Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Handelt via Bol.com onder verschillende namen zoals Prijsconcurrentie, Liefjes Co etc. Levertijden worden niet gehaald, zeer dubieus bedrijf. Voor mij nooit weer!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters!! Aankoop gedaan, product was niet naar verwachting. Netjes retour gestuurd laten ze niks van zich horen tot dat je maar zelf contact met ze opneemt. Vervolgens komen ze met onzin s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling geplaatst van enkele UV lampen. Volgens de website voorradig. Afname per 6 stuks stond vermeld. Een week later nog niets gehoord, geen verzend bevestiging. Even geïnformeerd naar de status... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Even een update over mijn vorige onderstaande review. Het apparaat staat inmiddels al 3 maanden bij Buzzshop. In totaal zijn we al 4,5 maanden bezig.. Contact krijgen is bijna onmogelijk....!!!!... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook wij hadden een order geplaatst en…

Ook wij hadden een order geplaatst en niets ontvangen. Na lang proberen contact en het antwoord was dat het aan de transporteur lag. Uiteindelijk niets ontvangen en geen geld terug. Uiteindelijk deurwaarder/rechter ingeschakeld en het loont. Veel mensen doen dit niet en daar profiteren deze malafide bedrijven van.

LAAT ZE NIET ONTKOMEN

12 de marzo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeer tevreden ondanks gebrekkige communicatie.

Beste mensen, De communicatie met het bedrijf verloopt zeer stroef maar met een zeer klein beetje geduld loopt alles soepel. Bestelling geplaatst op 11/02/2025 en op 19/02/25 alles geleverd op een professionele wijze. Mijn bericht aan het bedrijf is het volgende. Werk absoluut aan een vlotte reactie en communicatie. Verder een hartelijke dank voor de een vlotte bestelling en levering. Een tevreden klent.

19 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

!!!! Pas op dit is een malafide bedrijf !!!!

4 maanden geleden heb ik een product geretourneerd en nog steeds geen geld ontvangen. Zij zijn nergens te bereiken. Geven geen antwoord op e-mails telefonisch niet bereikbaar (buiten dienst).

!!!! Pas op dit is een malafide bedrijf !!!!

17 de febrero de 2025

AFRADER

De bestelling werd eerst wel geleverd. Een artikel geretourneerd. Daarna waren ze onbereikbaar.
Mail wordt niet beantwoord
Contactpagina wordt niet beantwoord
Whatsapp is off line
En het telefoonnummer bestaat niet.
Al 3 weken geen teken van leven te krijgen

16 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

betaald maar nooit iets ontvangen + contact onmogelijk!

'ben doorgaans iemand die zelden of nooit zeurt/klaagt of recensies schrijft, maar nu moest ik wel...
Ik zal het kort houden; NOOIT iets kopen/bestellen bij BUZZ SHOP of (zuster firma) Afiant Commerce B.V. in Bergschenhoek!
(wel betaald maar nooit iets ontvangen en contact onmogelijk zowel telefonisch (nr. bestaat niet) dan wel per email (meerdere keren, totaal geen respons!)

ps. het 'hokje' van TrustPilot ("Laat Buzz Shop weten dat je een review hebt geschreven") was wel komisch eigenlijk. Goed bedoeld van TrustPilot natuurlijk, maar aangezien niets behandeld wordt door Buzz Shop heb ik deze maar niet aangevinkt ;-))

12 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling gedaan product ontvangen…

Bestelling gedaan product ontvangen slechte kwaliteit vooraf betaald retour gestuurd al maand geleden nog geen geld terug gehad,.. proberen te bellen na 10 minuten bandje gooien ze telefoon uit.

KOOP HIER NIET!!!!

23 de noviembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heb netjes mijn spullen binnen…

Heb netjes mijn spullen binnen gekregen, alleen heeft wel ff geduurd.
Je krijgt ook geen contact met de helpdesk zeg maar , waardoor je gaat twijfelen.
Ff geduld hebben en je spulletjes komen gewoon binnen.
In mijn geval dan😁

7 de noviembre de 2024

Een defect artikel ontvangen

Een defect artikel ontvangen. Geprobeerd contact te zoeken voor een oplossing maar geen reactie. Artikel dan maar retour gestuurd maar helaas mijn geld niet terug gekregen.
Ik ga aangifte doen van oplichting.

4 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles netjes en keurig op de aan gegeven tijd

Levering klopt precies op de aan gegeven datum bij de bestelling. Alles keurig verpakt. Netjes op de hoogte gehouden middels track and tracé. Snap echt sommige negatieve reviews niet Hier ging alles goed zal er zo zeker weer wat bestellen

31 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wil graag dat deze gasten wie ze dan…

Ik wil graag dat deze gasten wie ze dan ook zijn achter dit oplichterij, dat ze mijn geld tenminste terug mag boeken. Het is heel lastig dat zulke bedrijven zo te keer gaan en tot heden is niemand verantwoorlijk voor. Kamer van Koop handel niet en niemand anders?

Het wordt wel hoog tijd dat deze mensen worden aan de kaak gesteld door Kees van der Spek (@keesvanderspek) of een van die televisie prog.-dp-50-cowbell-pedal-set

Pakbon PL2024-33367

Errol Jobse
Fri, Jul 5, 1:59 PM
to automail

Mijn kenmerk : / Buzz- Shop
Uw kenmerk :Bestelling #16325 (juni 23, 2024)

Geachte heer, mevrouw,

Tot mij wendde zich de heer , Cliënt heeft bij u opgemelde bestelling gedaan, echter deze is nog immer niet geleverd, terwijl cliënt nu dit instrument bij zijn optreden al heeft moeten missen, waardoor er in essentie reeds schade is ontstaan.

We zijn bereid verdere stappen te parkeren indien dit instrument per ommegaande aan cliënt alsnog geleverd wordt dan wel dat het bedrag dat cliënt er voor betaald heeft wordt terugbetaald.

Bij voorbaat dank.

Hoogachtend,

E.B. Jobse

Strevelsweg 700 K409, 3083 AS ROTTERDAM, Tel: 010-4863050 Fax: 010-4863051 Mob: 06-28247679 KVK: 24452100. Voor overige gegevens kunt u onze website bezoeken.
De informatie in dit e-mail bericht is van vertrouwelijke aard en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Op alle opdrachten aan het kantoor zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en kunnen op verzoek ook kosteloos worden toegezonden.

23 de junio de 2024

Wat een slecht bedrijf !

Wat een slecht bedrijf ! Nooit meer iets bestellen. Gebeld, gemaild...meerdere per dag via de chat de klantenservice gesproken maar als je denkt dat er een oplossing komt breken ze af en daarna staan ze je niet meer te woord. Slecht, slecht slecht !!! Nooit meer iets kopen

19 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.