Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi spiste hos Cafe K 02.08.26 hvor vi bestilte to sandwiches med tunmousse til 110 kr. pr. stk. Desværre var det elendigt. Det, vi fik serveret, bestod af lidt salat, syltede rødløg og syltede toma... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Maden oki,. Men ikke betjeningen. Ek ældre ansat( ældre mener jeg middel alder) gik hen til os da vi næsten var færdige med at spise. Kommentar så at min barnebarn er kræsen ( han spiser pomfrits.)og... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har idag været 4 nede og spise brunch og oplevelsen har mildest talt været elendig. Vi sidder og venter på maden i over en time, brødet er blevet tørt, maden bliver serveret helt kold. Persona... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige været til brunch på café k i Randers, virkelig positiv oplevelse. Hurig og venlig betjening, madenkom inden for 10 min. selv om der var flere gæster. Inden vi var færdig, var der næsten fy... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,1

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ventede længe på betjening

Ventede længe på betjening. Mens vi ventede kunne vi se flere gæster klage over beskidt service, det var vores også. Da maden kom fik vi forret og hovedret samtidig, hvilket vi syntes var mærkelig. Tjeneren sagde at det var normal. Det viste sig at hun var ny, og der kom en anden og beklagede, og tog hovedretten væk. Vi spiste forretten, der var god. Vi havde valgt pasta med champignon til hovedret. Da den kom ind igen var den møgkedelig, ingen champignon, blot kedelig pasta. Vi kommer nok ikke igen

3 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har idag været 4 nede og spise…

Personalet virker sure og på ingen måder forstående overfor vores utilfredshed.

Alt i alt en meget uheldig oplevelse, som vi betalte fuld pris for.

28 de abril de 2024

Holder lige en pause fra Café K i nogen tid. Randers

Kommer også på Café K i Randers, altid med overbærenhed. I går d.27 april med en veninde,toiletterne flød med brugte bind og toiletpapir. Møgbeskidt og sådan har det altid været. Sæderne vi sidder på er slidt ind til foret Alt for unge og uerfarne tjenere, betalte 59 kr for 3 slurke meget billig Spansk rødvin. Kommenterede det for tjeneren, hun sagde det var sådan det var. Fik en pariserbøf, bøffen var en meget tynd brændt skosål, brødet var hestens fødselsdag og ikke smørstegt. Rødløgene var tilsyneladende blevet glemt. Meget få kapers. Eneste positive ved dette besøg var at jeg fik et glas vand uden beregning. Hurra. Der går lige noget tid inden vi besøger igen.

27 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DEN VÆRESTE OPLEVELSE NOGENSINDE!

DEN VÆRESTE OPLEVELSE NOGENSINDE!
Dårlig service, utrolig dårlig hygiejne på toiletterne, urent bestik samt kold og tør mad, som vi ventede på i en time.

Det var sidste gang vi var på Café K i Randers!

3 de diciembre de 2023

Ville give dette sted 0 hvis jeg kunne

Ville give dette sted 0 hvis jeg kunne!
Går ind og spørger efter det bord til 2 og en baby/barnevogn, hun går direkte over mellem to helt fyldte borde, hvor jeg igen siger vi skal have mere plads da vi også har en baby og en barnevogn med.
Hun vender sig og snakker med en flabet tone, virker som om hun bliver irriteret over jeg kunne finde på at spørge om en barnevogn måtte være der. Forklarede at vores baby er Ikke gammel nok til at kunne sidde selv, derfor skal vi have et sted hun kan ligge mens. Det kunne den absolut ikke og det ville hun ikke høre tale om, ikke engang en ordentlig forklaring på hvorfor. Der var masser af plads hvor barnevognen ikke ville forstyrre andre spisende.

1 de agosto de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.