Købte et indisk sengetæppe, og modtog det fineste og smukkeste tæppe kun 2 dage efter min bestilling. Ydermere ringede jeg, inden mit køb, til butikken med et praktisk spørgsmål og fik den bedste... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg ringede til Bykring for informationer om varen, som jeg påtænkte at bestille. Vibeke sendte billeder, så jeg kunne vælge mellem flere forskellige. Jeg bestilte og modtog den flotteste kinesiske tr... Ver más
Den helt rigtige smykkegave, der nåede frem blot to dage efter bestilling og med en personlig hilsen lagt ved. Bedre kan det ikke gøres.
Jeg synes det er ærgerligt at der ikke ligger retur label ved varen når jeg modtager den. Hvis der gjore det ville jeg nok bestille flere varer uden at tænke bøvl med returnerer.
Información sobre la empresa
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de accesorios de moda
- Joyería
- Tienda de mobiliario rústico
- Tienda de seda
Escrito por la empresa
byKring er webshoppen hvor du finder unika varer, lækre mærker, egen import af gamle kinesiske møbler - store og små - samt et stort udvalg i smykker og unika vintage silke. En af vores missioner for webshoppen er, at finde unika produkter samt produkter, der ikke kan findes de fleste steder. Vi har egen import af kinesiske møbler, og går gerne efter møbler med rene linjer, som passer rigtig godt ind i et skandinavisk udtryk. Vi har også et stort udvalg af kinesiske kurve, kasser, skamler og buddha figurer. Silkemærket WAUW er rigt præsenteret med en stor del af deres kollektion. Alt er lavet af vintage silke sarier fra Indien. Unika produktion af den skønneste silke i de smukkeste farver og mønstre. Du finder et stort udvalg af puder, keramik, lys og andre lækre ting til hjemmet. Til højtiderne har vi naturligvis et stort udvalg af jule- og påskepynt. På tekstilsiden har vi stort udvalg i hør, servietter, dækkeservietter, løbere, og duge, samt en del økologisk bomuld fra kvalitetsmærket The Organic Company. En del af både vores brugskunst og smykker er sat i produktion alene til byKring, så vi kan tilbyde dig noget, der ikke findes alle steder. Med andre ord - kig ind og find det du lige står og mangler.
Información de contacto
Dinamarca
- bykring.com
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fin vare til prisen
Fin vare til prisen. Hurtig levering og god orientering under vejs.
Supergod og fleksibel service
Supergod og fleksibel service - kan varmt anbefales! ☺️
Meget flotte silke puder og plaid købt…
Meget flotte silke puder og plaid købt hos Bykring.com
Hurtigt sendt af sted og behagelig emails
God vejledning og stor hjælpsomhed over…
God vejledning og stor hjælpsomhed over telefonen. Varerne levede fuldt op til mine forventninger. Med Venlig Hilsen Charlotte
Nemt at bestille og hurtig levering med…
Nemt at bestille og hurtig levering med sød hilsen😊
Skønne varer i lækre kvaliteter
Anderledes interiør
Hos Bykring kan man altid finde noget fedt og lidt anderledes på interiør- og møbeldelen. Hurtig levering og god service.
Super service og hurtig levering 👍🏼😁
Virkelig fantastisk service 🙌🏻⭐️
God og hurtig service
Super hurtig levering af mine fine…
Super hurtig levering af mine fine lysestager og lys.
Alt var pakket forsvarligt ind og levede helt op til mine forventninger.
Super produkt og hurtig levering.
Super skønne sager
Super skønne sager, imødekommende betjening & absolut en butik jeg vender tilbage til.
Vild service
vandvittig hurtig, god og ekstremt sød service. Jeg kan kun anbefale at købe her!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.