Valorada con 4 estrellas sobre 5

In het verleden al meerdere maaltijdvervangers geprobeerd, die smaakte allemaal heel muf en chemisch. De Cabauproducten smaken heerlijk en je voelt je er na een week ofzo niet slapjes van. Je hoeft da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb altijd een hard hoofd in eiwit(afval shakes), net zoals belly support, dit zou je opgeblazen gevoel verminderen.. en ik dacht oke, ik ga deze producten toch proberen. En ik ben echt ontzetten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, Fijne producten met lekkere smaken die zeker wel wat doen voor het lichaam. Fijn vitamine producten speciaal voor de vrouw vindt ik erg belangrijk. Ik ben erg tevreden over.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik en mijn dochter zijn inmiddels grote fan van cabau geworden. Niet alleen vanwege de mooie kleuren flessen, maar ook vanwege de verschillende heerlijke proteine smaken. Het voelt betrouwbaar dat we... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 70% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ervaring met fatburner en collageen

Ik gebruik de fatburner en collageen van Cabau. De fatburner met de smaak cherry is heerlijk om te drinken en werkt goed icm sporten, waardoor ik ruim 6 kg ben afgevallen in 4 maanden tijd. Het collageen heeft de bestaande lijntjes niet weggenomen, maar mijn huis straalt meer en ziet er jonger uit. De bestellingen worden super snel geleverd en je spaart punten, waarmee je vervolgens leuke ‘hebbe-dingetjes’ kan uitkiezen.

2 de septiembre de 2025

Heel blij

Inmiddels heb ik al heel wat producten van Cabau: eitwitlimonade, pre-workout, creatine en de eiwitten. Ik ben echt super tevreden over alle producten en merk ook wat het met mijn lichaam doet. Ook de drinkbekers zijn erg fijn. Kortom: Cabau is niet meer in mijn leven weg te denken en part of my lifestyle ✨🌼🌈!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Smaken zijn heel lekker

De levertijd is snel. De smaken zijn lekker en het vult goed.
Ik red het alleen met het abonnement als ik de weekenden niet mee tel.

Mega fijne producten

Mega fijne producten, snelle levering en vaak mooi acties. Heel tevreden met de producten van Cabeau en de bijdrage van deze producten in mijn gezonde levensstijl. Ik raad het iedereen aan.

8 de marzo de 2026

Fantastisch Merk!!

Snelle levering, heel leuke producten in dit geval wat ik heb gekocht zijn de drinkflessen en die werken geweldig en heel fijn om te gebruiken.

6 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had ik eerder moeten weten!

Ik had al van alles geprobeerd maar niets hielp tegen mijn opgeblazen gevoel en moeilijke stoelgang.
Mijn dochter kwam met Belly support van Cabau en eerst was ik een beetje sceptisch; dat zal vast niet helpen. Maar het werkt wel, ben heel blij dat ik dit product heb gevonden en kan het iedereen aanbevelen.

Heel tevreden!

Heel tevreden van alle producten (lekkere smaken), ook redelijk snel toegenomen. Mooie kleuren van sportzakken en bekers!

Super

Super snelle levering ‘s avonds besteld en de dag erna smiddags al in huis
Ook hee fijne producten

24 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard. Wat een vreselijk slechte service. Voor meer dan 70 euro aan producten besteld, waarna je een gratis waterfles zou krijgen. De fles aangevinkt, vervolgens zit de fles niet bij mijn bestelling en bestel bevestiging. Ze vervolgens een bericht gestuurd. Krijg ik de reactie dat ik de fles had moeten aanvinken bij het afrekenen, waar ik ook zeker van ben dat ik dit gedaan heb. Ze hebben een cadeaucode gegeven voor een gratis fles vanaf een nieuwe bestelling van 70 euro. Dus dit zou betekenen dat ik nogmaals 70 euro zou moeten betalen om die fles te krijgen. Als ik vraag wat de reden is dat ze het niet kunnen nazenden krijg ik hier geen antwoord op. Vindt het zo jammer dat zo een mooi merk zulke slechte service heeft. Dit maakt het zo dat ik niet meer zal bestellen en ik denk zo te lezen dat meer mensen dit hebben aangezien zij precies hetzelfde probleem hebben gehad met hun afgelopen bestelling….

6 de marzo de 2026
Logotipo de Cabaulifestyle

Respuesta de Cabaulifestyle

Beste Tessa,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Dat is natuurlijk absoluut niet het gevoel dat we iemand willen geven na een bestelling bij ons.

We hebben dit destijds ook voor je nagekeken en op dat moment werkte de pop-up van de actie technisch gewoon op de website. Daarom wordt de fles alleen toegevoegd wanneer deze tijdens het afrekenen wordt aangevinkt. Omdat we achteraf helaas geen losse actieproducten kunnen toevoegen of nazenden, hebben we je een cadeaucode aangeboden zodat je de waterfles alsnog gratis kunt ontvangen bij een volgende bestelling.

We begrijpen heel goed dat dit voor jou misschien niet de ideale oplossing was, maar we wilden op die manier wel graag met je meedenken zodat je de fles alsnog zou kunnen krijgen. Het spijt ons oprecht dat dit voor jou als slechte service heeft gevoeld, dat is zeker niet onze bedoeling geweest.

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Feedback zoals deze nemen we altijd serieus.

Liefs team Cabau

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.