag nånsin ätit). Jag kan laga en snabb entrecote middag för samma pris som är 100ggr godare. 👎

29 de diciembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.