Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lige nu modtager Forbruger Europa mange klagesager mod den hollandske virksomhed ByMetis. ByMetis siger, de vil opsige dine medlemskaber – mod betaling. Men det bør ikke koste dig noget at opsig... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har benyttet bymetis til at opsige prime video, dette skete dog aldrig og måtte stedet selv afmelde via primes hjemmeside - 3 uger senere modtager jeg en faktura på kr. 300? Skriver retur at der må væ... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg så en film ‘Killer Paradox’, fordi jeg godt kan lide hovedpersonens måde at spille på. Ellers kunne jeg godt lide serier med familier ( børn er fantastisk skuespillere i de asiatiske serier). Doku... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rent fusk, pas på dem. Jeg har fået ubehagelige rykkere fra Swift Debt Assist, angiveligt på vegne af Bymetis. De påstår, at jeg skylder penge efter jeg helt uproblematisk opsagde et TV2Playabonnement... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bedrageri

Jeg er i chok!
Jeg skrev på Google afmeld Disney plus, får ikke kigget på hjemmesidenavn, klikker bare på første link og udfylder opsigelse af mit abonnement. Bagefter opdager jeg at der står at jeg skal betale 300kr for at få opsagt, og det går op for mig at jeg ikke har brugt en opsigelse formular! Jeg går selv ind og opsiger mig Disney plus konto! Skriver til hjemmesiden med det samme, de skriver tilbage at brevet med opsigelse fra dem er sendt og at jeg skal betale… selvom jeg allerede selv har opsagt!!
De svaret ikke på at jeg allerede har opsagt og nu 2 dage efter modtager jeg en seperat mail hvor der står brev er sendt til Disney plus… som jeg allerede har opsagt! Og ham jeg havde skrevet med flere dage før, sagde at det allerede var sendt, de har tryllebundet mig! Jeg har ikke underskrevet noget og deres hjemmeside snyder folk! Det her er svindel på høj plan!

1 de junio de 2024

Respuesta de Metis

Jeg kan forsikre dig om, at vores virksomhed er i fuld overensstemmelse med love og regler. Vores hovedmål er at støtte vores værdsatte kunder i at opsige abonnementer.
Du har engageret os fra ByMetis som en ekstern virksomhed til at sende et opsigelsesbrev. Vi modtager først anmodningen, når hele formatet er udfyldt, og alle afkrydsningsfelter er markeret, og der er klikket på knappen »med betalingsforpligtelse«.
Der er en omkostning forbundet med vores service, som vi angiver flere gange på hjemmesiden. Det er vigtigt at bemærke, at der var mulighed for at sende brevet selv, men du valgte udtrykkeligt at få os til at gøre det. Da jobbet blev udført udelukkende på baggrund af din anmodning, føler vi, at dette er et urimeligt svar. Du skal vide, at vi er klar til at samarbejde med dig om at finde den ønskede løsning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der er for meget bøvl øvøv ja

I er for dyrt øv

3 de junio de 2024

Takk for din anmeldelse.
Vårt hovedmål er å hjelpe våre kunder med å si opp abonnementer.
Du har engasjert oss fra ByMetis som et eksternt selskap for å sende et oppsigelsesbrev. Vi mottar forespørselen først etter at hele formatet er fylt ut og alle avmerkingsboksene er krysset av, og knappen «med betalingsforpliktelse» er klikket på.

Det er en kostnad forbundet med tjenesten vår, noe vi opplyser om flere ganger på nettstedet. Det er viktig å merke seg at det var mulig å sende brevet selv, men at du eksplisitt valgte at vi skulle gjøre det.

Med vennlig hilsen,

Kæmpe fuskerfirma..

Kæmpe fuskerfirma... har meldt dem til Forbruger Europa.
Ville opsige mit abonnement hos loop fitness, tror jeg er på deres hjemmeside og skal udfylde en formular. Efter et par dage får jeg opkrævning fra bymetis på 300 kr. Vedhæftet et brev jeg skulle ha skrevet, hvilket jeg aldrig har gjort samt en postkvittering fra et Hollandsk posthus på at de har afsendt brevet på mine vegne. Loop fitness har aldrig modtaget noget brev eller opsigelse fra mig af. Nægter at betale en krone til dem...

18 de abril de 2024

Fup og bedrag.

Fup og bedrag.
Hvad skulle formålet være med, at bede en tjeneste om at opsige et abonnement.
Har opsagt mit abonnement hos Luxplus og blev pludselig opkrævet 300 kr af ByMetis.
Jeg forstår ikke hvordan ByMetis er blevet involveret i dette.

23 de mayo de 2024

Respuesta de Metis

Der er en omkostning forbundet med vores service, som vi angiver flere gange på hjemmesiden. Det er vigtigt at bemærke, at der var mulighed for at sende brevet selv, men du valgte udtrykkeligt at få os til at gøre det. Vi kan desværre ikke kreditere fakturaen, da jobbet blev udført fuldt ud på baggrund af din anmodning.

Bluff företag!!!

Bluff företag!!!! Bestrid deras fakturor!!!

29 de mayo de 2024

Tack för din recension.
Låt mig försäkra dig om att vårt företag följer lagar och förordningar fullt ut. Vårt huvudmål är att hjälpa våra kunder att säga upp prenumerationer.
Du har anlitat oss från ByMetis som ett externt företag för att skicka ett uppsägningsbrev. Vi tar emot begäran först när hela formuläret är ifyllt och alla kryssrutor är markerade och knappen ”med betalningsskyldighet” är klickad .

Med vänliga hälsningar,

ByMétis supportteam

Jeg hader det her firma

Jeg hader det her firma. Kæmpe scammere der tager 300 kr for at afmelde ens abonnement. Jeg er meget sur over at være faldet i fælden og jeg ville aldrig have valgt det, hvis jeg var klar over hvor meget de tog for det. Jeg er også meget sur, da de på trods af det 300 kr debyr, stadig ikke har afmeldt Mofibo for mig🤬

30 de mayo de 2024

Respuesta de Metis

Vi er meget kede af den forvirring og ulejlighed, som de påmindelser, du har modtaget, har medført. ByMétis er forpligtet til at levere en gennemsigtig og ærlig service.

Du kan være sikker på, at vores virksomhed opererer helt lovligt. Vores hovedmål er at hjælpe vores værdsatte kunder med at opsige deres abonnementer.

Du har engageret os fra ByMetis som en ekstern virksomhed til at sende et opsigelsesbrev. Det fremgår tydeligt af vores hjemmeside, at der er et engangsgebyr for dette. Vi får ikke ordren, medmindre kunden sætter kryds i alle afkrydsningsfelterne og klikker på annullering med betalingskrav.

Vi tager din bekymring meget alvorligt og vil gerne samarbejde med dig for at afklare denne situation. Din tillid er vigtig for os, og vi er forpligtet til at opretholde de højeste standarder for ærlighed og gennemsigtighed.

Bymetis skal stoppes straks

Man må ikke give nul stjerner desværre.

Jeg tager fuldt ansvar for hvad jeg skriver:

Lad være med at betale fakturaen.

Jeg har været i kontakt med Forbrug Europa og de fortalte mig at de må ikke gøre noget i den sag, fordi bymetis vil ikke have noget forhold med dem. De tror også at dansk politi må ikke gøre noget, fordi der handler om en hollandsk tjeneste.
Forbrug Europa anbefaler i hvert fald at undgå at betale fakturaen. At opsige abonnement er helt GRATIS. Skriv bare en mail til Bymetis hvor i skriver at i er uenige og ønsker ikke at betale, så gemmer mail bagefter.
Den dårligste bymetis service er svindler, tyverne som ager for at stjæle 💰 💸 på nettet. Vi er nødt til at stoppe dem straks. De fortsætter at sende påmindelser, beskeder og mails til mig. I dag får jeg sidste chance for at betale med gebyr en faktura på 599 DKK. Jeg vil aldrig overføre en krone til dem.
Hvis der er noget der læser den besked, som er blevet svindlet af bymetis og bor i Holland, kan det være en kæmpe stor hjælp til alle at oplyse helt til politiet i Holland, please. Måske de kan hjælpe.
Kim og alle de andre tyverne i Bymetis skal stoppes hurtigt muligt.
Alle sammen kan gøre en forskel og hjælpe hinanden for at undgå at andre vil blive svindlet af bymetis i fremtiden.
Bymetis skulle skramme selv og burde forsvundne fra nettet.

30 de mayo de 2024

Kære ,

Du har bedt os hos ByMetis om at sende et opsigelsesbrev. Du har udfyldt hele formatet, og alle afkrydsningsfelter er blevet markeret, og der er blevet klikket på knappen »med betalingsforpligtelse«.

Vi arbejder ikke sammen med andre virksomheder. Vi ønsker at gøre opsigelsen lettere for vores kunder ved at sende et opsigelsesbrev på deres vegne. Vores service er derfor at sende afbestillingsbrevet, men den videre behandlingsproces er uden for vores ansvar, da vi ikke har nogen kontrol over, hvordan organisationen håndterer det.

Vi tager din bekymring meget alvorligt og vil gerne samarbejde med dig om at afklare denne situation. Din tillid er vigtig for os, og vi er forpligtet til at opretholde de højeste standarder for retfærdighed og gennemsigtighed.

I svare ikke?

Da I ikke vil svare på mine mail prøver jeg dette. I har nu sendt mig 8 mails med rykkere. Jeg har ikke spurgt efter jeres 'service' og i har i øvrigt heller ikke sendt brevet i prøver at trække mig penge for. Når jeg spørger efter dokumentation på at jeg har bestilt jeres 'service' sender i en rykker mere med trusler om inkasso. Jeg vil ikke betale før i kan bevise at jeg har bestilt jeres 'service'.

14 de marzo de 2024

Kære kunde,
Lad mig minde dig om, at selve afsendelsen af dit opsigelsesbrev blev udført af os, hvilket betyder, at vi har leveret vores service. Den videre behandling ligger dog uden for vores ansvar, da vi ikke har nogen kontrol over, hvordan organisationen håndterer den.

De får en stjerne

De får en stjerne, fordi man ikke kan give nul. Det er svindel og humbuk.

29 de mayo de 2024

Respuesta de Metis

Jeg kan forsikre dig om, at vores virksomhed er i fuld overensstemmelse med love og regler. Vores hovedmål er at hjælpe vores kunder med at opsige abonnementer.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.