Har haft en rigtig god oplevelse af teknikker der kom og skulle fejlfinde mit basic anlæg. Havde problemer med at justere hårdheden på vandet. Det viste sig dog at være testkittet, som afvigede lidt.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Det er ikke dårlig service, men manglende service. Fik en forkert vare sendt fra deres online shop, hvilket jeg reklamerede over samme dag jeg modtog pakken. Nu er der gået en uge og stadig ingen sv... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har en BWT QUICK & CLEAN som gik defekt, jeg ringede og fortalte om problemet og fik at vide jeg skulle sende en reklamation, beskrive problemet samt sende en kopi af fakturaen med. jeg fik lynhu... Ver más
Verdensklasse! Ikke mindre kan gøre det. Nem service bookning (vidste ikke der automatisk var service inkluderet ved køb de første to år) Service mand ankom til tiden, udbedrede installatøren... Ver más
Información sobre la empresa
- Proveedor de filtros de agua
- Proveedor de sistemas para agua caliente
- Fontanero
- Proveedor de refrigeradores de agua
- Planta de tratamiento de aguas
Escrito por la empresa
Vandbehandling siden 1975. Vi kender vand. Uanset anvendelsesområde. Vi brænder for at levere bedste vandkvalitet. Gennem miljøvenlige og økonomiske metoder samt unikke produkter, er det vores mission at levere det bedste vand til hverdagens udfordringer til både professionelle og private kunder. Med BWT vand i vandhanen er du, dit hjem og virksomhed i trygge hænder.
Escrito por la empresa
- Landsdækkende service
- Med landsdækkende service og et netværk bestående af egne BWT serviceteknikere med høj faglighed, står vi altid klar med en hjælpende hånd. Vi tilbyder serviceaftaler, hvor du frit kan benytte dig af vores service og ekspertise afhængigt af dit behov.
- Få en 2 års gratis tryghedsaftale
- Når du registrerer dit BWT anlæg, uanset model, får du automatisk en Tryghed Premium aftale, som er gratis de første 2 år fra installationstidspunktet. Du kan frit ændre din tryghedsaftale efterfølgende eller opsige din aftale til enhver tid. Gælder kun for priv
Har du downloadet vores BWT@home-app?
Vær forbundet med dit BWT produkt - selv når du er på farten

Información de contacto
2670, Greve, Dinamarca
- 43 600 500
- kundeservice@bwt.dk
- bwt.dk
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Produkt orientering
Var til orientering ved Helle om BVT's produkter. Det var en både underholdende og informativ seance.
Nu er det ikke det store anlæg her
Nu er det ikke det store anlæg her, vi klare det igennem mobilen 👍
Verdensklasse
Verdensklasse!
Ikke mindre kan gøre det.
Service mand ankom til tiden, udbedrede installatørens (ikke BWT) fejl og vi havde en god snak om hvordan anlægget skal og bør køre.
Var heldig at han også havde testkit og ekstra salt med.
Tak for en super oplevelse!!
Når du skal have et anlæg så sørg for at installatøren er godkendt af BWT!!
Kom som aftalt.
Kom som aftalt, ringede ca en halv time før ankomst.
Regulerede anlægget så det virkede optimalt.
Kompetente teknikere. Der er styr på tingene. Dejligt at de har alle reservedele med i bilerne.
God kundeservice
Man får altid en fin tilbagemelding på sine henvendelser. God kundeservice og venligt personale.
Snabbt svar som var väldigt korrekt
Snabbt svar som var väldigt korrekt. Snabb leverans med Avisering strax innan godset kom.
Pengemaskine og ikke ambefaldes
Absolute ikke tilfreds med hverken anlægget eller service. Ejer en BWT Perla Home og da vi fik anlægget i 2022 oplevelsen begyndt med at anlægget virkede bare ikke og genstartede hele tiden. Det var fikset på garanti. Den første servicebesøg kostede 3500kr, som jeg synes var overkanten. Nu fejler anlægget igen (3år gammel og kun 4mndr. efter service), og den første ledige tid for service er om 1 mndr og vil koste mindst 2000kr. Anbefalingen fra bwt er at køre bypass imens. Tryghedsaftalen koster 209kr/mndr men giver samme ventetider på at få anlægget fikset - så ikke specielt trygt.
Føles som en pengemaskine og jeg vil nu undersøge andre producenter.

Ingen svar & Service
Har en AQUA Basic som ikke virker. Service reparer for flere tusind kroner uden det bliver godkendt af mig og uden anlægget virker igen. Har skrevet til jeres service mail, men mangler stadigt svar på flere spørgsmål.

Respuesta de BWT Danmark
Har skrevet til jeres service mail
Har skrevet til jeres service mail, men mangler stadigt svar...

Super service Kim
God tilbagemelding
Jeres medarbejder var god til at forklare, hvad der var blevet lavet.
Serviceeftersyn.
Medarbejderen, som udførte serviceeftersynet, virkede meget venlig og faglig solid.
Dygtig og kompetent medarbejder
Dygtig og kompetent medarbejder, som hurtigt løste problemerne.
altid god service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.