Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veel keuze in produkten en prima berzorging tegen goede prijzen. Alleen jammer dat het vaker voorkomt dat produkten nadat je online besteld hebt later bij bezorging niet leverbaar zijn, dit is wel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goedkope boodschappen, van goede kwaliteit, lang houdbaar, snelle en prettige levering, die exact op tijd was. Voor ons de eerste keer bestellen maar dat gaan we zeker vaker doen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tot nu toe altijd tevreden geweest over butlon. Alhoewel ze echt op tijd leveren en ik nooit problemen heb gehad met mijn bestellingen. Is er toch een keerpunt gekomen in mijn tevredenheid. Dit... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de entrega de comestibles

Escrito por la empresa

Bespaar niet alleen tijd, maar ook geld bij het bestellen van boodschappen bij Butlon. Je dagelijkse boodschappen zijn gemakkelijk te bestellen via onze website of de app. Deze aspecten gecombineerd met afwisselende maand- en week aanbiedingen maken Butlon zo uniek!

3,9

1 estrella

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Goede service 🍀

Goede service, snel ontvangen. Netjes verpakt in doos, alles klopt altijd.weer een leuke voorraad. Thanks🍀🙌

14 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spoiled Meat and Poor Customer Service – Refund Refused

I ordered 16 ribeye steaks from Butlon (Order #26-00015222, placed on 28-03-2026) for €72 and had a very disappointing experience.

When I defrosted 4 steaks for a barbecue, they gave off a strong unpleasant smell that suggested the meat was spoiled. Since I took pieces from both boxes, I had concerns that the entire order was affected.

I contacted customer service immediately and explained the issue clearly. Instead of properly investigating or offering a refund, they dismissed the complaint and said they cut the meat while frozen, so the shape and thickness may differ from the advertised product photos. They then offered only a €25 voucher instead of refunding unsafe meat.

What was most concerning was the response that their quality would naturally be lower than a local butcher because they are cheaper. Lower prices should never mean questionable quality or selling meat that smells off.

I even offered to provide photos and have an independent local butcher inspect the meat, but they still refused to resolve the issue fairly.

Very poor customer service, no accountability, and I would not trust ordering meat from Butlon again.

11 de abril de 2026

Top!

Altijd goed, zo niet een mailtje eruit en het wordt direct opgelost. Helemaal blij met Butlon!

14 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Eten is goed. Communicatie zeer slecht

Dit komt door de communicatie. Via de app geeft butlon aan, voor elke aangemelde vriend krijg je beide €5 korting. Inmiddels heb ik na weken e-mail contact 1x dit bedrag gekregen. Ik heb 2x een e-mail gehad met de excuses dat het zo lang duurt.
Maar serieus heb nog nooit zolang gewacht op communicatie vanuit hun. Inmiddels heb ik dus 1x €5 gehad, maar nooit antwoord op mijn andere vragen. Gezien een van de collega's beweerd de persoon moet een bestelling hebben geplaatst voordat je dar krijgt. Wat tevens niet staat op hun uitnodigingspagina.

13 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een ontzettend slechte ervaring met…

Wat een ontzettend slechte ervaring met Butlon.

Vrijdagavond om 21:30 krijg ik ineens een bericht dat het grootste deel van mijn bestelling niet op voorraad is en gewoon wordt gecrediteerd. Uiteindelijk blijft er alleen een stuk kaas over – iets wat ik er nota bene alleen bij had gedaan om aan de minimale bestelwaarde te komen.

En dan wordt het nog gekker: ik moet wél verzendkosten betalen voor die ene kaas én er worden servicekosten gerekend, terwijl zij zelf bijna mijn hele bestelling annuleren. Vervolgens mag ik ook nog eens extra betalen om het op zaterdagochtend geleverd te krijgen.

Dit is toch totaal onacceptabel? Je bestelt meerdere producten, rekent op levering, en op het laatste moment wordt alles geschrapt zonder fatsoenlijke oplossing. En ondertussen mag je wel gewoon de kosten dragen.

Als je producten niet kunt leveren, zorg dan voor een fatsoenlijke oplossing en ga niet alsnog kosten rekenen over wat er overblijft. Dit slaat echt nergens op.

Ik verwachtte een stuk betere service. Dit was eens maar nooit meer.

11 de abril de 2026
Logotipo de Butlon

Respuesta de Butlon

Hallo aiven,

Wat een lastige situatie!

Ik heb het vor je nagekeken en ik zie dat er helaas iets mis is gegaan in het systeem!
Onze excuses voor het ongemak!

Wij zouden het graag goed willen maken met een tegoedbon om de overige kosten weg te halen en je alleen maar de prijs betaald us voor de boodschappen, mocht je de bestelling opnieuw willen plaatsen want alles is wel op voorraad!
Ik hoor graag of je hiermee akkoord gaat.

Super

Super, bestellen hier al heel lang maandelijks een deel van onze boodschappen. Ook wanneer er iets mis gaat met de bestelling wordt dat super netjes opgelost

10 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed bedrijf

Goed bedrijf, levering altijd netjes.

Jammer dat ik alleen bij iedere bestelling wat ik doe een creditnota achteraf krijg want er zijn altijd spullen niet te leveren.

7 de abril de 2026

e.e.a voor de 1e keer besteld

e.e.a voor de 1e keer besteld, mail wanneer het geleverd wordt met keuze tijden, 1 uur voor de levering een sms, top ..1 artikel niet op voorraad, direct geld terug gestort nog voor de uitlevering, 2e bestelling, hele maal top, wederom volg mail, uurtje voor levering bestuurder is onderweg...en keurig alles gekoeld/bevroren geleverd, vriendelijk levering personeel...tot de volgende bestelling

3 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet aan te raden.

Nadat de levering super stroef ging. Is ook nog eens de helft niet geleverd.
Ik krijg maar een klein deel vergoed.
Klantenservice is er niet.

27 de febrero de 2026
Logotipo de Butlon

Respuesta de Butlon

Goedendag,

Om welke bestelling gaat het?
Zou jij je ordernummer (26-000) kunenn sturen zodat wij kunnen kijken wat wij voor je kunnen betekenen?

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.