Buump Opiniones 420

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg brugte produktet Maternity Oils MAVE igennem hele min graviditet, og kan virkelig anbefale produktet. Skønt at smøre maven ind i for at pleje huden og tage den kløe, der kommer med en voksende mav... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varen jeg modtag gik i stykker efter få timers brug. Jeg prøvede at skrive flere gange til kundeservice og modtog et uklart svar efter over en uge, hvor efter de ikke svaret retur igen eller sendte... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Udvalget på hjemmesiden er rigtig fint, så jeg fandt nemt en masse forskellige gode produkter til min veninde ud fra nogle overordnede ønsker hun havde sendt ud. Måtte selv prøve den aluminiumsfrie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I am absolutely in love with this body oil! I started using it during my pregnancy, and I know I’ll continue using it long after. It absorbs beautifully into the skin, leaving it soft, nourished, an... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de maternidad
  2. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Buump er en dansk webshop med produkter til graviditet, fødsel og barsel. Buump forhandler de bedste produkter til gravide og ammende. Gravide har særlige behov, både i forhold til at aflaste kroppen under de mange forandringer, men også i forhold til at beskytte den gravide og den kommende baby mod skadelige produkter og kemiske stoffer. Hos Buump kan du få kvalitetsprodukter særligt udvalgt til kommende og nybagte mødre, som er sikre at bruge både før, under og efter graviditeten. Buump har dag-til-dag-levering, billig fragt og 60 dages returret. Ved køb for mindst 495 kr. er levering til pakkeshop gratis. Shop alt hvad du har brug for samme sted. Buump er et oplagt sted at få gaveideer og købe købe gaver til gravide, babyshower, barselsgaver mv. Buump har et stort udvalg inden for skønhedsprodukter, helse, udstyr og ventetøj samt et stort udvalg af bøger om graviditet og moderskab.

Hurtig og billig levering

Dag-til-dag-levering og fragt fra kun 29 kr. (gratis ved køb for mindst 395 kr.)

Vi sender samme dag, hvis du bestiller inden kl. 13 på en hverdag. I de fleste tilfælde vil du derfor modtage din pakke allerede dagen efter bestilling. Vi sender gratis til pakkeshop, hvis du køber for mindst 395 kr., og ellers koster det kun 29 kr. Du kan altid vælge at få leveret til dit hjem eller arbejdsplads for et mindre tillæg.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gode produkter, men hørte ikke tilbage på mit spørgsmål

De produkter jeg købte er jeg rigtig glad for, dog blev jeg lidt skuffet over de ikke svarede på det jeg skrev til dem samt at jeg efterfølgende skrev til kundeservice men mailen virkede desværre ikke.

4 de febrero de 2024
Logotipo de Buump

Respuesta de Buump

Hej Marlou! Jeg har undersøgt, hvorfor du ikke har modtaget svar fra os. Din email er uheldigvis havnet i et filter, og vi har derfor først set din mail for nogle dage siden. Det beklager jeg mange gange. Vi har selvfølgelig svaret på din email nu. Dbh Anne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjemmeside med mange produkter

God hjemmeside med mange produkter. Bestilte da jeg var højgravid og skulle føde hjemme. Meget tilfreds.
Og nu her shampoo og balsam. Hurtig levering og god kundeservice. Kontaktet dem da jeg modtog en åben flaske shampoo, der desværre var løbet ud- hurtig svar og de sendte med det samme en ny.
En anbefaling her fra.

26 de enero de 2024
Opinión espontánea

Alt godt

Alt godt. Pakken blev sendt afsted hurtigt og indeholdt det dem skulle uden skader, fejl eller mangler.

17 de enero de 2024

Fantastisk service

Fantastisk kundeservice og skønt produkt :-)

15 de enero de 2024
Logotipo de Buump

Respuesta de Buump

Kære Bettina

Vi er kede af, at PostNord ikke har leveret din pakke endnu, selvom vi sendte pakken afsted dagen efter, du bestilte varerne.

Som du også kan læse i de mails, vi har sendt dig, gør vi alt, hvad vi kan for at få din pakke ud til dig hurtigst muligt.

Vi skal selvfølgelig nok finde en løsning, så du får leveret de bestilte varer

Dbh Anne Buump

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.