Het product is Top! Maar ik heb er heel lang, bijna 4 weken op zitten wachten, ik las dit kater in meerdere reviews, hier is sprake van dropshipping, wachten tot genoeg klanten bestellen en dan in ch... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
2 flacons besteld. Waren op voorraad. Ruim 2 weken onderweg geweest. Prima als het langer duurt, maar informeer dan. Zelf meerdere malen achteraan gebeld. Telefoon gaat over maar is nooit opgenomen.... Ver más
Aantal artikelen besteld. Levering duurde langer dan verwacht terwijl pakket al geruime tijd was aangemeld. Navraag bij post gedaan, pakket was aangemeld, echter post.nl had pakket nog niet ontvangen.... Ver más
Ik had eerst ook hele slechte ervaringen met levering van hun producten. Maar nu is het bedrijf blijkbaar door iemand anders overgenomen. Kreeg dat per mail te horen. Dus ik waagde nog een keer een be... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Buttler zorgt voor een betere persoonlijke hygiëne. Buttler toiletpapier spray is een milieuvriendelijk alternatief voor vochtig toiletpapier.
Información de contacto
Laagsteen 20, 4815PH, Breda, Holanda
- 0853010008
- info@buttler.shop
- buttler.shop
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Goed product, blije buttlers
Goed product, ruikt fris en is zuinig in gebruik. Wij zijn fan!
Ideaal dat je het flesje gewoon kunt navullen met een recyclebare zak- daar houden we van.
Zeker met kleine buttlertjes hier in huis een aanrader- geen gesleep met vochtig toiletpapier meer.
Topspul zo fijn
Fijne producten en mooi gevormd
Fijne producten en mooi gevormd. Werkt goed en snelle levering.
Mooie spullen met een luxe uitstraling
Mooie spullen met een luxe uitstraling. Perfect en humoristisch verpakt en snel geleverd. We zijn er blij mee!
Mooie artikelen, snelle levering.
Wat een gaaf product
Wat een gaaf product! Ingepakt met oog voor detail en met humor.
De buttler wasstraat past met zijn strakke design perfect op ons vernieuwde toilet.
De spray ruikt heerlijk fris en is de beste vervanging voor vochtig toiletpapier.
Wij zijn er heel erg blij mee.
Het doet waar het voor bedoeld is…
Het doet waar het voor bedoeld is ....makkelijk en geen uitgedroogde doekjes meer ! Handig en fris !
Hoe simpel kan het zijn
Hoe simpel kan het zijn! En het staat nog leuk ook in het toilet.
Fijn product
Fijn product, levering snel en perfect ga absoluut hier veelvuldig gebruik van maken.
Goed produkt
Goed produkt, alleen mag de verpakking van mij wat discreter, de postbode hoeft niet te weten wat ik bestel
Mooi design, prettig in gebruik.
de "wasstraat" werd keurig geleverd in een leuke doos. Alles was aanwezig en er was gezorgd voor goed bevestigingsmateriaal. Met veel gemak opgehangen en inmiddels al volop in gebruik.
Goed en inventief concept!!!
TOP!
TOP, eindelijk een product wat niet onnodig veel nare doekjes ge- en verbruikt.
Super fijn in gebruik. Mijn gezin en ik zijn verslaafd....
Super mooi en leuk product
Super mooi en leuk product, fleurt de toilet op en de naam is erg goed verzonnen!
Goed product
Goed product! De verzending was minder goed, deze kwam 3dagen later terwijl de track and trace aangaf dat het er al was.