Ik heb altijd een hard hoofd in eiwit(afval shakes), net zoals belly support, dit zou je opgeblazen gevoel verminderen.. en ik dacht oke, ik ga deze producten toch proberen. En ik ben echt ontzetten... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
In het verleden al meerdere maaltijdvervangers geprobeerd, die smaakte allemaal heel muf en chemisch. De Cabauproducten smaken heerlijk en je voelt je er na een week ofzo niet slapjes van. Je hoeft da... Ver más
Ik woon op Aruba en gebruik hier graag de producen van Cabau. De kwaliteit is heel erg goed en komt overeen met wat je online ziet. Verder had ik zelf een fout gemaakt in de bestelling en daar werd zo... Ver más
Ik en mijn dochter zijn inmiddels grote fan van cabau geworden. Niet alleen vanwege de mooie kleuren flessen, maar ook vanwege de verschillende heerlijke proteine smaken. Het voelt betrouwbaar dat we... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Impact 71H, 6921RZ, Duiven, Holanda
- customerservice@cabaulifestyle.com
- cabaulifestyle.com
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
10 out of 10!
Heerlijke producten die doen wat het beloofd. Ben door haar producten ook veel meer gaan drinken en behoort de high proteïne meal standaard in mijn routine. Voel me energiek, ik houd mijn gewicht op peil en de smaken zijn ook verbluffend lekker!
Altijd tevreden met Cabau Lifestyle
Ik heb al meerdere malen bestellingen gedaan bij Cabau lifestyle en ik ben heel erg tevreden. Ook met de punten die spaart zodat je gratis goodies kan sparen is zo’n leuk concept!! Ook de producten zijn nu een stap van mijn alledaagse routine. Ik raad aan iedereen aan om hier te bestellen.
Heb al meerdere bestellingen gedaan
Heb al meerdere bestellingen gedaan. Onlangs een defect ontvangen. Ook dit is keurig op gelost. Erg te vrede met de stalen fles!
Sinds een maand Cabau aan het proberen
Sinds een maand Cabau aan het proberen. Puur voor mezelf om me beter in mijn vel te voelen en het een niet als een vervelende sleur te moeten doen. Ik moet zeggen, als ik mail is de service goed. De smaken zijn super en ik ben verslaafd aan de matcha repen. Op 1 maand tijd al 7 bestellingen geplaatst om zo veel mogelijk dingen te proberen en te proeven. Ik vrijwel alle producten lekker. Echt een super merk en door dat ik alles lekker vind zie ik mezelf dit veel langer volhouden. Geweldig!
Super, gebruik het nu een tijdje
De levering is enorm snel. Elke keer weer. Ik gebruik zelf de collageen, matcha bar,belly support.
Ik heb haast geen opgeblazen buik meer. Mijn huid is rustiger en mijn haar en nagels groeien beter. Ik ben zelf erg sceptisch maar ben enorm verrast door deze producten. Ik heb inmiddels al een voorraad 😂 echt een aanrader. Ook heel fijn dat je punten verzameld en daardoor korting krijgt.
Een van de betere supplementen lijnen…
Een van de betere supplementen lijnen die er is en goed op vrouwen gebaseerd

Respuesta de Cabaulifestyle
Zeer tevreden
Al jaren lang gebruik ik de protein meal van cabau, snelle service en levering.
(H)eerlijke producten voor een (H)eerlijke prijs
Eerlijke producten voor een eerlijke prijs! Ik ben nu een paar weken bezig en voel me echt zoveel fitter. Inmiddels ben ik al ruim 7 kilo kwijt en het mooiste is: ik heb totaal geen cravings meer!
In het begin was ik best sceptisch ik dacht: “Daar gaan we weer, net als al die andere merken…” Maar zodra ik begon, merkte ik meteen verschil. Ik ben echt supertevreden en voor mij is er geen weg meer terug.
Wat ik ook heel fijn vind, is de enorme keuze in smaken. Er zit altijd wel iets tussen dat je lekker vindt!
Als ik dan toch een klein minpuntje moet noemen: de energiedrankjes zijn niet helemaal mijn ding. De geur en smaak spreken mij persoonlijk minder aan. Maar goed, je kunt niet altijd een 6 gooien 😉
Heb de waterfles nog geen 2 weken en…
Heb de waterfles nog geen 2 weken en lekt nu al.
Heb hem ook niet iedere dag gebruikt. Zou graag een nieuwe willen ontvangen en anders retourneren. Beetje zonde dit

Respuesta de Cabaulifestyle
Tot nu toe ben ik erg tevreden over de…
Tot nu toe ben ik erg tevreden over de kwaliteit en service van de spullen die ik heb besteld. Ik zou zeggen ga zo door
Goede en betrouwbare site om dingen te bestellen.
Al meerdere bestellingen geplaatst bij Cabaulifestyle en het is altijd goed en netjes verpakt en komt snel. Ook als er iets niet goed is met je bestelling wordt dit snel en erg goed opgelost. Ik ben erg blij met mijn cabau producten en bestel hier zeker vaker. De bloom flessen en bekers zijn echte aanraders!
Happy
Ik heb al zoveel bestellingen gedaan waaronder ook cadeautjes en iedereen is tevreden, maar vooral ik. Ik neem bijv mijn waterfles overal mee naartoe en krijg er vaak complimenten over. voor het sporten heb ik tussendoortjes en proteïne shakes besteld mijn favo is cookies en Cream
pech met de rvs fles butteryelow.
Had in begin even een pech met de rvs drinkfles. Die was beschadigd aangekomen, maar na mailen met de klantenservice is dit netjes opgelost en heb een nieuwe opgestuurd gekregen. Gebruik deze iedere dag en ben er enorm blij mee.
Super fijne producten
Super fijne producten
Goede prijzen en snelle levering
Zeer snelle service en fijne producten
Zeer snelle service en fijne producten
Lekkere producten en de lifestyle items…
Lekkere producten en de lifestyle items zijn mooi vormgegeven. De kleuren zijn prachtig en de bekers drinken erg fijn!
Goetop product d levering alleen de verpakking…
Goed levering alleen de verpakking prachtig .de fles zo mooi kleur echt wow .product super heb de limonade zo lekker wou nog een andere smaak gaan bestellen heb nu perzik ijsthee .echt een aanrader en nu weet ik dat ik genoeg drink beter als voor heen dus .ga voor deze lijn van cabau top super product en goed n mooie kleur ook heel blij
Cabeau is zo’n mooi merk het is zo tof…
Cabeau is zo’n mooi merk het is zo tof of spullen van cabeau te hebben ik zeg niks meer aan doen
Fijne producten en een goede/snelle…
Fijne producten en een goede/snelle klantenservice in geval van een klacht, de problemen worden netjes en klantgericht opgelost!
Altijd gewoon perfect
Hele mooie producten van zeer goede kwaliteit. Hier is zoveel aandacht aan besteedt. Goede acties, snelle levering.
Más información sobre otros tipos de reseñas.