Lige nu modtager Forbruger Europa mange klagesager mod den hollandske virksomhed ByMetis. ByMetis siger, de vil opsige dine medlemskaber – mod betaling. Men det bør ikke koste dig noget at opsig... Ver más
La empresa ha respondido
Har benyttet bymetis til at opsige prime video, dette skete dog aldrig og måtte stedet selv afmelde via primes hjemmeside - 3 uger senere modtager jeg en faktura på kr. 300? Skriver retur at der må væ... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg så en film ‘Killer Paradox’, fordi jeg godt kan lide hovedpersonens måde at spille på. Ellers kunne jeg godt lide serier med familier ( børn er fantastisk skuespillere i de asiatiske serier). Doku... Ver más
Rent fusk, pas på dem. Jeg har fået ubehagelige rykkere fra Swift Debt Assist, angiveligt på vegne af Bymetis. De påstår, at jeg skylder penge efter jeg helt uproblematisk opsagde et TV2Playabonnement... Ver más
Geurdeland 17G, 6673DR, Andelst, Holanda
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg blev hakket og kunde ikke få hjælp så jeg måtte opsige mit opdamang
I believe they are not telling the truth.😡
I know the internet buys and sells and there was nothing about paying DKK 300,for sending a letter. You really think I will have paid that amount for something, I don't really have to pay anything at all? I called Falck and terminate my subscription because you have done nothing at all. I asked if you have done anything and they told me they haven't received anything at all.
Sometime later bymetis sent me an email telling me the payment it's ready now and I should pay it. They really think people are stupid and they have to pay them money for something they are not sending.
There are many people in my situation and ready to fight if that's what bymetis are looking for. Right? OK? Put your things together bymetis and stop asking people for money and especially from those with very little money. You understand that?
I really do hope so for your own sake.😡

Respuesta de Metis
Har altid fået en god behandling. Vi gerne anbefaler jer til andre.
Efter min mening er det rent fupfirma. Har modtaget en faktura for en ydelse som ikke er gennemført. Har fået en rykker med ekstra gebyr. Har skrevet til Bymetis og beklaget mig over, at mit abonnement stadigvæk køre videre. Har desværre en fået mail hvor de beklager men de kan ikke opsige abonnement men vil gerne hjælpe med at få opsagt mit abonnement. Det var sådan set meningen med den første henvendelse.

Respuesta de Metis
Synes man skal meget igennem for at opsige sit abonnement ikke lige til
Svindel at lægge sig op ad Mofibos hjemmeside. Opdagede ikke at der pludselig var et andet firma indblandet i min opsigelse.
Ingen service for pengene, vælger at betale alligevel, da Forbrugerklagenævnet anbefaler at betale for at undgå rykkere og trusler om inkasso. Men afleverer alligevel sagen til forbrugerklagenævnet

Respuesta de Metis
Kvalme over at være hoppet på byMétis såkaldte service, som jeg troede var en service fra den forening, jeg skulle opsige mit medlemskab hos. Anmeldelsen hos Trustpilot var på samme måde ‘klistret’ på ‘servicen. Der fik den ikke for lidt med ros. Men pas på, du får på en faktura en måned efter med strafgebyr osv osv Og mit medlemskab er stadig ikke opsagt.

Respuesta de Metis
Jeg har været glad for abonnementet men har opsagt det nu. Nemt at håndtere opsigelsen. Tak for det.
det er det største fup firma der findes jeg sage selv midt Avast abonnement op

Respuesta de Metis
Hvorfor er det lige,at de fleste anmeldelser om dette firma-er gentagelse på gentagelse?!
Dårlig oplevelse af at være “fanget” og truet med inkasso.
Jeg oplever det selv,og trods flere henvendelser fastholder i at det er jeres ret…
🤬🤬

Respuesta de Metis
Ærgerligt man ikke kan give minus i stjerner🤬
Ved en fejl fik jeg Bymetis til at opsige mit abonnement hos Red Barnet… siden er så “smart” lavet, at man tror man opsiger direkte hos firmaet man vil opsige sit abonnement hos.. ikke før der dukker en faktura op i mailboxen finder man ud af, at det har kostet penge. Som om det ikke er nok, så har Red Barnet aldrig modtaget den opsigelse jeg skal betale for at have sendt!! Nu er der løbet renter på - men jeg nægter at betale idet jeg ikke har fået den ydelse jeg tilsyneladende har bedt om.
Hold jer væk fra dette svindelfirma!!!

Respuesta de Metis
Det er godt og have hvis man ikke vil have reklamer
Más información sobre otros tipos de reseñas.