Calor - Geniet van jouw perfecte koffie. Opiniones 176

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk bestellen en binnen enkele dagen bezorgd. Superservice door een staffelkorting aan te bieden bij 4 en 6 kg… bedankt weer, we gaan er volop van genieten

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben al enkele jaren klant. Bestel enkele kilo's per jaar single origine koffiebonen. De levering is stipt en de kwaliteit prima. Zonder Calor koffie en yellow bourbon in het bijzonder is er geen sp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende telefonische beantwoording van mijn vragen en advies over de producten. En de koffie is heerlijk. Ik blijf klant bij Carol. M.i. zou de kilo verpakking ook per 500 gr beschikbaar moeten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle service. Goed verpakt en vanwege het ontbreken van een banner op één van de koffiepakken even een persoonlijk kaartje bijgevoegd welke koffie het betreft. Wordt zeer gewaardeerd. All... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Establecimiento de café

Escrito por la empresa

Calor – premium quality coffee Ochtendzon op je bol en met je ogen dicht genieten van echt goede koffie. Voel je hem? Dat is de energie van Calor. Puur genot om je dag mee te beginnen en perfect om je dag mee door te komen. Koffie is één van onze dagelijkse en terugkerende routines. Dus waarom zou je jezelf niet een op jouw smaak en zetwijze afgestemde kwaliteitskoffie gunnen? Kwaliteit en persoonlijkheid Calor levert hoogwaardige koffie. Om dit te bereiken selecteren wij onze eigen bonen en blends. Calor koffiebonen worden dagelijks “slow roast” gebrand in de branderij. Zo staan wij garant voor de versheid en hoge kwaliteit van onze koffiebonen, en levercontinuïteit. Daarnaast geven wij je persoonlijk advies bij het vinden van de juiste koffieboon.

4,8

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heerlijke koffie

Over de koffie zelf ben ik zéér tevreden, de levering heeft wel lang op zich laten wachten, zaterdag 12/07 verstuurd door Calor, pas op donderdag geleverd door PostNL.

12 de julio de 2025
Logotipo de Calor - Geniet van jouw perfecte koffie.

Respuesta de Calor - Geniet van jouw perfecte koffie.

Hi Kristel,

Dankjewel voor je mooie woorden over onze koffie – geweldig om te horen! We begrijpen dat het wachten frustrerend was. De afgelopen weken hebben we helaas vaker te maken met vertragingen bij PostNL. We zijn hierover in gesprek om dit te verbeteren.

Nogmaals dank voor je geduld en vertrouwen. We hopen je snel weer te verrassen met onze vers gebrande, duurzame koffie én een snelle levering.

Hartelijke groet,
Hans

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ziet er super uit en keurig verpakt

Keurig verpakt ben benieuwd naar de smaak !

9 de julio de 2025
Logotipo de Calor - Geniet van jouw perfecte koffie.

Respuesta de Calor - Geniet van jouw perfecte koffie.

Hi Martien,

Dankjewel voor je enthousiaste bericht! Super dat alles er netjes uitziet en keurig verpakt is aangekomen. We zijn benieuwd wat je van de smaak vindt – laat je het weten? ;)

Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Hans

Ontzettend blij met Calor Koffie

Ontzettend blij met Calor Koffie! Heerlijke, vers gebrande bonen met mooie melanges, nooit bitter of vet. Snelle levering en een supervriendelijk team. Echt een aanrader voor koffieliefhebbers!

4 de julio de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.