Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zin om opgelicht te worden? Dan kan je hier gerust bestellen.

Let op:
- betreft een chinees bedrijf (GEAISI DY CHN)
- schrijft een ander bedrag af dan het aankoopbedrag (mogelijk ivm wisselkoers)
- stuurt geen order- bestel- of verzendbevestiging
- heeft een verkeerd/vals adres in Breda op de site staan
- voldoet niet aan NL wet- en regelgeving

26 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

camp-uitrusting.com PAS OP! Oplichter!

camp-uitrusting.com

Oppassen oplichter!
Staat op internet met 4 webshops.

camp-uitrusting.com/
nlkamperenshop.com/
nlbuitensportens.com/
kortingcamping.com/

Bij bestellen krijg je geen bevestiging.
Bij mailen geen antwoord.
Je krijgt een gestolen track&trace code maar de bestelling krijg je nooit.
Hij gebruikt verzendgegevens van andere bestaande webshops.

Ik heb met Paypal betaald en kreeg gelukkig mijn geld terug.

30 de diciembre de 2024

Oplichters

Bedragen in EUR maar bij afrekenen hoger bedrag in USD. Alleen via Creditcard. Geen IDEAL.
Mijn bank blokkeerde gelukkig de transactie en blokkeerde mijn creditcard. Een paar dagen later ontving ik een verificatie telefoon van Paypal dat er een betaling in behandeling was. Dat kan gelukkig niet meer omdat mij card vervallen is. Hier dus helemaal niets kopen.

16 de agosto de 2024

Fraudeurs

Fraudeurs. bezitten meerdere niet bestaande adressen.
wilden 115 dollar afschrijven. Hoogstwaarschijnlijk een buitenlands bedrijf die zo rijk willen worden.

22 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben er dus ingestonken Jolax…

Ik ben er dus ingestonken Jolax tenttapijt gekocht voor koopprijs €80,60 er werd echter €89 afgeschreven. Pakket zou bezorgd zijn volgens track en tracé systeem. Ik heb niets ontvangen. Reageren nergens meer op. Bedrijf zou geregistreerd zijn in Breda. Heb een adres mss maar eens een bezoekje brengen met vrienden van de hermandad.

21 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er klopt niets van deze site

Er klopt niets van deze site, geen telefoonnummer, de site is op 2 manieren te vinden met een ander adres.

Het lokkertje is een te mooie aanbieding die niet realistisch is.

Trap er niet in.

15 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb hier niets gekocht

Ik heb hier niets gekocht. Ik werd naar de site gestuurd door een aanbieding van een product die ik van plan was te kopen er voor veel minder geld vermeld stond (ongeveer 8 keer goedkoper). gelukkig keek ik naar Trustpilot en zag ik allemaal waarschuwingen die denk wel terecht zijn. als je de site bekijkt dan zie dat er een hoop zake niet kloppen. Belachelijke prijzen maar ook de algemene beschrijvingen zijn slecht vertaald en inhoudelijk onzinnig. zo staat er bij de over ons het volgende:
DE Professionele winkel voor kampeerartikelen We bieden een grote selectie herenkleding, dameskleding, kinderkleding, allerlei schoonheidsproducten en dingen voor thuis. Je kunt hier ook briefpapier, elektronische gadgets, snacks, speelgoed, hardware en leuke souvenirs vinden.

Sinds de opening van onze winkel is The Professionele winkel voor kampeerartikelen al lange tijd een favoriete one-stop-shop met de beste productvariëteit, winkelgemak en waar voor uw geld.
Zoals we altijd zeggen,
“We hebben het allemaal voor je.”

Naast de typefouten staan op deze site duidelijk geen kleding, schoonheidsproducten of speelgoed te koop.
Waarschijnlijk slecht gekopieerd van een andere loksite. Voor mij duidelijk dat dit hoogstwaarschijnlijk frauduleus is. Ik ga er in ieder geval niets proberen te kopen.

14 de junio de 2024

NEP website. FRAUDE

Klopt helemaal niks van. Lijkt een eerlijke site. Maar kijk eerst eens naar de prijzen. Dan weet je dat het NEP is. Adres gegoogled en is ook niet te vinden.

5 de mayo de 2024

FRAUDE

FRAUDE
Als je verder klikt op de website zie je al dat het niet klopt. De prijzen zijn te mooi om waar te zijn, er zit alleen geen winkel achter. Het adres bestaat niet enz. enz. gevaarlijke partij die identieke websites creëren. LET DUS GOED OP!

22 de abril de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.