3,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Eerste ervaring met Bergtopia is matig

Eerste ervaring met Bergtopia is matig, maar dat ligt vooral aan de bezorger GLS. Op alle bezorgers valt wel iets aan te merken, maar deze GLS spant de kroon. Bezorgtijdstip verkeerd doorgeven, niet verschijnen en foute T&T-informatie als ook deze niet up-to-date houden. Pakje is er dus gewoon niet. Kortom GLS laat je compleet in het ongewisse en is misleidend met de bezorginformatie. Zolang Bergtopia GLS gebruikt als bezorger, ben ik terughoudend met bestellingen plaatsen. Ik heb overigens wel goed contact gehad met de klantenservice van Bergtopia hierover.

17 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leider gab es erhebliche Probleme mit…

Leider gab es erhebliche Probleme mit der Rückerstattung . Alles wurde anerkannt und die Rückerstattung mehrfach angekündigt per E Mail, nur hat sie leider nie stattgefunden. Als ich Kontakt aufnahm mit der Bitte um Klärung wurde mir nur mitgeteilt, dass diese stattgefunden habe und ich mich mit dem Dienstanbieter über den der Zahlungsverkehr abgewickelt wird , wenden soll. Weitere Schreiben wurden dann einfach nicht mehr beantwortet.

13 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lieferung war ok

Lieferung war ok. Hat länger gedauert. Rücksendungen müssen vom Kunden übernommen werden. Vorsicht!!! Aus D kostet ein Paket über 20€!!!!!

20 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Foute informatie over voorraad

Voorradinformatie op de site klopte jammer genoeg niet. Gelukkig heb ik nog dezelfde dag een mail gekregen dat de jas niet meer op voorraad was, zodat ik ze ergens anders kon bestellen.

18 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bergtopia is hetzelfde bedrijf als…

Bergtopia is hetzelfde bedrijf als Soellaart outdoor en wintersport. Bewijs: De afzender van mijn bestelling bij Bergtopia was Soellaart. Websites zijn ook hetzelfde ingedeeld, prijsverschil is er geloof ik niet.
De bestelling was eerder binnen dan verwacht ondanks de feestdagen.
Ik heb de Gold Kazoo Eco Mummie Slaapzak bij ze gekocht. Daarover schrijf ik een andere review.

30 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

klantenservice onbereikbaar

me pakket staat op afgeleverd wat niet zo is helaas.
met de klantenservice van de bezorgdienst krijg ik snel reactie terug maar van dit bedrijf krijg ik geen enkel reactie terug en telefonisch zijn ze onbereikbaar. belachelijk!

15 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Security tag left in

I ordered a jacket online during Black Friday, which arrived very swiftly. The only reason for the 4 star rating is that they left a security tag in the jacket, however, after I have contacted them they responded quickly, and very politely. Good shopping experience overall, besides the security tag.

26 de noviembre de 2025

Een tevreden klant…

Artikel besteld op dinsdagavond en vrijdagmiddag netjes geleverd.
Was net iets goedkoper dan elders en ik moest bij bergtopia.com geen zendkosten betalen.
Ik had hen ook een e-mail met de vraag naar inlichtingen gestuurd en kreeg snel antwoord.
Ik ben dus een tevreden klant!

14 de noviembre de 2025

Seriöser Shop

Ich war erst etwas skeptisch wegen der wenigen bewertungen hier und weil ich über den Shop kaum was gefunden habe. Hab trotzdem bestellt, weils der mit Abstand beste Preis war. die ware kam schnell und wie bestellt an.

Mit dem Support hatte ich keinen Kontakt, kann dazu also nichts sagen.

15 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nieuw product bleek gebruikt te zijn

Het is natuurlijk prima dat je geretourneerde producten nogmaals als nieuw doorverkoopt, maar neem dan op zijn minst de moeite om modder en steentjes tussen de zolen te verwijderen/opnieuw aan te bieden producten goed te controleren. Jammer!

10 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met mn bestelling

Super blij met mn bestelling!
Donderdag eind vd middag besteld en zaterdag ochtend al in huis!
(Exped Campingmat, hoes, en koppelkit)
Jullie verdienen veel meer reviews op trustpilot zodat mensen jullie weten te vinden. Scherpe prijzen en snelle levering. Ik weet mijn weg te vinden, Bedankt.

12 de julio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Great price, quick delivery

I found an Osprey backpack for sale here and decided to order it. It arrived quickly and was in a perfect state - very happy with the purchase. The only minus point I have is that the track and trace that I received from PostNL did not include any keywords with which I could identify that it was this order (nor that it was from Bergtopia).

28 de mayo de 2025

Aanrader

Ik had wat argwaan omdat ik de Teva sandalen op alle andere sites aan een veel hogere prijs zag. Maar de sandalen kwamen na 2 dagen al perfect toe! Ik zal hier nog bestellen. Er zat zelfs een retour formulier bij.

11 de junio de 2025

0,0 problemen!

De schoenen waren €40,- goedkoper dus ik was sceptisch. Na kijken op Trustpilot zag ik maar 1 reactie en deze is 5 sterren. Ook zag ik reviews van het bedrijf met andere landcodes en deze hadden 4 + sterren. De doorslag voor mij was bestellen via Klarna. Ik moet zeggen: absoluut geen spijt van de bestelling! Met 1 dag geleverd met GLS. Alles origineel. Echt 0,0 problemen. Super, ga zo door!

28 de mayo de 2025

Tevreden!

Ik heb wandelschoenen besteld bij Bergtopia voor de vakantie. Product voldoet zeker aan verwachtingen en is zeer snel geleverd.

14 de mayo de 2025
Logotipo de Bergtopia

Respuesta de Bergtopia

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de wandelschoenen aan je verwachtingen voldoen en dat de levering snel was. We hopen dat je ze goed kunt gebruiken tijdens je vakantie! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we voor je klaar.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.