Har haft en rigtig god oplevelse af teknikker der kom og skulle fejlfinde mit basic anlæg. Havde problemer med at justere hårdheden på vandet. Det viste sig dog at være testkittet, som afvigede lidt.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Det er ikke dårlig service, men manglende service. Fik en forkert vare sendt fra deres online shop, hvilket jeg reklamerede over samme dag jeg modtog pakken. Nu er der gået en uge og stadig ingen sv... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har en BWT QUICK & CLEAN som gik defekt, jeg ringede og fortalte om problemet og fik at vide jeg skulle sende en reklamation, beskrive problemet samt sende en kopi af fakturaen med. jeg fik lynhu... Ver más
Verdensklasse! Ikke mindre kan gøre det. Nem service bookning (vidste ikke der automatisk var service inkluderet ved køb de første to år) Service mand ankom til tiden, udbedrede installatøren... Ver más
Información sobre la empresa
- Proveedor de filtros de agua
- Proveedor de sistemas para agua caliente
- Fontanero
- Proveedor de refrigeradores de agua
- Planta de tratamiento de aguas
Escrito por la empresa
Vandbehandling siden 1975. Vi kender vand. Uanset anvendelsesområde. Vi brænder for at levere bedste vandkvalitet. Gennem miljøvenlige og økonomiske metoder samt unikke produkter, er det vores mission at levere det bedste vand til hverdagens udfordringer til både professionelle og private kunder. Med BWT vand i vandhanen er du, dit hjem og virksomhed i trygge hænder.
Escrito por la empresa
- Landsdækkende service
- Med landsdækkende service og et netværk bestående af egne BWT serviceteknikere med høj faglighed, står vi altid klar med en hjælpende hånd. Vi tilbyder serviceaftaler, hvor du frit kan benytte dig af vores service og ekspertise afhængigt af dit behov.
- Få en 2 års gratis tryghedsaftale
- Når du registrerer dit BWT anlæg, uanset model, får du automatisk en Tryghed Premium aftale, som er gratis de første 2 år fra installationstidspunktet. Du kan frit ændre din tryghedsaftale efterfølgende eller opsige din aftale til enhver tid. Gælder kun for priv
Har du downloadet vores BWT@home-app?
Vær forbundet med dit BWT produkt - selv når du er på farten

Información de contacto
2670, Greve, Dinamarca
- 43 600 500
- kundeservice@bwt.dk
- bwt.dk
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
BWT leverede en god serviceoplevelse…
BWT leverede en god serviceoplevelse derhjemme ved at være professionelle, punktlige og grundige i deres arbejde. Teknikeren var venlig, vidende og tog sig tid til at forklare processen samt besvare spørgsmål. Installationen/servicen blev udført effektivt og med høj kvalitet, hvilket skabte tillid til produktet og virksomheden.
ikke noget det funger han passer sit arbejde vi glade
det funger tak dygtigt ansat
Godt arbejde
god service.
BWT reagerede med det samme på min…
BWT reagerede med det samme på min henvendelse om problemer i vort system og kom umiddelbart derefter og udbedrede fejlen
God betting
Montøren var en betaling mand
Montøren var en betaling mand, fortalte om anlægget så man kunne forstå ham og var meget grundig
Familie med BWT AQUA BASIC
Opdateret anmeldelse af BWT AQA Basic blødgøringsanlæg
Efter vores tidligere udfordringer med BWT AQA Basic blødgøringsanlægget tog BWT kontakt til os og tilbød at installere et nyt anlæg. Dette initiativ sætter vi pris på, da det viser, at virksomheden ønsker at tage ansvar for kundernes oplevelser.
Det nye anlæg er nu installeret, og vi har indtil videre oplevet en mere stabil drift uden de tidligere problemer med unormalt højt salt- og vandforbrug. Den ubehagelige saltsmag i vandet ser også ud til at være forsvundet, hvilket er en stor forbedring.
Selvom vi stadig har en vis skepsis efter vores første oplevelse, håber vi, at det nye anlæg vil vise sig at være en mere pålidelig løsning på længere sigt. BWT's kundeservice har i hele processen været venlig og hjælpsom, men svartiderne kunne stadig være hurtigere – især når man står uden en fungerende vandforsyning.
Vi håber, at vores oplevelse nu vil vende til det positive, og vi vil opdatere anmeldelsen, hvis der opstår nye erfaringer. For nu giver vi BWT kredit for at følge op og sikre en ny løsning.

Respuesta de BWT Danmark
Meget hurtig og venlig service
Hurtig levering og ombytning
Hurtig og professionelt arbejde
Arbejdet udført efter den bedste…
Arbejdet udført efter den bedste kvalitet, rigtige god kommunikation og meget hjælpsomme.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.