Consulta las opiniones de los clientes
Fikk ikke lov å bestille under 500 kr. Hvis kaken koster 499 kr, så må man bestille noe annet som f.eks muffins eller noe. Det er veldig dyre priser for en tørr kake. Ekstra 150 kr for å skrive te... Ver más
Tull med bestillingsordre. Bakeriet hadde ikke fått noe ordre og når kaka sku hentes, va den ikke laga. Det var visst ikke første gang det hadde skjedd at cakeiteasy hadde feila/tulla med ordre! Hel... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bestill kake på nett fra 300 bakerier i Norge. Få levert på døren eller hent selv. 50.000 fornøyde kunder. Kakebestilling har aldri vært enklere!
Información de contacto
Hagegata 23, 0653, Oslo, Noruega
- +4722332600
- post@cakeiteasy.no
- cakeiteasy.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Usel leverans! Nonchalans mot oss som kund
Väldigt tråkigt då jag beställde en fototårta till mina föräldrars bröllopsfirande. Det var ett tydligt och klart foto, men tårtan levererades med ränder över hela bilden. Hur man överhuvudtaget kan leverera något så uselt utan att höra av sig till kunden kan bara tyda på en total nonchalans! Texten som skulle skrivas på tårtan visade ju att det var en stor händelse och därmed en viktig leverans för oss! Detta förstörde förstås för oss, då vi inte kunde ordna någon ny tårta med så kort varsel! Jag kommer ALDRIG beställa något igen! Uselt!
Bestilte 3 ulike donuts til…
Bestilte 3 ulike donuts til konfirmasjon. De hadde lik strøssel, men ulike farger. To var som på bildet, men sjokoladedonuts kom med en helt annen strøssel. Bestilte med gullkuler. Fikk skyer og farger som passer i barnebursdag…
Veldig spesiell kundeservice som svarte hånlig med at de syns de lignet og om jeg sendte feil bilde? også fikk jeg ikke mer svar etter at jeg sendte større bilde av de på nettsiden og de jeg mottok som jo ser helt forskjellig ut….
I look forward to every occasion…
I look forward to every occasion because it gives me an excuse to order a cakeiteasy cake. We’ve been trying different flavours and my fave is ube rival but the one with flan inside is also excellent. Recently we tried the cheese and ube pandesal and it was so good! I also admire that they support community efforts with their fundraiser.
Lovely cakes if flavours a lil meh
Dette er ikke et easy alternativ
Hei til alle som ønsker å benytte dere av denne tjenesten. Jeg ønsker å meddele litt konstruktiv kritikk til denne bedriften i henhold til retningslinjene.
Vi bestilte kake over cake it easy og fikk noen uhyggelige opplevelser. Vi var ute i god tid og bestilte kake og mottok bekreftelse at den kunne hentes en spesifikk dag til ett spesifikk klokkeslett. Så begynner med nummer 1:
1: kaken ble bestilt og betalt av oss og bekreftelse ble mottatt.
2: Vi dro til oppmøte stedet. Det var ikke beskrevet hvor vi skulle henvende oss til kun en adresse hvor det var veldig mange instanser og bedrifter. Hvilken dør, kun en annen bedrift som driver med noe annet enn å bake kaker. De var ikke tilknyttet cake it easy.
Vi ble gitt 1 time, mellom 14:00-15:00 og hente kaken. Dette var ett ganske umulig tidsrom hvis ingen svarer på 2 stk telefonnummer vi klarte å anskaffe på egenhand.
3: Vi kom i kontakt med bedriften som skulle laget kaken, men de informerte at ingen kake bestilling var mottatt fra cake it easy. Noe personen som jobbet i den andre bedriften var ivrig på å bevise. Og jeg ønske å beklage min frustrasjon mot vedkommende. Dette var kun cake it easy sin feil.
4: Bedriften cake it easy ønsket å benytte var godt skult med søppelcontainer ved inngangsparti, stedet hvor jeg ble henvendt. Meget upassende sted hvor man ønsker å hente kake. Bilde og forklaring burde vært gitt fra cake it easy hvor man skal henvende seg, enn å kjøre rundt og ringe til folk som ikke ønsker å snakke med deg.
5: Det eneste de ønsket å informere om var at kake bestilling ikke var mottatt og pengene blir refundert. Dette har en liten betydning når selskapet skulle starte om 1 time for undertegnede.
6: Cake it easy informerte ikke at kaken ikke ble laget. De informerte at den kunne hentes til et tidspunkt hvor den ikke var laget engang. Dette er ganske uakseptabelt. Vi bestilte i god tid, og cake it easy hadde ikke sagt fra at den ikke ble laget. Hadde cake it easy informert minimum 12 timer før at de ikke laget kaken kunne man handlet ett annet sted. Men de informert ikke om noe, kun hvor den kunne hentes. Dette er ganske slemt for noen som liker å benytte seg av selskapet som er troverdige. Troverdighet mangler hos cake it easy.
7: Vi måtte benytte oss av andre raskere alternativer og stressende tidspunkter på grunn av at cake it easy ikke informert oss om sannheten før det var for sent.
8: Noen måtte ta seg fri fra jobb for å hente kaken fra cake it easy som kan skape frustrasjon fra arbeidsplassen man jobber i og tapt inntekt. Noe som man gjør hvis man får hentet produkt man har blitt lovet. Men cake it easy leverte ingen produkt. Kun frustrasjon over lovet levering og komplisert hente sted. Dette er ganske uholdbart hvis man lover barn sin ønskede og bestilte kake.
9: Kontakt ble opprettet med en ansatt av cake it easy hvor daglig leder tok kontakt med undertegnede. Dette var 15 minutter før barneselskapet skulle starte. Og det å få penger tilbake betyr ganske lite når de:
Cake it easy ødelegger ved å bryte avtale etter de har bekreftet tidspunkt.
Bekrefte et upassende og dårlig forklart møtested.
Ikke leverer til eget avtalt tidspunkt.
Ødelegger barnebursdags drømmer.
Denne bedriften Cake it easy har vært en dårlig opplevelse. Og jeg håper ingen andre ønske å gå gjennom en bedrift som dette som ikke leverer til avtalt tid, eller gir løgner om at alt er bare bra. Og kom hit men de har ingenting å levere en brutte løfter, løgner og kun pengene tilbake. Og alt er glemt og alt er bare bra. Dessverre Cake it easy, det er ikke så easy å betale tilbake og alt er glemt.
Jeg ønsker å informer at dette er ikke et troverdig sted å bestille kaker ifra.
Dårlig informasjon
Ingen levering
Brutte løfter
Ødelegger for dere som ønsker en troverdig leverandør
Dette er ikke ett sted å bestille kaker ifra hvis dere ønsker ett easy alternativ.
Dyrt kjøp
Det er veldig dyre priser for en tørr kake. Ekstra 150 kr for å skrive tekst som "gratulerer med dagen" 300 kr ekstra for levering og flere hundre ekstra for et bilde.
Tilslutt ble regnigen på ca 1500 kr. Kommer dessverre ikke til å bruke cakeiteasy igjen.
Fick inte min tårta som jag beställt
Fick inte min tårta som jag beställt till mitt barns ettårsdag. Tydligen hade det skett någon miss i kommunikationen mellan cake it easy och konditoriet?? Vägde länge mellan att beställa via konditoriets hemsida och cake it easy men valde tillslut det senare då det gick att göra något fler tillval gällande tårtan (hallongrädde etc). Kommer aldrig använda cake it easy igen och råder alla att kontakta ert lokala konditori istället så kan ni vara säkra på att ni får hem er tårta.
Enkelt og bestille
Enkelt og bestille, smak, skrift og tilbehør.
Betaler og henter kaken til ønsket klokke slett og dato.
Smaker helt himmelsk.
I had a great experience ordering the…
I had a great experience ordering the cake but would liked it to have less jam. There was unfortunately no option for it while ordering online. I guess I could email them later on but it would be easier to have the option to choose from online. Not a big deal though, everyone loved the cake and it tastes even better the next day! We felt that the cake was made with love and we appreciate that. Thank you.
Nydelig kake både utseendemessig og…
Nydelig kake både utseendemessig og smaksmessig👌🏻
Vakker og nydelig!
Dette var helt topp
Dette var helt topp. Bare bestille akkurat det en ville ha hjemmefra og hente til avtalt tid. Veldig god var den også.
Kjempefin marsipankake til…
Kjempefin marsipankake til konfirmasjon. Betalte ikke ekstra for å få den glutenfri
Suksess
Kaken smakte fortreffelig og friskt, og var en stor suksess i jenteselskap både med utseende og smak :-). Bestilling og henting var raskt og enkelt.
Nydelig kake!
Nydelig kake både i smak og utseende! Lettvint og smakelig!
Anbefales
Enkel bestilling, ingen problem med levering. Nydelig pyntet kake. Bestilte det til faren min med farsdag som overaskelse. Super fornøyd.
Fornøyd med kaken
Fornøyd med kaken! Jeg har ofte brukt Westre bakeri sine marsipankaker og anbefalt dem til andre.
Vakkert dekorert kake
Vakkert dekorert kake. Mye deilig bringebærsyltetøy inni som gav friskhet og fuktighet.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.