Super goeie ervaring
Super goeie ervaring. Heel snelle levering en een top product!

Respuesta de Flava'choc
Flava'Choc is a cacao brand built on quality, transparency, and science. We source single-origin cacao that is minimally processed to preserve its natural flavanols. Every batch is independently tested for flavanol content, nutritional composition, and safety. No fillers, no shortcuts — just pure cacao the way it should be.
Super goeie ervaring. Heel snelle levering en een top product!

Respuesta de Flava'choc
This chocolate is seriously so good!! Really pure, you can taste the quality. They're totally transparent about where the beans come from, no werd stuff added. It tastes so so good and way to addictive.

Respuesta de Flava'choc
Ik heb de Raw Cacao Nibs gekocht, een fantastisch product die veelzijdig kan gebruikt worden. Ikzelf gebruik het iedere dag bij mijn ontbijt om toch die extra vezels binnen te krijgen. De smaak is ook gewoon goed en de verkoper is heel transparant.

Respuesta de Flava'choc
Transparant, kwalitatief hoogstaand en servicegerichte webshop. 100% vertrouwen in de producten en werkwijze.

Respuesta de Flava'choc
The products are high quality, healthy, but foremost tasty. The delivery and service were fast and correct!

Respuesta de Flava'choc
Bestelling snel geleverd en netjes verpakt. Had een vraag over het verschil tussen de 80% en 100% reep, en kreeg binnen het uur een duidelijk antwoord. De producten zelf zijn uitstekend — je merkt dat er écht nagedacht is over kwaliteit. Fijn om te weten wat je koopt en waarom.

Respuesta de Flava'choc
New addition to my superfood stack. Very Pure and rich in taste, would recommend. Fast shipping & good communication as wel.