Valorada con 1 estrellas sobre 5

I was eating the Angry Chicken Wrap on the train during what was supposed to be a relaxing trip. Since it came sealed in a packet, I ASSUMED it would be safe to eat without making a mess. Instead,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag äter normalt sett alltid på Mcdonald's, men jag blev sugen på att testa BKs "nya" Whopper, och jag måste säga att jag blev imponerad, den var riktigt bra! Jag köpte en Double whopper meny... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

too many haters. bk är ofta understaffed och majoritet folkgrupper som har det tufft. men oberoende, bra app, bra priser, bra burgare. bra öppettider. inte the goat men the hero we dont deserve kl 4 n... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

BK. Wasagatan. 20:00 ingen kö. Personalen pratskriker till varandra om fylla och fester. Hörs över hela stället. Låter mer som ett fritids. Noll engagemang mot kunder (flera gäster reagerar) . Inte st... Ver más

2,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Burger king Stenhagen

Burger king Stenhagen. Köpte kingwings som verkar ha legat i fritösen sen 1800-talet. Sa till i kassan och hon sa att de skulle se ut så. Det var även en kille i kassan som var otrevlig och dryg.

20 de diciembre de 2024

Personalen har hiv

Personalen har hiv, och jobbar i köket, (hört från personen i fråga själv erkänna det) livsfarligt att besöka denna resturang då om personen i fråga har ett öppet sår o hamnar i maten kan det finnas stor risk för smittspridning av hiv.

24 de mayo de 2024

Undvik BK i Järna

Brukar undvika BK i Järna, då det alltid blir fel i drive-through-beställningen. Men idag gjorde jag tabben att tänka att det ändå inte kunde vara så illa. Fick inte det jag hade beställt och dessutom saknades pommes helt trots att jag beställt ett Meal, med tillägget ketchup & mayo fries. Inte något det är värt att åka tillbaka för. Hamburgaren var torr och hård och baconet smakade bränt.
Jag måste bara komma ihåg att inte ge dem fler chanser.

11 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle beställa en vego meny på Burger…

Skulle beställa en vego meny på Burger King Tornby Linköping och frågade i kassan eftersom vi inte hittade ngn sådan meny när vi skulle beställa. Fick till svar att under ”flexi” skulle det finnas det vi sökte. Försökte men gav upp efter ett tag eftersom ingen information eller alternativ fanns angående detta. Så dåligt Burger King!! Vi åkte till Max stället och kunde beställa allt vi ville ha utan problem.

8 de noviembre de 2024

Hej Burger King Sverige.

Hej Burger King Sverige.

Den 20 augusti i år tog Stockholm/ Akalla Burger dubbelt betalt av mig.
Det var något fel i er kortterminal och jag handlade mat för 280 kr men fick betala 2 ggr annars skulle jag inte få maten med mig. Så totalt 560kr.
Även fast jag visade personalen att första dragningen hade gjorts från mitt konto så fick jag inte ta med mig maten.

Platschefen på akalla ”Shala” lovade att betalningen skulle vara åter på mitt konto kommande vecka. Jag fick hennes privata mobilnummer och skulle ringa ifall inte pengarna kom senast onsdag veckan därpå. Och inga pengar kom så jag kontaktade Shala.
Efter åtskilliga sms veckorna efter med platschefen som då hade massa olika ursäkter till att hon inte återkopplat, och för att betalningen inte kom. (skärmdumpar på vår konversation är bifogade till er kundtjänst sen tidigare)
Så fick jag tillslut kontakta er kundservice själv.

Den 12 september lovade er medarbetare ”Pontus” att ta ärendet vidare.
Jag fyllde i alla uppgifter som Pontus behövde men sen inte fått någon återkoppling eller svar på mina Mail efter det?
Nu är det den 7 oktober, ska det behöva ta så här länge för att jag ska få tillbaka mina pengar från er?
Nu har ni helt slutat svara på mina mail. Vad hände? Skänkte jag 280kr till BKs fattigare tider? Eller vad händer?

Kan ju säga att er kundsupport är ju urusel och det var sista gången jag handlade mat hos hos er.

Svar från Pontus på kundsupport online:
Sep 12, 16:17

Tack för att du uppmärksammar oss om detta!

Vi beklagar att du har haft problem med återbetalningen från restaurangen i Akalla.
För att kunna hjälpa dig att få pengarna tillbaka så kommer vi ta vidare detta med regionchefen där restaurangen i Akalla ingår.
Då ber vi dig fylla i dessa uppgifter:

Restaurang:
Kontonummer inklusive clearingnummer:
Bank:
Iban:
Swift:

Även om en del av dessa uppgifter tidigare har angetts ber vi dig att fylla i allt för att minimera risken för felaktigheter och längre handläggningstid.

Med vänlig hälsning
Pontus, kundtjänst
Burger King Sverige

20 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

vad är detta för fasoner

när jag var på burgerking i västerås med mina barnbarn så beställde jag en woper men när jag fick den var saladen rutten och saladen gammal. oaccseptabellt!!!!!!!
sån får inte hända, vill bara avnjuta en god och saftig woper. när jag konfronterade dom så fick jag 10kr tillbaka. 10kr!!!!!! det kan jag inte ens köpa en plastpåse för. vakna upp nu samhället!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blir aldellens rosenrasande!!!!!:(
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30 de septiembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sunkig burgare, apatisk personal, feedback-koden fungerade inte

22-09-2024, klockan 15:30. Örebro centrum.

Jag fick vänta i tjugo minuter på en order (Whopper meal + en ny kycklingburgare, så ingenting extraordinärt).

Slut på ketchup.

Whoppern hade ett rivet bröd och hade legat ett bra tag under en värmelampa, för den var ihopsjunken. Och det var inte mycket sås alls i burgaren.

När jag försökte scanna QR-koden för att ge omdöme så fungerade inte denna (andra gången detta händer, senast för ca 3 veckor sedan.

Jag frågade personalen om hjälp med att få chans att lämna feedback, och tjejen i kassan ryckte i stort sett på axlarna och sa "då kan jag inte göra någonting".

Det är inte värt att gå hit längre.

22 de septiembre de 2024

Näst äckligaste snabbmaten

115kr för den näst äckligaste snabbmat jag ätit. Pommesen var kalla, knappt friterade och DRÄNKTA i salt. Burgaren (BBQ Whopper) var överallt och ingenstans - en tjock klutt BBQ-sås på ett enda ställe, ALLT täckt med rostad lök - det var den enda smaken som kändes.
Beställde en creamy shake men maskinen var "för varm" så det kunde inte fixas, blev en cola istället och det var det enda i hela beställningen som inte var oätligt. Hade jag inte kört iväg och försökt äta i bilen hade jag gått tillbaka med allt. Aldrig mer BK i Nyköping!

17 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.