Verktoysboden Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen blei levert på døra. Når eg opnar eska så er det godt pakka og alt er heilt og iorden.Saga er prøvd og alt virkar..motor er sterk og den var god og saga med👍😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte en Pela magnet feier til å ta opp skruer og lignende på en plen etter en takjobb der materialer måtte lagres før de ble kjørt til renovasjonen. +Rask og enkelt å bestille. +Fin info... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

They have very fast shipping and good products. I bought a Champion Dual Fuel generator and it is amazingly good, both in performance and durability. They have also often very Low prices when å ca... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

6mm sagbladet virker å være slipt for mye i sveisen, sprakk etter 5minutters bruk. 10mm fungerer som forventet, veldig skarpt. Det virker også som at herding er god. 13mm er ikke testet enda. Men he... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

455 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

10 av 10

Rask levering og billig frakt. Flott og solid garasjeinnredning. Det blir garantert handlet mer her når innredningen skal utvides 👍

26 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen blei levert på døra.

Varen blei levert på døra.

22 de septiembre de 2026

Raskt levering :)

Håper sønnen skal bli fornøyd :)

16 de septiembre de 2026

Hei Nataliya
Tusen takk for din anmeldelse – vi setter virkelig stor pris på at du tok deg tid! 🙏
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og TikTok for å få de siste nyhetene, følge prosjektene våre og få tilgang til eksklusive tilbud.

Veldig bra produkt

Veldig bra produkt, enkel montering og billigst på frakt.

8 de septiembre de 2026

Hei!
Vil du se hva som skjer bak kulissene hos Verktygsboden?
Følg oss på Facebook, Instagram og TikTok – her deler vi inspirasjon, nyheter og spesielle tilbud.

Bra produkt

14 de septiembre de 2026

Hei Oneram

Veldig hendig og god

Veldig hendig og god! Jeg liker enkle og fornuftige hjelpeverktøy, da blir jobben mye trivligere.

13 de septiembre de 2026

Hei Sverre

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Relativt rask levering

Relativt rask levering da, trodde det kom fra et norsk lager,men neida.. Ikke prøvd verktøyet, men det duger nok til egnede oppgaver.

5 de septiembre de 2026

Hei Raymond

God service.

Bra vare utvalg, enkel netthandel og gode priser.

12 de septiembre de 2026

Hei Tommy

Rask service

11 de septiembre de 2026

Hei Trygve

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter og rask levering!

12 de septiembre de 2026

Hei Magnus

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Altfor treg å sende ut ordre……

Altfor treg å sende ut ordre……. Altfor høy pris på frakt med DHL……..

Hei Karstein

Rask levering

Rask levering, godt produkt.

3 de septiembre de 2026

Hei Stein

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra informasjon om at den bestilte…

Bra informasjon om at den bestilte gjenstanden var forsinket inn til landet. Lettere å godta når en får informasjon og slipper å vente i det uvisse.

10 de septiembre de 2026

Hei Bjørn

Bra og rask levering.

Hei May

Good price

Good price, fast delivery and item quality .

Hei Rennie

Tillgjengelighet på bestilte varer

Tillgjengelighet på bestilte varer, rimelige priser, hurtig levert , kan anbefales.

8 de septiembre de 2026

Hei,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

godt fornøyd m.produktene,og kjapp…

godt fornøyd m.produktene,og kjapp levering.

29 de agosto de 2026

Hei Lloyd

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter og rask levering.

6 de septiembre de 2026

Hei Einar

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.