Ik heb hier niets gekocht
Ik heb hier niets gekocht. Ik werd naar de site gestuurd door een aanbieding van een product die ik van plan was te kopen er voor veel minder geld vermeld stond (ongeveer 8 keer goedkoper). gelukkig keek ik naar Trustpilot en zag ik allemaal waarschuwingen die denk wel terecht zijn. als je de site bekijkt dan zie dat er een hoop zake niet kloppen. Belachelijke prijzen maar ook de algemene beschrijvingen zijn slecht vertaald en inhoudelijk onzinnig. zo staat er bij de over ons het volgende:
DE Professionele winkel voor kampeerartikelen We bieden een grote selectie herenkleding, dameskleding, kinderkleding, allerlei schoonheidsproducten en dingen voor thuis. Je kunt hier ook briefpapier, elektronische gadgets, snacks, speelgoed, hardware en leuke souvenirs vinden.
Sinds de opening van onze winkel is The Professionele winkel voor kampeerartikelen al lange tijd een favoriete one-stop-shop met de beste productvariëteit, winkelgemak en waar voor uw geld.
Zoals we altijd zeggen,
“We hebben het allemaal voor je.”
Naast de typefouten staan op deze site duidelijk geen kleding, schoonheidsproducten of speelgoed te koop.
Waarschijnlijk slecht gekopieerd van een andere loksite. Voor mij duidelijk dat dit hoogstwaarschijnlijk frauduleus is. Ik ga er in ieder geval niets proberen te kopen.
14 de junio de 2024
Opinión espontánea