Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lige nu modtager Forbruger Europa mange klagesager mod den hollandske virksomhed ByMetis. ByMetis siger, de vil opsige dine medlemskaber – mod betaling. Men det bør ikke koste dig noget at opsig... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har benyttet bymetis til at opsige prime video, dette skete dog aldrig og måtte stedet selv afmelde via primes hjemmeside - 3 uger senere modtager jeg en faktura på kr. 300? Skriver retur at der må væ... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg så en film ‘Killer Paradox’, fordi jeg godt kan lide hovedpersonens måde at spille på. Ellers kunne jeg godt lide serier med familier ( børn er fantastisk skuespillere i de asiatiske serier). Doku... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rent fusk, pas på dem. Jeg har fået ubehagelige rykkere fra Swift Debt Assist, angiveligt på vegne af Bymetis. De påstår, at jeg skylder penge efter jeg helt uproblematisk opsagde et TV2Playabonnement... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg opsagde Mofibo og 3 uger efter fik…

Jeg opsagde Mofibo og 3 uger efter fik jeg en regning på 300kr fra bymetis.
Da jeg opsagde Mofibo stod der ingen steder skrevet at det koster 300kr???
Jeg har skrevet til bymetis at jeg er uenig i deres opkrævelse og nægter at betale for noget jeg ikke har bedt om,,, så fik jeg en rykker på 600kr og hvis jeg ikke betaler bliver inkasso indraget.
Jeg har nu kontaktet inkasso dk, forbrugersnævnet og min bank. De kender alle bymetis, og råder mig til at blive ved med at skrive tilbage til bymetis at jeg er uenig og nægter at betale.
Er der nogen herinde der er kommet ud af det med bymetis???
Er der nogen herinde som er kommet i inkasso pga. bymetis??
Hvad skal jeg stille op??
Hjælp søges🙏🙏🙏

7 de agosto de 2024

Respuesta de Metis

Vi er meget kede af forvirringen og ulejligheden. By Metis Cancellations er forpligtet til at levere en gennemsigtig og ærlig service.

Du kan være sikker på, at vores virksomhed opererer helt lovligt. Vores hovedmål er at hjælpe vores værdsatte kunder med at opsige abonnementer.

Du har engageret os fra By Metis Cancellations som en ekstern virksomhed til at sende et opsigelsesbrev. Det fremgår tydeligt af vores hjemmeside, at der er et engangsgebyr involveret. Vi vil ikke modtage ordren, medmindre kunden sætter kryds i alle afkrydsningsfelterne og klikker på kravet om annullering med betaling.

Vi tager din bekymring meget alvorligt og vil gerne samarbejde med dig for at afklare denne situation. Din tillid er vigtig for os, og vi er forpligtet til at opretholde de højeste standarder for ærlighed og gennemsigtighed.

SNYD OG BEDRAG!!!!

SNYD OG BEDRAG!!!!
NUL STJERNER!!!
Jeg har lige modtaget en rykker faktura fra Bymetis på 109kr sammen med fakturaen på 300 kr og jeg har aldrig skrevet under på noget!!!
Jeg skulle opsige redbarnet og troede at det var det jeg havde gjordt!!!!
De skriver nu at jeg har modtaget deres hjælp til at opsige det abonnement men det har aldrig været min hensigt!!!!
Jeg kan godt selv skrive en opsigelse, de har snydt mig til at tro at det var det jeg var igang med!!!
Det her slipper i ikke godt fra- jeg ringer til kontant i morgen og får dem og ombudsmanden på sagen!!!!

2 de agosto de 2024

Respuesta de Metis

Jeg kan forsikre dig om, at vores virksomhed er i fuld overensstemmelse med love og regler. Vores hovedmål er at støtte vores værdsatte kunder i at opsige abonnementer.

Du har engageret os af Metis Cancellations som en ekstern virksomhed til at sende et opsigelsesbrev. Vi modtager først anmodningen, når hele formatet er udfyldt, og alle afkrydsningsfelter er markeret, og der er klikket på knappen "med betalingsforpligtelse".

Der er en omkostning forbundet med vores service, som vi angiver flere gange på hjemmesiden. Det er vigtigt at bemærke, at der var mulighed for at sende brevet selv, men du valgte udtrykkeligt at få os til at gøre det.

By Metis' supportteam for aflysninger

Jeg kan forsikre dig om, at vores virksomhed overholder alle love og regler. Vores hovedmål er at støtte vores værdsatte kunder i at opsige abonnementer.

Du har engageret os i Metis Cancellations som en ekstern virksomhed til at sende et opsigelsesbrev. Vi modtager først anmodningen, når hele formatet er udfyldt, og alle afkrydsningsfelter er markeret, og der er klikket på knappen "med betalingsforpligtelse".

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig haft noget med jer at…

Jeg har aldrig haft noget med jer at gøre, jeg har sagt mit abonnement op hos mofibo og fortæl mig en god grund til at jeg skulle betale jer for at gøre noget jeg selv kunne gøre.? Stop med at sende rykker for jeg kommer aldrig til at sende jer så meget som 5 øre.
Virkelig fusker firma og i skulle skamme jer.
Og i behøver ikke at sende mig et standard svar.

2 de agosto de 2024

Jeg opsagde mit abo

Jeg opsagde mit abo. for et par måneder siden, og betalte restbeløbet nu skriver de at de har sendt rykkere og nu truer de med inkasso (et beløb på 419.kr) Har aldrig modtaget noget fra dem,da de aldrig sendte nogle koder til mig.Så har aldrig set en film fra dem.

31 de julio de 2024

Tak for din feedback.

Vi beklager dog at måtte meddele dig, at vi ikke kan hjælpe dig med din anmodning. byMétis Cancellations fungerer som en uafhængig organisation, der hjælper kunder med at generere og sende annulleringsanmodninger med posten.

Det ser ud til, at din forespørgsel måske er tiltænkt en anden virksomheds kundeserviceafdeling. Vi råder dig til at kontakte den pågældende virksomhed direkte for at få yderligere hjælp.

Hvis du har spørgsmål om vores tjenester eller har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte os på support@bymetis.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg opsagde mit abonnement hos Viaplay…

Jeg opsagde mit abonnement hos Viaplay og fik pænt brev tilbage om at jeg stadig kunne se deres programmer til næste betalingsdato. Nu modtager jeg så fra jer rykker på rykker og allerede nu vil i have 600 kr. Absolut ikke iorden.

31 de julio de 2024

Kære ,

Vi er meget kede af den forvirring og ulejlighed, som de påmindelser, du har modtaget, har medført. By Metis Cancellations er forpligtet til at levere en gennemsigtig og ærlig service.

Du har bedt By Metis Cancellations om at sende et afbestillingsbrev. Du har udfyldt hele formatet, og alle afkrydsningsfelter er markeret, og der er klikket på knappen "med betalingsforpligtelse".

Vi arbejder ikke sammen med andre virksomheder. Vi ønsker at gøre afbestillingen nemmere for vores kunder ved at sende et afbestillingsbrev på deres vegne. Vores service er derfor at sende afbestillingsbrevet, men den videre behandling ligger uden for vores ansvar, da vi ikke har nogen kontrol over, hvordan organisationen håndterer det.

Vi tager din bekymring meget alvorligt og vil gerne samarbejde med dig om at afklare denne situation. Din tillid er vigtig for os, og vi er forpligtet til at opretholde de højeste standarder for retfærdighed og gennemsigtighed.

Opsigelse af abonnement

Jeg skulle opsige et abonnent på Disney+, jeg er 15 år og havde ingen idé om at det ikke var opsagt, for det troede jeg at jeg havde gjort. Pludselig får jeg en uge efter en mail fra “bymetis” hvor de vil have 300 kr. for at opsige mit abonnement, jeg kan ikke huske jeg har bedt dem om det, nu 5 måneder efter kræver de ikke 300 kr. men hele 709 kr. det skal siges jeg fik Disney+ support til at hjælpe mig med at opsige abonnementet efter jeg troede jeg havde opsagt det, ALDRIG få service fra “Bymetis” mange mennesker hopper i fælden uden de ved det😠😠

26 de julio de 2024

Respuesta de Metis

Hvis den forbruger, der har indsendt ansøgningen, er mindreårig, kan vi annullere ansøgningen efter modtagelse af et gyldigt identitetsbevis fra forbrugeren. I den forbindelse kan kundens private oplysninger (såsom BSN-nummer, bopæl osv.) være skjult. Til bekræftelse har vi kun brug for det fulde navn og fødselsdatoen. Du kan sende dette til support@bymetis.dk.

Bymetis får hermed 0 stjerner af mig

Bymetis får hermed 0 stjerner af mig. De påstår at have afmeldt Hello Fresh, men servicen blev ikke afmeldt, og jeg har stadig betalt for leveringen hos Hello Fresh. Jeg har forsøgt at kontakte Bymetis uden svar på min henvendelse, de sender kun rykker, de truer nu med inkasso. Hvorfor skal jeg betale for noget, som Hello Fresh siger er gratis og som tilmed ikke blev afmeldt? Derudover kan hello fresh ikke finde noget fra bymetis.

Jeg har desuden aldrig bedt Bymetis om at gøre dette, troede det var Hello Fresh jeg opsagde. Ydermere kan jeg heller ikke komme i kontakt med bymetis på kontakt oplysninger de oplyser, selvom jeg har forsøgt gange flere. Hvorfor svarer bymetis ikke på mail, og sender kun rykkebreve? Det er ren svindel.

Det er uacceptabelt at blive opkrævet for en service, som Hello Fresh siger er gratis, og som ikke er afmeldt. Alligevel sender Bymetis trusselsbreve med ulovlige gebyrer, som mange andre på Trustpilot også oplever. Jeg nægter at betale og vil gå videre med sagen. Dette er svindel, og hvis det ikke stopper, overdrager jeg det til politiet. Stop med at sende ulovlige rykker, hvis I bymetis ikke vil have endnu en negativ anmeldelse. Der er ingen forbedring hos bymetis og fraråder andre at bruge dem. Jeg har endda læst, at Bymetis har over 300 klagesager hos Forbruger Europa – ikke godt!

/Kamilla

16 de junio de 2024

Kære ,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har opsigt mit Abonnement også får…

Jeg har opsigt mit Abonnement også får jeg en post igen hvor jeg skal betale 600kr

16 de julio de 2024

Respuesta de Metis

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores service hos Metis.
Hos Metis bestræber vi os på at støtte vores kunder ved opsigelse af abonnementer. Vores platform tilbyder en enkel proces: du udfylder formularen i nogle få trin, hvorefter vi sender et annulleringsbrev på dine vegne mod et gebyr på 30 euro. Før du bruger vores service, accepterer du vilkårene og betingelserne. Vi vil gerne understrege, at vi først modtager en forespørgsel, når hele bestillingsprocessen er gennemført.
Vi samarbejder ikke med andre virksomheder. Vores mål er at gøre annulleringsprocessen hurtig, nem og stressfri for vores kunder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

kan man give 0 stjerner er det hermed…

kan man give 0 stjerner er det hermed givet.
Jeg hoppede i med begge ven for at opsige en aftale med Nordlys … her oplyser de mig at de aldrig har hørt fra Metis .. yderligere fremsender Metis et brev til mig skrevet til Nordlys hvori Metis selv har “fundet på” en opsigelsesdato .. jeg vil på det kraftigste opfordre andre til at holde sig laaaang væk fra dette firma ….gå iøvrigt ind og læs skrivelsen fra forbrugerombudsmanden som har haft kontakt til Holland vedr. Metis forretningsmetoder.

24 de junio de 2024

Respuesta de Metis

Mange tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores service hos ByMetis Cancellation.

Hos ByMetis Cancellation fokuserer vi på at hjælpe vores kunder med at opsige deres abonnementer. Vores platform tilbyder en enkel proces: Du udfylder en formular i nogle få trin, hvorefter vi sender et opsigelsesbrev på dine vegne mod et gebyr på 300 DKK. Ved at bruge vores service accepterer du vores vilkår og betingelser. Vi vil gerne understrege, at vi først modtager en anmodning, når hele bestillingsprocessen er afsluttet.

Vi tilbyder også muligheden for at bruge vores professionelle opsigelsesbrev gratis, så du selv kan sende det. Vi arbejder lovligt og viser gennemsigtighed, så vores kunder kan have tillid til vores tjenester. På den måde tilstræber vi at gøre opsigelsesprocessen for vores kunder hurtig, nem og stressfri. Efter afsendelse af afbestillingsbrevet kan vi desværre ikke holdes ansvarlige for den videre behandling.

Teamet bag ByMetis Cancellation

SVINDEL, SNYD & BEDARG - FUPVIRKSOMHED

ByMétis.dk er SNYD OG BEDARG - se dig for.
Der ligger over 300 klagesager hos Forbruger Europa.
De påstår at afmelde Mofibo, men intet sker
SENDER FAKTURA på 300kr og fralægger sig ansvaret for afmelding.
TRUSSELBREV MED PÅLÆGNING AF ULOVLIGE GEBYRER hvis du ikke betaler.
Jeg LADER VÆRE MED AT BETALE og afventer at SVINDEL virksomheden bliver lukket !

ANMELD ByMétis og hjælp med at stoppe bedrag!

ByMétis fra Holland prøver at franarre private penge ved at stå som førstevalg ved søgning af opsigelse af bl.a. Mofibo, men du ender alligevel selv med at skulle afmelde.

Kan desværre ikke vælge 0 stjerner.

Svar på byMetis forklaring:
Man forventer jo straks opsigelse som I reklamerer med på jeres forside: "Opsig alle dine abonnementer i dag". samt punkt 3 Sikkerhed: Vi sørger for, at dit afmeldingsbrev bliver sendt korrekt og rettidigt.
I svarer tilbage på mail at annulering af abonnemnet kan tage 7 - 30 dage ??? Det er jo ikke holdbart - så får man jo lige pludselig både yderligere betaling af abonnement til Mofibo samt 300 kr. oveni til jer ???

14 de julio de 2024

Respuesta de Metis

Vi er meget kede af den forvirring og ulejlighed, som de påmindelser, du har modtaget, har medført. ByMétis er forpligtet til at levere en gennemsigtig og ærlig service.
Du kan være sikker på, at vores virksomhed opererer helt lovligt. Vores hovedmål er at hjælpe vores værdsatte kunder med at opsige deres abonnementer.
Du har engageret os fra ByMetis som en ekstern virksomhed til at sende et opsigelsesbrev. Det fremgår tydeligt af vores hjemmeside, at der er et engangsgebyr for dette. Vi får ikke ordren, medmindre kunden sætter kryds i alle afkrydsningsfelterne og klikker på annullering med betalingskrav.
ByMétis' supportteam

0 STJERNER

0 STJERNER - FUP
Jeg søgte på opsigelse ved Mofibo. Desværre kommer denne fup side op som det første og ja “falder i”
Har nu modtaget regning som alle andre på 300. Mofibo har efter næsten 2 måneder ikke modtaget nogen opsigelse og har selv gjort det gratis med få klik.
Skrev til bymetis og er i kontakt med “Kim” robot som skriver det samme igen og igen.
Har gjordt dem KLART jeg ikke betaler for en service som ikke er udført. De fortsætter deres trusler om betaling og gebyrer.
Jeg betaler hvertfald ikke og jeg melder dem ligesom andre har gjort - det er bondefangeri i stor stil!!!!

12 de junio de 2024

ByMétis' supportteam

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ByMetis ask for payment but they do not…

ByMetis ask for payment but they do not deliver the service, and when I write to them the answer is just standard.

4 de julio de 2024

Respuesta de Metis

Thanks for your feedback. We are sorry to hear that you are not satisfied with our services at Metis.
At Metis we do our best to support our customers when canceling subscriptions. Our platform offers a simple process: you complete the form in a few steps, after which we will send a cancellation letter on your behalf for a fee of 30 euros. In this way we want to make the cancellation process quick, easy and stress-free for our customers. Unfortunately, we are not responsible for its further processing after sending the cancellation letter.
Yours sincerely,
The Metis team

Snyd og bedrag fra Metis

Snyd og bedrag fra Metis
Jeg har som andre oplevet at få en regning tilsendt fra Metis. Metis står som det første valg, når man skal opsige Mofibo og helt klart virker det som om det er Mofibo man opsiger sit abonnement ved. Det er det så åbenbart ikke. Hvordan det kan lade sig gøre er mig uforståeligt.

8 de julio de 2024

Respuesta de Metis

tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores service hos Metis.
Hos Metis bestræber vi os på at støtte vores kunder ved opsigelse af abonnementer. Vores platform tilbyder en enkel proces: Du udfylder formularen i nogle få trin, hvorefter vi sender et annulleringsbrev på dine vegne mod et gebyr på 30 euro. Vores hjemmeside ligner ikke Mofibo. Ved at bruge vores service accepterer du vilkårene og betingelserne. Vi vil gerne understrege, at vi først modtager en forespørgsel, når hele bestillingsprocessen er gennemført.
Vi tilbyder dig også muligheden for gratis at benytte vores professionelle fortrydelsesbrev, så du selv kan sende det. På denne måde ønsker vi at gøre fortrydelsesprocessen hurtig, nem og stressfri for vores kunder. Desværre er vi ikke ansvarlige for dens videre behandling efter afsendelse af fortrydelsesbrevet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg får regning fra bymetris men har…

Jeg får regning fra bymetris men har ikke bestilt dem til at opsige noget abonnement og de er ikke i stand til at bevise jeg har bestilt det. Har skrevet til dem hver gang jeg får en rykker. Virker som om det er standart breve jeg får retur hver gang. Man kan ikke ringe til dem fup og svindel

17 de mayo de 2024

Respuesta de Metis

Hos Metis bestræber vi os på at støtte vores kunder ved opsigelse af abonnementer. Vores platform tilbyder en enkel proces: Du udfylder formularen i nogle få trin, hvorefter vi sender et annulleringsbrev på dine vegne mod et gebyr på 30 euro. Ved at bruge vores service accepterer du vilkårene og betingelserne. Vi vil gerne understrege, at vi først modtager en forespørgsel, når hele bestillingsprocessen er gennemført.
Vi tilbyder dig også muligheden for gratis at benytte vores professionelle fortrydelsesbrev, så du selv kan sende det. På denne måde ønsker vi at gøre fortrydelsesprocessen hurtig, nem og stressfri for vores kunder. Vi kan garantere, at vi ikke er svindlere, og at vi opererer helt lovligt. De eneste ordrer, vi behandler, kommer fra de anmodninger, vi modtager i vores system.
De oplysninger, der indtastes på vores hjemmeside, vil efter ansøgning blive konverteret til et brev, så brevet med dine oplysninger er bevis for ansøgningen. Her kræves ingen underskrift. Desværre er vi ikke ansvarlige for dens videre behandling efter afsendelse af fortrydelsesbrevet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

PAS PÅ, fup plat og fidus

PAS PÅ.
Forbrugerombudsmanden
Recordere
Forbruger Europa.
Har over 300 klager liggende på dem.
BT
Alle advare mod dette foretagende der ikke overholder reglerne.
Så bliv væk.
Standart svarbrev.
Underligt at de ikke har nogen kommentarer til alle dem der advare mod dem. Eller?

9 de julio de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters by métis en terminationexperts

Dit bedrijf is net zo slecht of misschien wel het zelfde bedrijf.. ik heb een betaal bewijs gekregen van €30 (ingezien van mijn dochter) en krijg opeens een factuur van 52,50 met 21,50 herinneringskosten. Hier zit dus weer die 30 euro in die al betaald was. Terwijl wij het betaal bewijs in handen hebben.OPLICHTERS! Aangiften doen! Doen wij ook!

6 de julio de 2024

Bedankt voor uw review.
Graag wil ik u verzekeren dat ons bedrijf volledig voldoet aan de wet- en regelgeving. Ons hoofddoel is om onze gewaardeerde klanten te ondersteunen bij het opzeggen van abonnementen.
Uw dochter heeft ons van ByMetis ingeschakeld als extern bedrijf om een opzegbrief te versturen. Wij ontvangen de aanvraag pas nadat het hele format is ingevuld en alle checkboxen zijn aangevinkt en de button 'met betaalverplichting' is aangeklikt.
Indien de aanvraag op naam van een minderjarig persoon staat verzoek ik u een kopie van haar ID te mailen, dan kunnen we de order annuleren.

Aan onze dienst zitten kosten verbonden die wij meerdere malen aangeven op de website. Het is belangrijk op te merken dat de mogelijkheid bestond om de brief zelf te versturen, maar dat u expliciet ervoor koos om dit door ons te laten doen.

Met vriendelijke groet,

Het ByMétis support team

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindel og bondefangeri af værste…

Svindel og bondefangeri af værste skuffe, hold jer lang væk!

8 de julio de 2024

Respuesta de Metis

Jeg kan forsikre dig om, at vores virksomhed er i fuld overensstemmelse med love og regler. Vores hovedmål er at hjælpe vores kunder med at opsige abonnementer.
Du har engageret os fra ByMetis som en ekstern virksomhed til at sende et opsigelsesbrev. Vi modtager først anmodningen, når hele formatet er udfyldt, og alle afkrydsningsfelter er markeret, og der er klikket på knappen "med betalingsforpligtelse".

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.