Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg mangler min ordre..

Jeg har bestilt en ring med hurtig levering, da det skulle være en gave til en konfirmand. Den er endnu ikke kommet, konfirmationen var i lørdags og har intet hørt fra dem.
Jeg har skrevet uden svar, og har heller ikke modtaget nogen information om hvorvidt ringen er på vej.

6 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse

Jeg købte en ring, og eftersom jeg skulle bruge den indenfor fem dage så tilkøbte jeg den ‘hurtige’ fragt til 50 kroner.
Ringen burde have været kommet efter fem dage, og det hastede at få den hjem (fragten sagde indenfor 1-4 dage).
Der er så gået seks dage, og jeg bliver nødt til at skrive til sælgeren. Hun svarer ikke.
Hele tre gange skriver jeg til hende - både inde på hjemmesiden og på mail - men hun svarer ikke. Jeg får først ringen 18 DAGE efter jeg havde bestilt, og beløbet var endda blevet trukket efter de 4-5 dage.
Jeg modtog aldrig noget svar fra sælgeren, ej heller en Track and Trace kode.
Jeg bad om de 50 kroner tilbage for fragten, men det tror jeg ikke lige sælgeren har tænkt sig at give mig da hun endnu ikke svarer.
Selvom ringen er pæn nok, så er jeg virkeligt ærgerlig over hele den her oplevelse. Kundeservicen er helt i bund og jeg ville hellere have været foruden denne oplevelse. Det virker næsten helt useriøst, og jeg er utroligt skuffet.

11 de marzo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligste kundeservice og fejlbehæftede varer

Den dårligste kundeservice jeg nogen sinde har oplevet.
De svarer hverken på mail eller tlf.
Selvom man betaler ekstra for at varen bliver sendt med track and trace får man ikke noget tracking nr.
Da varen så endelig kom, var den blot sendt som almindelig post, og det var en forkert vare.
Ikke muligt at få en returseddel.
Kan ikke anbefale denne forretning til andre.

25 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enormt god service

Jeg har handlet hos Bynine gentagende gange. Bestillingen var hurtigt og nem. Dog havde jeg et spørgsmål angående nogle øreringe, og oplevede enormt god service. Hun var meget imødekommende, venlig og forstående. Jeg bruger mine smykker hver dag, og kvaliteten er helt i top. Det er ikke mit sidste besøg, hun kan klart anbefaledes!

29 de diciembre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.