Ik heb altijd een hard hoofd in eiwit(afval shakes), net zoals belly support, dit zou je opgeblazen gevoel verminderen.. en ik dacht oke, ik ga deze producten toch proberen. En ik ben echt ontzetten... Ver más
In het verleden al meerdere maaltijdvervangers geprobeerd, die smaakte allemaal heel muf en chemisch. De Cabauproducten smaken heerlijk en je voelt je er na een week ofzo niet slapjes van. Je hoeft da... Ver más
Ik woon op Aruba en gebruik hier graag de producen van Cabau. De kwaliteit is heel erg goed en komt overeen met wat je online ziet. Verder had ik zelf een fout gemaakt in de bestelling en daar werd zo... Ver más
Ik en mijn dochter zijn inmiddels grote fan van cabau geworden. Niet alleen vanwege de mooie kleuren flessen, maar ook vanwege de verschillende heerlijke proteine smaken. Het voelt betrouwbaar dat we... Ver más
Información sobre la empresa
Impact 71H, 6921RZ, Duiven, Holanda
- customerservice@cabaulifestyle.com
- cabaulifestyle.com
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Fijne artikelen
De bestelling is snel geleverd, het was netjes ingepakt zodat er niks beschadigd kon raken. De bekers zijn fantastisch, lekken ook echt niet en blijven goed koel!
Ik ben zeer tevreden over de producten en service
Ik ben zeer tevreden over de producten, goed van smaak en makkelijk te bereiden. Ik ben nog meer tevreden over de service. Ik kan Cabau zeer aanbevelen.
Meer dan fantastisch
De bestelling is snel geleverd, het was netjes ingepakt zodat er niks beschadigd kon raken. De bekers zijn fantastisch, lekken ook echt niet (de eerdere reviews kloppen allemaal) ik ben mega tevreden over de Cabau producten.
Fijne smaakvollen producten
Ik gebruik inmiddels meerdere producten van Cabau en ben echt heel tevreden. De smaken vind ik altijd super lekker, waardoor het makkelijk is om ze in mijn dagelijkse routine te gebruiken. Ik gebruik sommige producten voor mijn sportdoelen, maar ook gewoon omdat ik ze lekker vind.
Wat ik daarnaast ook mooi vind aan Cabau, is dat Jolanthe organisaties zoals Free a Girl steunt. Daar sta ik zelf ook volledig achter. Dat maakt dat ik het merk met nog meer plezier support. Fijne producten én een merk met een mooie boodschap.
Ik ben fan! :)
Ik ben fan van de webshop en producten van Cabau! Kwalitatief en lekkere producten en ook de voeding- en sport-accessoires zijn top. Het spaarprogramma maakt het extra leuk. Je krijgt vaak extra's als klant en er zijn vaak goede acties. Ik hoop dat er ook sportkleding wordt toegevoegd aan het assortiment :)
Koop geen cadau waterfles!
Het product is een fijn ontwerp, de kleur echt geweldig! Het formaat echt perfect! Alleen de kwaliteit echt heel slecht! De tuit, dus het mondstuk van de fles gaat heel snel kapot. Dit kan niet gemaakt worden en ook niet opnieuw worden gekocht in dezelfde kleur. Echt heel erg jammer, na 3x opnieuw te hebben gekocht, is dit dus echt de laatste keer! ( ik was echt fan ) :(

duidelijke site
duidelijke site, snelle levering, goede kwaliteit.
Slechte kwaliteit
Mega fijne fles om uit te drinken.
Helaas ben ik minder te spreken over de kwaliteit en dan vooral van de dop. Deze gaat namelijk erg snel kapot. Mijn fles zat in mijn tas en toen de tas zachtjes omviel (niet van hoogte), was de dop al kapot. Van stainless steel verwacht ik toch wat meer stevigheid.
Na lang wachten op mailcontact met de klantenservice, vertellen ze dat het niet meer in de garantie valt ivm eigen gebruikersfout. Ze adviseerden om de dop los te bestellen voor, zoals ze zelf zeggen, een “kleine bijdrage”. Uiteindelijk betaal je daar met €6,95 verzendkosten bij alsnog bijna €11 voor alleen een nieuwe dop, wat ik erg jammer vind. Het doet me ook vermoeden dat dit probleem vaker voorkomt, aangezien de doppen los te bestellen zijn.
Helaas werd er vanuit de klantenservice verder ook niet echt meegedacht naar een oplossing/compensatie. Daarnaast duurt het ongeveer drie weken voordat de dop weer op voorraad is in mijn kleur.. zolang is de fles dus onbruikbaar.
Daarom ben ik dus erg teleurgesteld in dit merk.

Goed en betrouwbaar
Proces verloopt netjes en duidelijk per e-mail. Snelle en zorgvuldige levering. Producten goed verpakt tegen eventuele risicos tijdens transport. Producten komen overeen met afbeeldingen. Kwaliteit is goed.
Gewoon super
Heel fijn, heb al een aantal keer producten besteld bij Cabau en vind de kwaliteit gewoon super. Het is echt heel doordacht.
Levering en klanten service ook top.
Zeer tevreden.
Kapotte fles
Wij hadden 2 flessen bestel. Op het begin prima flessen maar na een tijdje normaal gebruik is het rietjes mechanisme van de fles kapot waardoor de fles niet meer te gebruiken is, contact opgenomen met de klantenservice voor garantie maar die geven niet thuis. Heel jammer dit voor ons de laatste keer hier.

Respuesta de Cabaulifestyle
Wat een fijne producten om de beste…
Wat een fijne producten om de beste versie van jezelf te worden en/of te blijven. Super blij mee
smaken zijn lekker
smaken zijn lekker
heb favo s natuurlijk
snel
Super producten!
Mooie kleuren flessen en shakers
Fijne producten
De producten worden altijd heel erg snel geleverd en zijn hele fijne producten
Super producten!
Gebruik de producten ondertussen al een paar maanden. Ben er erg tevreden over. De producten zijn gevarieerd en lekker! Bij de klantenservice zijn ze vriendelijk reageren, snel en komen met een goede oplossing.
Heel vlotte bestelling
Heel vlotte bestelling, de website is gebruiksvriendelijk, er zijn regelmatig kortingen en je krijgt je bestelling heel snel thuis aan.
De producten zelf zijn heel kwalitatief en de verpakking is heel mooi.
Ik was zeer tevreden over deze webshop
Ik was zeer tevreden over deze webshop, altijd alles ging goed en kwam binnen etc.
Nu heb ik een bloom mixer besteld welke na 2 keer gebruik stuk ging en de klantenservice van deze webshop geeft geen gehoor. Stuur ik een vragenformulier in met vragen over producten krijg ik wel vlot een antwoord. Erg jammer weer dat als er dan een keer iets niet goed gaat dat ze geen gehoor geven……

Super fijne spullen
Super fijne, mooie spullen, met hele goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik en matcht ook nog eens met elkaar, super tevreden!
Más información sobre otros tipos de reseñas.