Alle hunde burde have en Mia-My
Jeg er så taknemlig for at Mia-My skulle bruge nogle øvelseshunde under hendes uddannelse til kranio sakral terapeut, for jeg skal ærligt sige, at jeg var meget skeptisk på hvad søren ,det var for noget hokuspokus.
Men alt min skeptisk er gjort til skamme!!
Efter først behandling ,havde jeg en hund som var så afbalanceret og rolig,som jeg aldrig har set hende.
Jeg har den dybeste respekt for Mia-My’s arbejde,faglighed og tag på hunde
Min 2 årige conton de tular, Mini, fik desværre et voldsomt traume for nytårs fyrværkeri, da hun var 1 år, får en nabo uvidende antændt en raket lige på anden side af hækken, hvor Mini tissede. Resten af aftenen og natten, havde jeg en hund der rystede, savlede og var svær at få kontakt med.
Efterfølgende får hun samme “angst”anfald så snart der lyder fyrværkeri/skud i TV eller i virkeligheden.
Mia-My ville gerne se om hun kunne hjælpe. Til anden behandling bliver Mini stresset og begynder at få hendes anfald.
Mia-My begynder stille og roligt at arbejde med hende og kort efter er hun ud af anfaldet, afslappet og helt tryg ved situationen.
Nytårs aften havde jeg en hund som stadig på ingen måde var tryg, men ingen anfald, rysten eller stress. Hun kunne ligge roligt hos mig❤️
Så fra at nytårsaften på alle måde stressede mig i forhold til at Mini er så presset, glæder jeg mig næsten til næste år, for at se hvor langt Mia-My har fået hende.
Alle burde lade deres hund komme til Mia-My ❤️
2 de enero de 2025