Een occasion lens Fujinon f. 2.4 60 mm macro gekocht in ruil voor een Zeiis Touit f. 2.8 50 mm macro en een statief plus bijbetalen. De ze transactie is prima verlopen. Alle lof voor de medewerker va... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Camera Occasion heeft een fysieke winkel in het centrum van Geldermalsen met meer dan genoeg 2e-hands (en ook nieuwe) camera's, lenzen en tassen tegen schappelijke prijzen. Ik zocht een camerar... Ver más
Op zoek naar een passende verrekijker zijn we in de winkel in Geldermalsen geweest. Een bekwame vriendelijke medewerker nam alle tijd voor ons en hielp de beste uit te kiezen. We hebben ter plaatse ve... Ver más
La empresa ha respondido
Ontzettend goed geholpen door Ruud bij de aanschaf van een verrekijker. Met goede informatie enkele uitgeprobeerd. Ruud gaf me de tijd. Uiteindelijk is het de Swarovski Pure Nl 10x42 geworden met de F... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
Información de contacto
Holanda
- cameraoccasion.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Goede en onderbouwde uitleg bij de aanschaf van een nieuwe verrekijker
Goede en onderbouwde uitleg. Men nam de tijd om een, voor ons, een goede keus te maken bij het aanschaffen van de nieuwe verrekijker.

Goede eerste ervaring.
Enthousiast en geïnteresseerd personeel. Voor mij genoeg keuze. Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid vlak bij de winkel. Ik kom vast nog wel een keer terug.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Zeer snel geleverd en goed verpakt.
Zeer snel geleverd en goed verpakt.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Gewoon een super betrouwbare winkel
Gewoon een super betrouwbare winkel. Vaak zijn de items in een nog betere staat als verwacht.

Zeer prettige winkel
Zeer prettige winkel! Fijne ontvangst en uitleg. De allerbeste prijs gekregen voor mijn complete inruil set ( Nikon D3500 incl meerdere lenzen) en er een mooie occasion ( Nikon 180-600mm Z mount) met scherpe prijs voor terug gekocht. Ik ben zeer tevreden en heb deze winkel al meerdere mensen zeker aangeraden.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Geweldig ziet er perfect uit.
Geweldig keurig verpakt .
Camera NIKON D200 dus best een
oudje zag er uit als nieuw blij mee.
Ook nog een leuk kaartje er bij.
BEDANKT

Leica Trinovid 8x32 BA verrekijker
Bij Camera Occasion via de webshop een occasion Leica Trinovid verrekijker gekocht. De legendarische Trinovid 8x32 BA. Zo degelijk worden ze nu niet meer gemaakt. Kijker is zo goed als in nieuwstaat. Heel redelijk geprijsd. Snel verzonden. Kortom: Di(c)k tevreden.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Hele snelle respons zelfs na…
Hele snelle respons zelfs na openingstijd en keurig afgeleverd met nog paar leuke extraatje. Topwinkel!

Betrouwbaar en goede levering
Duidelijke website en prijzen. Snelle levering in goede verpakking en nog een leuk persoonlijk kaartje erbij TOP.
Wat mij betreft is dit bedrijf een aanrader.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Vandaag wederom geweldig geholpen met…
Vandaag wederom geweldig geholpen met de verkoop van 3 lenzen voor een goede prijs en de aankoop van een prachtige nieuwe lens!

We zijn fijn geholpen
We zijn fijn geholpen, maar we Ouden nog teruggebeld worden over een adapter, maar tot op heden niets meer gehoord.
Verder goede service!

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Zéér tevreden over mijn aankoop en de afhandeling ervan
Occasie groothoeklens van Sigma gekocht voor mijn Nikon DSLR fotocamera. Camera Occasion was zeer snel in het beantwoorden van vragen i.v.m. de bijhorende accessoires. De lens was in betere staat (zo goed als nieuw, nagelnieuw, perfect) dan ik verwacht had. Na de bestelling de lens 's anderendaags al geleverd in België. Als extra een leuke attentie toegevoegd, alsook een handgeschreven bedankkaartje bij mijn bestelling. Geweldig! Dankjewel Camera Occasion. Vele verkopers en winkels kunnen nog wat leren van jullie. Zéér tevreden over mijn aankoop en de afhandeling ervan. Ik zal het in de toekomst niet nalaten om weer bij jullie te kopen.
I.S.

A trusting Team
I bought my camera and lens from cameraoccasion and was also able to trade in my old equipment. The team is very responsive, professional, and service-minded. If you need advice, the chat support is excellent and very helpful.
I highly recommend CameraOccasion!

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Altijd superfijne ervaringen met deze…
Altijd superfijne ervaringen met deze winkel! Zowel om dingen bij te kopen en apparatuur aan te verkopen! Duidelijke en vlotte communicatie, fijne service! Zeker een aanrader!

Betrouwbaar
Na prijsaanvraag online van mijn Canon EF lens snel een voorstel ontvangen. Gezien de afstand daarna nog telefonisch contact gehad.Medewerkers denken met je mee en hebben alles zo snel mogelijk afgehandeld omdat ik de lens snel nodig had.Alles naar wens ontvangen. Superblij met mijn RF versie. Korte lijntjes, vriendelijk en snelheid. Camera Occasion is zeker een aanrader.

Sensorreiniging en lenskalibratie.
Gisteren een afspraak gemaakt en vanmiddag heeft m'n camera en lens een sensorreiniging en
lenskalibratie gekregen bij Camera occasion. Omdat ik inmiddels een oude Canon combinatie heb, Canon EOS 7D Mark II met een Canon EF 100 - 400mm L IS en een Canon Extender EF 1.4x II. Vond ik het na vele duizenden foto's tijd om m'n camera en extender en lens te laten reinigen en de gehele Canon combinatie te laten kalibreren. Op mijn verzoek is de combinatie met en zonder extender gekalibreerd. Uiteindelijk was de kalibratie niet nodig kwam uit de meting. Ik ben weer super blij met dit resultaat en service van Camera Occasion.

Fijne adequate service
Snelle bezorging. Hele fijne service. Helaas was de Fuji xe4 niet mijn camera. Was inderdaad in nieuwstaat. Retourneren en terug betaling ging heel vlot. Erg betrouwbare zaak

Duidelijke website
Duidelijke website, correcte afhandeling van de bestelling

Super service
Op dinsdag naar het Gemeentehuis van Geldermalsen een ID-kaart aanvragen voor mijn schoonvader. Foto maken in de foto-booth op het gemeentehuis. Lukt natuurlijk niet, schoonvader is 92 jaar en ziet slecht. Worden door medewerkers van het gemeentehuis verwezen naar een fotograaf, Camera Occasion dus. Het foto-hokje was van deze fotograaf en toen ze hoorden van onze slechte ervaring hebben ze nieuwe pasfoto's gemaakt zonder extra kosten. Super service en erg aardige medewerker!

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Más información sobre otros tipos de reseñas.