Valorada con 3 estrellas sobre 5

Iidag byttes mitt jam på en grillost truffle jam ut med sallad och rödklök??? Riktigt förvirrande men det var ändå gott, bara tråkigt att inte få det man beställer. Tack så mycket mister york baronen!... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Oftast goda hamburgare. Ibland lite torrt bröd. Men allt runt om gör att betyget dras ner då det aldrig fixas till. Tar alltid betydligt längre tid än dom 5 minuter som det står i appen. Resta... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag besökte New Yorker i Mjölby och tycker överlag att maten var väldigt god – smakerna satt bra och det märks att de lägger omtanke på kvaliteten. Däremot blev jag lite besviken på storleken på bur... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Premiärtest för våran del på Mr York Karlskoga. Väntetid 5 minuter blev 18 minuter innan online beställningen blev klar för hämtning. Ouppmärksam och ineffektiv personal, men trevliga när de väl reage... Ver más

1. Hamburguesería

Escrito por la empresa

Vi är burgareantusiaster som snickrar ihop containrar till kök. Bakom rök och os så flippas street food-burgare med ordentlig stekyta och modiga smaker. Allt kött vi serverar är gårdsmärkt och endast från landets bästa gårdar och självklart har vi även ett brett vegetariskt utbud. Här samlas människor med samma kärlek till burgare som vi. Nörd som icke nörd, har du en gång ätit hos oss så gillar vi dig. Det är personalen och kulturen som gör det möjligt för Mister York att leverera en burgare och en personlig service i världsklass, varje dag.

2,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Borlänge,sämsta hamburger haket jag…

Borlänge,sämsta hamburger haket jag varit på.fick vänta 35 min på 2st av deras minsta cheesburger.
Systemet fungerade inte,utan personalen försökte överösta rapmusik genom att ropa ut nr beställningarna.Vilket inte funkade.När burgarna väl kom så var dom kalla.Pommes smakade bränt,riktigt bränt.
Avråder alla att gå dit.

20 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick vänta i 40 minuter på vår mat…

Fick vänta i 40 minuter på vår mat för att deras system inte lyckats registrera att det var klar och skicka notis till mig.

Hamburgaren var smaklös och de hade knappt lagt någon sås på vegas burgaren. Deras chicken Nuggets smakade kartong ungefär, i nivå med Eldorado.

Senaste gången var liknande upplevelse. Beställde en extra bacon, fick ett enda torrt bacon. Mailade deras support, fortfarande inte fått svar, mer än 6 månader har gått

19 de mayo de 2026

Vi beställde 4 mål

Vi beställde 4 mål. Tripple cheese såg ut som en mörbultad burgare. Maten var kall, när den kom fram, så jag tycker inte det reflekterar Mr Yorks rykte. Kan det vara att Foodora inte riktigt håller måttet med värmeväskorna??

19 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej jag och min dotter var på Mister…

Hej jag och min dotter var på Mister York i Enköping för första gången i går. Det var katastrof ingenting var bra! Det var skitigt och grisigt och maten var jäkligt dålig eller den var också katastrof ! Jag sätter aldrig min fot där igen !
Stefan Enköping.

18 de mayo de 2026

Det här var i Borlänge

Det här var i Borlänge. Det här var nog den sämsta hamburgaren jag ätit någonsin. Tog evigheter att få våran mat, personalen stod bara där och ingen jobba. Det var flera beställningar på skärmen som hade varningar trotts det stod dem bara å pratade med varandra. Burgarna var små och köttet var helt bränt och segt. Pommes frites var ihåliga och över saltade. Då menar jag inte extra salt utan ÖVER DRIVET mycket salt. Maten var dessutom flottig och kall när vi hade fått den.

17 de mayo de 2026

Sådär.

Tycker om maten på plats. Men hemleverans fungerar absolut inte. Fick inte mina burgare, ringa er kan man inte heller göra för att lösa situationen.

17 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan va de sämsta ursäkt till hamburgare…

Kan va de sämsta ursäkt till hamburgare jag någonsin ätit, som 11 åring i hemkunskapen, med blandfärs okryddat pressat, ungefär så smaka de glöm inte den föll ihop av att den va så tunn också, beställde på dagen de öppnade i Sandviken 1/10 om de fanns. Helt värdelöst undvik!!

15 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Iidag byttes mitt jam på en grillost…

16 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var förbi den nya restaurangen i…

Var förbi den nya restaurangen i Sandviken. Åkte till driven. Där var det 2 bilar framför mig i kön. Stog där i 15 min utan att det hände ett dugg innan jag gav upp och åkte därifrån. Bakom mig i kön kom det flera bilar som gav upp och åkte innan mig. Kan man inte hantera driven ska man inte ha det. Åkte till McDonalds istället. Trots flera bilar i kö så gick hela köpet med beställning och allt där på under 5 min. Så tyvärr tror jag ni får det svårt i Sandviken. Inget bra första intryck.

15 de mayo de 2026

Mister York Borlänge

Mister York Borlänge
Plus Hamburgare god
Minus: Dålig hantering av Drive-n. Såg en äldre herre som satt 40plus minuter först i kön. Man man inte prioritera bilarna lite så slår man igen driven om det krävs app eller beställning 60 minuter före.
Minus: Pommes mellan lika liten som en barn pommes på mcd, kan det stämma?
Minus: OBS Kolla att du fått allt när du beställer för de verkar vara yra och glömma något på varannan order. Mycket riktigt även för mig.

Dåligt första intryck men kommer prova igen. Troligen är det bättre att ta omvägen till Bastard Burger i Falun.

12 de mayo de 2026

Mister York Landskrona

Mister York Landskrona
Beställde via appen. 3 hamburgare av 4 var felaktiga. 1 var TOTALbränd, 2 saknade grönsakerna och en var med felaktiga bröd. Skittråkigt bemötande av den som stod i luckan.

10 de mayo de 2026

Långa väntetider

Långa väntetider. Det tar upp till en timme att få beställa i driven om det är 7 bilar framför

10 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.