Fikk svar på et spørsmål på mail allerede dagen etterpå og fikk hjelp angående spørsmålet. Bestilte gave, men på grunn av mange negative kommentarer, så bestemte eg meg for å montere bordet for å... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De svarer på digitale henvendelser ved spørsmål, men når du vil benytte deg av angreretten og returnere pakken er det null respons. Jeg ordnet med returfrakt selv, men pakken blir ikke engang hentet p... Ver más
Kjøpte 2 stk adirondack stoler for et år siden, veldig dårlig kvalitet. Blir nok straks brukt som bålved i stedet da det nå er like før det går i stykker. Treverket er ikke i nærheten av å tåle vanlig... Ver más
Dårlig kvalitet på adionrack møbelene . Står ikke til prisen. Treverket sprikker, det er ferdige sprekker i det når det ankommer og oppfattes som dårlig kvalitet på treet. Dårlige skruer medfølger.... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Veldig fornøyd med bygg og hobby as
Veldig fornøyd med bygg og hobby as, har kjøpt flere ledbarer til både traktor og snøskuter. siste kjøp var 2.stk aurora sc 20 pro, montert på begge bilene å er kjempefornøyd! Fikk raskt svar på mail når vi hadde spørsmål ang. montering også. Anbefales !!
Kjøpte ølglass som sko være gravert med…
Kjøpte ølglass som sko være gravert med navn. Utrolig dårlig arbeid. I tillegg så var det billige ikea glass som var blitt brukt.
Dårlig kundeservice som ikke svarer på
Mail.
Styr unna.
Meget godt fornøyd med bygg og hobby as
Meget godt fornøyd med stoler vi kjøpte fra Bygg og Hobby AS. Raskt levert på døra etter 3 dager! Vi skal bestille flere neste år! ANBEFALES 5 STJERNER fra oss! :)
Elendig kundeservice,de svarer ikke på…
Elendig kundeservice,de svarer ikke på mail.Anbefales ikke 😡
Kjempefornøyd med Aurora PRO SC20…
Kjempefornøyd med Aurora PRO SC20 LED-bar som ekstralys til bilen. Lyser godt opp fremover, og også god lysfordeling ut til sidene. Anbefaler å kjøpe med Aurora ledningsnett samtidig.
Veldig dårlig kundeservice
Veldig dårlig kundeservice. Kjøpte blant annent noen solbriller, logoen forsvant etter 2 dager. Sendt Mail frem og tilbake, plutselig blei det stille.
Veldig fornøyd med ledbar fra Bygg og Hobby
Veldig fornøyd med ledbar, vi har kjøpt til tre biler. ANBEFALES
Billig kinadrit.
Billig kinadrit.
Bortkastede penger for å si det mildt.
Størrelser er også ihht kinesere.
Bruker du medium normalt må du opp i xl eller xxl. Håpløst
Bestilte i november og nå halveis uti…
Bestilte i november og nå halveis uti desember så har jeg enda ikke mottat noe som helst
dårlig kvalitet
Veldig dårlig kvalitet på det jeg bestilte, gikk i stykker etter en uke.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.