Har haft en rigtig god oplevelse af teknikker der kom og skulle fejlfinde mit basic anlæg. Havde problemer med at justere hårdheden på vandet. Det viste sig dog at være testkittet, som afvigede lidt.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Det er ikke dårlig service, men manglende service. Fik en forkert vare sendt fra deres online shop, hvilket jeg reklamerede over samme dag jeg modtog pakken. Nu er der gået en uge og stadig ingen sv... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har en BWT QUICK & CLEAN som gik defekt, jeg ringede og fortalte om problemet og fik at vide jeg skulle sende en reklamation, beskrive problemet samt sende en kopi af fakturaen med. jeg fik lynhu... Ver más
Verdensklasse! Ikke mindre kan gøre det. Nem service bookning (vidste ikke der automatisk var service inkluderet ved køb de første to år) Service mand ankom til tiden, udbedrede installatøren... Ver más
Información sobre la empresa
- Proveedor de filtros de agua
- Proveedor de sistemas para agua caliente
- Fontanero
- Proveedor de refrigeradores de agua
- Planta de tratamiento de aguas
Escrito por la empresa
Vandbehandling siden 1975. Vi kender vand. Uanset anvendelsesområde. Vi brænder for at levere bedste vandkvalitet. Gennem miljøvenlige og økonomiske metoder samt unikke produkter, er det vores mission at levere det bedste vand til hverdagens udfordringer til både professionelle og private kunder. Med BWT vand i vandhanen er du, dit hjem og virksomhed i trygge hænder.
Escrito por la empresa
- Landsdækkende service
- Med landsdækkende service og et netværk bestående af egne BWT serviceteknikere med høj faglighed, står vi altid klar med en hjælpende hånd. Vi tilbyder serviceaftaler, hvor du frit kan benytte dig af vores service og ekspertise afhængigt af dit behov.
- Få en 2 års gratis tryghedsaftale
- Når du registrerer dit BWT anlæg, uanset model, får du automatisk en Tryghed Premium aftale, som er gratis de første 2 år fra installationstidspunktet. Du kan frit ændre din tryghedsaftale efterfølgende eller opsige din aftale til enhver tid. Gælder kun for priv
Har du downloadet vores BWT@home-app?
Vær forbundet med dit BWT produkt - selv når du er på farten

Información de contacto
2670, Greve, Dinamarca
- 43 600 500
- kundeservice@bwt.dk
- bwt.dk
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En meget imødekommende og dygtig…
En meget imødekommende og dygtig montør/reperatør.
Gav sig tid til at hjælpe os med en bedre forståelse af anlægget👏👍
Trevlig och hjälpsam kundservice…
Trevlig och hjälpsam kundservice hjälpte mig snabbt när jag behövde en reservdel
Arbejdet blev kompetent udført og med…
Arbejdet blev kompetent udført og med gode informationer om hvad der skete.
Grundig gennemgang
Jeg fik en grundig, god gennemgang af hvad vores anlæg kunne præstere
BWT tager ikke ansvar
Fik repareret vores BWT anlæg som gik i stykker efter 3 år. I fbm. reparation virker vores vandhane nu ikke. BWT vil ikke tage ansvar for reparation på trods af, at de anerkender, at skaden er sket i fbm. deres besøg.
Det svarer til mekanikeren der kommer til at ridse bilen under anden reparation og ikke vil tage ansvar for det.
Enormt dårlig service, når anlæg og service koster +15k.

Respuesta de BWT Danmark
Service udført som forventet
The service has improved over the…
The service has improved over the years, but there is still room for improvement.
Rod i jeres opkrævninger
Perfekt jätte bra
Fantastisk god service
Jeg havde en BWT Penguin kande der var 1,5 år gammel, hvor batteri/indikatoren ikke virkede. Den var udsolgt på lageret. Nadja fra BWT Danmarks kundeservice tilbød at sende en ny kande til mig. Den kom i løbet af 2 dage. Det er super god service.
Lyttende og fleksibel medarbejder, der tager hensyn til ejendommens særlige forhold
BWT er punktlige og lytter til de særlige forhold, der gør sig gældende for vores fyrrum og varmebeholder af ældre dato
Altid behagelig medarbejdere
Altid behagelig medarbejdere, der kommer på besøg. Eneste anke er, at det ville være rart, om der forinden blev givet orientering om, hvornår der kunne forventes besøg - også således at I ikke kører forgæves. Men det er ikke et forhold, der giver anledning til at give en ringere anmeldelse.
Nemt at bestille service
Vi bestilte service, de sendte opslag til beboerne, som vi kunne sætte op/sende ud, med hvornår de kom og hvordan det ville påvirke os. De kom og gjorde deres arbejde og sendte en rapport med billede legitimation. Alt så ud til at være ok. Jeg har ikke forstand på den slags, jeg stoler på RECI/BWT
BWT Quick & Clean kalkfilter til bruseren
Vi købte BWT Quick & Clean kalkfilter til bruseren og filter var defekt, fordi vandet løb ud af den.
Jeg ringede næste dag til dem, og fik en meget flink medarbejder i telefonen, som sendte mig et nyt filter uden beregning.
God service og produktet virker!
Manglende tilbagemelding/opfølgning
Jeg kontaktede BWT for at få et service check på vores 6 år gamle Aqa Life, hvor hårdheden på vandet er hårdere end det burde være efter det har passeret anlægget. Jeg bliver fortalt jeg skal booke besøg på hjemmesiden. Da jeg gør det skal for at kunne booke besøget samtidigt acceptere et minimums regningsbeløb på over 3.000 kr.(uanset i om de blot er der 10 min og konstaterer at de ikke kan gøre noget). Jeg vil da gerne tale med kundeservice og have en forklaring på det voldsomme startgebyr. Jeg kan ikke få en forklaring, men bliver lovet at en anden medarbejder vil ringe tilbage til mig. Efter to dage er det ikke sket. Jeg skriver til dem om problemet i en besked til kundeservice, som blot henviser til jeg skal booke servicebesøg på hjemmesiden. Det er ikke tillidsvækkende adfærd. Jeg er skuffet over kundeservicen - eller mangel på samme..

Respuesta de BWT Danmark
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.