In het verleden al meerdere maaltijdvervangers geprobeerd, die smaakte allemaal heel muf en chemisch. De Cabauproducten smaken heerlijk en je voelt je er na een week ofzo niet slapjes van. Je hoeft da... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb altijd een hard hoofd in eiwit(afval shakes), net zoals belly support, dit zou je opgeblazen gevoel verminderen.. en ik dacht oke, ik ga deze producten toch proberen. En ik ben echt ontzetten... Ver más
Snelle levering, Fijne producten met lekkere smaken die zeker wel wat doen voor het lichaam. Fijn vitamine producten speciaal voor de vrouw vindt ik erg belangrijk. Ik ben erg tevreden over.
Ik en mijn dochter zijn inmiddels grote fan van cabau geworden. Niet alleen vanwege de mooie kleuren flessen, maar ook vanwege de verschillende heerlijke proteine smaken. Het voelt betrouwbaar dat we... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Impact 71H, 6921RZ, Duiven, Holanda
- customerservice@cabaulifestyle.com
- cabaulifestyle.com
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
De drinkflessen zijn erg goed rest valt tegen
De drinkflessen zijn erg goed, lekt niet.
De shakes zijn ook lekker en vullen goed.
Alleen de shakebakers gaan bij mij allemaal kapot, waar je ongeveer 1 maand mee kan doen en daarna komen en scheuren in de deksel, dat vind ik wel erg jammer.
Ook als je een ‘ 4-Week Lose Pack’ koopt krijg je daar 1 pot maaltijd shake bij. Als je 5 dagen in de week een maaltijd vervangt ben je halverwege je 3 week al uit gegeten?? Vind dat niet kloppend.

Respuesta de Cabaulifestyle
Producten zijn betrouwbaar en goed van smaak
Producten zijn betrouwbaar, goede kwaliteit en kritisch op de smaakbeleving. 👌Daarnaast vind ik de merkbeleving een zeer positieve vrouwelijke vibe geven. Ik ben altijd helemaal blij als mijn pakket van Cabau binnenkomt. Hou van de kleuren, hun marketingstijl en het idee dat ik Yolanthe toch ergens indirect steun tegen de strijd against child abuse - free a girl🙏
Als eerste was de stalen fles niet…
Als eerste was de stalen fles niet zoals omschreven...moeilijk retour kunnen sturen en koste mij 2x €6,95. Toen de waterfles gekocht en die werkt niet fijn , in het vliegtuig geopend en spoot aan alle kanten het water uit. Zeer ontevreden

Respuesta de Cabaulifestyle
Geweldig !
Je krijgt duidelijke mail als je bestelling gedaan is en als het onderweg is.
Heb wel eens bestellingen gehad die de volgende dag al binnen kwam !en de producten zijn goed en lekker!
Had nu flessen gekocht omdat de rest van ons gezin ook zo fles wilde !zijn qua kleur heel mooi en makkelijk schoon te maken!
Super service
Goed advies en duidelijke informatie va de producten.
En hele snelle levering.
Super blij mee🥰
De producten zijn top!
De producten zijn duidelijk en goed beschreven op de site. Ook werkt het allemaal goed. Heb ook een waterfles die echt super zijn en neem die overal mee naar toe.
-snelle verzending!
Cabau is geweldig
Altijd snelle levering. Heb veel van cabau de smaken zijn lekker en uniek.
Hele fijne producten
Hele fijne producten. Er staat een duidelijke uitleg bij.
Als je vragen hebt kan je die altijd stellen op verschillende manieren.
Ik ben erg blij met de producten en geven net dat extra duwtje in de goede richting
Goede spullen en snelle service
Ontzettend mooie Producten
Ontzettend mooie Producten, hier zelf 13kg mee afgevallen op goede gezonde manier! Snelle Levering, ook nog spaar-punten programma, voor extra korting, ik bestel al vanaf het Begin.... Loveit!!
Ik ben erg tevreden over de producten
Ik ben erg tevreden over de producten. Waterfles is geweldig en de proteine en matcha repen zijn heerlijk! Daarnaast vaak aanbiedingen en spaar je best snel punten voor extra korting! Qua assortiment hoop ik heel erg op een keer een vegan optie met een reep, zodat mijn zusje ook mee kan genieten.
Ik ben fan van cabau
Ik ben fan van cabau. Ze leveren snel. Hebben goede producten die ik dagelijks gebruik. Je kan zelf kijken wat het beste bij je past in je routine. Ze hebben vaak leuke kortingen. Het is echt op vrouwen gericht.
Super goede producten
Super fijne producten goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede klanteservice eindelijk 1 die klachten serieus nemen en ze echt met je oplossen binnen 24uur heb je al antwoodt enigste minpuntje ze verzenden met post.nl die de pakketten gewoon voor de deur gooien 😢 misschien zouden ze kunnen overwegen om een andere bezorgdienst te kiezen die wel met respect met de pakketjes omgaan
De maaltijdshakes smaken goed
De maaltijdshakes smaken goed. Al veel shakes geprobeerd maar vaak zijn die niet weg te krijgen of is de nasmaak heel vies. Deze smaken lekker, vullen goed en geen vieze nasmaak.
De producten zijn top
De producten zijn top
Klantenservice staat altijd bereid om te helpen
Nu bestellen is morgen in huis
Vaak leuke goede acties
Ik ben echt super tevreden 👍🏻🩷🩷🩷
Lekkere en prettige producten
Ik gebruik de producten van Cabau al 5 jaar en ben tevreden over deze producten. De smaken zijn lekker (en mocht een smaak niet voor jou passen is er altijd een andere smaak die je wel lekker vindt)
De supplementen zijn goed in te nemen en de shakes zijn niet melig of korrelig zoals ik bij andere merken wel eens heb gehad.
De marketing is mooi en vrouwvriendelijk. En gericht op positieve kracht uit de community.
Fijne producten en de smaken maken het…
Fijne producten en de smaken maken het ook lekker om te drinken.
Altijd hele fijne spullen en iedere…
Altijd hele fijne spullen en iedere keer een kadootje voor jezelf
Más información sobre otros tipos de reseñas.