Netdyredoktors webshop Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, men heldig at jeg var hjemme da GLS ville have underskrift

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en varer på sprayflaske hvor forstøverdelen var defekt. God kommunikation med Louise hvor forskelligt blev prøvet- desværre uden held. Ingen sure miner, der blev sendt en ny. Super service og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt en dyr sæk specielt dyrefoder til min hund, fordi han havde betændelse i bugspytkirtlen. Han overlevede desværre ikke, så jeg skyndte mig at afbestille foderet igen. Jeg fik en fanta... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales
  2. Tienda de alimentos para animales
  3. Tienda de suministros para mascotas

Sobre Netdyredoktors webshop

Escrito por la empresa

Butik.Netdyredoktor – kvalitetsprodukter til dit kæledyr

I Netdyredoktors webshop finder du et bredt udvalg af fagligt udvalgte produkter, der understøtter sundhed, trivsel og velvære hos kæledyr. Vores sortiment rummer kvalitetsfoder, tilskud og plejeprodukter til hunde og katte – samt udvalgte tilskud og plejemidler til heste.

Hos Butik.Netdyredoktor forhandler vi udelukkende anerkendte mærker af høj kvalitet - og høj service og tryghed er en selvfølge.

Bestil nemt online – vi leverer typisk inden for 2–3 hverdage og giver fri fragt ved køb over 499 kr.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

Super hurtigt afsendelse

Super hurtigt afsendelse

30 de noviembre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at din ordre kom hurtigt afsted og frem til dig 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er dejligt at handle hos jer ,det…

Det er dejligt at handle hos jer ,det går så hurtigt

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tusind tak for din anmeldelse! Rigtig dejligt at høre, at du har en god oplevelse hos os 👏

Nice & smooth

Hurtigt, effektivt og billigt. What’s not to like? 👍👏

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tak for din flotte anmeldelse! Rigtig dejligt at høre, at du er tilfreds med både pris og hurtig, effektiv service 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at finde og bestille

Nemt at finde og bestille, hurtig levering.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at både bestilling og levering var nemt og hurtigt 😊

Som det skal være

Min bestilling ankom som forventet inden for god tid og indeholder hvad man kan forvente, alt i orden.
Lille forvirring da jeg modtog en mail fra GLS om at min pakke fra "Jørgen Kruuse A/S" var på vej, men det er åbenbart netdyrdoktor :)

27 de noviembre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tusind tak for din feedback! Godt at høre, at bestillingen kom frem til tiden og var, som du forventede 👍
Vores lager er placeret hos "Jørgen Kruuse A/S" og derfor skriver GLS at pakken kommer fra dem – vi beklager selvfølgelig, hvis det gav et øjebliks forvirring 😅

Tilfreds med købet.

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tak for din anmeldelse!. Skønt at høre, at du er tilfreds med dit køb 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rimelig hurtig levering

Rimelig hurtig levering, men tilbagemelding om evt. udsolgte varer halter. Blev lovet opringning/SMS vedr. en udsolgt vare, men måtte selv kontakte dem, da jeg synes jeg havde ventet længe nok. Sidder jo ikke og holder øje med deres hjemmeside konstant.

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback 🙏
Vi beklager meget, at du ikke fik den lovede tilbagemelding vedrørende den udsolgte vare – det skal selvfølgelig fungere bedre. Vi tager din oplevelse med videre, så vi kan forbedre vores service.

Mega hurtigt leverning

Mega hurtigt leverning

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at du oplevede hurtig levering 👏

god hjemmeside

god hjemmeside, let at bestille fra

21 de noviembre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tak for din anmeldelse! Dejligt du fandt det let at bestille 👏

Er meget tilfreds med mit køb Protexin

Er meget tilfreds med mit køb Protexin
Det hjalp hurtigt på min kat da hun hele tiden skulle tisse ..Da hun fik Protexin hjalp det på hende og hold op med tisse så meget..
Er så glad for købet ..Og vil også købe det igen ..Kom også hurtigt med det kom næste dag er meget tilfreds

19 de noviembre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Mange tak for din anmeldelse! Rigtig skønt at høre, at din kat fik det bedre med Protexin, og at pakken kom hurtigt frem. Det glæder os, at du er så tilfreds med dit køb 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da dyrlægerne ikke kunne finde ud af…

Da dyrlægerne ikke kunne finde ud af hvad der var galt med vores kat, så var det heldigt at chatgpt kunne og den anbefalede at handle her og smed et navn på et produkt vi skulle købe. Katten er rask og vi glade. Varerne kom lynhurtigt og de har et godt udvalg til gode priser. Dyrlægerne kræver overpris, så handel her i stedet.

11 de febrero de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du fandt et produkt hos os som kunne hjælpe din kat 💛
Vi står også altid klar til at hjælpe med råd og vejledning til produkterne, hvis nødvendigt.
Det vigtigste er jo, at vores firbenede venner har det godt 🐱

Fin service

Fin service, retvisende tekst. Hurtigt

16 de noviembre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tusind tak for din positive anmeldelse! 👏

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tak for din anmeldelse. Det er skønt med hurtig levering 😄

Bare perfekt

Bare perfekt, hurtig og...præcis

31 de octubre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tusind tak for din anmeldelse! Rigtig dejligt at høre, at alt var både hurtigt og helt perfekt 👏

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Netdyredoktors webshop

Tak for din anmeldelse! Dejligt at du er tilfreds med vores service 😊
Mvh Louise, Netdyredoktor

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.