Canterbury Opiniones 18.222

4,0

Tuve que hacer una devolución y me contestaron muy rápido e hice un nuevo pedido y el envío ha sido muy rápido. Llega perfecto.

Todo el proceso de compra fue fácil, pedí que me enviaran a mi llegada del viaje y llegó todo a tiempo y en perfectas condiciones.

Mala calidad. Me compre un buzo, jojjing y una remera y en la primera puesta ya aparecieron las famosas bolitas en la ropa. Aclaro, PRIMERA PUESTA. Sigo el Hilo. Envié un mail a la empresa storecan... Ver más

En todo momento he estado informada del estado del paquete, y me ha llegado antes de lo que pensaba.

1. Tienda de rugby
  2. Tienda de ropa deportiva
  3. Tienda de ropa infantil
  4. Tienda de ropa para hombres

Acerca de Canterbury

Canterbury of New Zealand was established back in 1904 when John Lane, Pringle Walker and Alfred Rudkin began producing woollen garments deep in the Canterbury Province of New Zealand. Before long, they were making uniforms for the army during the First World War, and they earned themselves a reputation for manufacturing tough, durable kit. So much so, the legendary All Blacks rugby team approached them to produce rugby attire in which they could play.

The rest as they say is history; Canterbury of New Zealand outfitted the All Blacks team for over 75 years and is now the largest dedicated rugby brand in the world. Canterbury currently supplies kit to numerous high-profile national rugby teams; England Rugby and Ireland Rugby, as well as leading clubs such as Bath and Ospreys.

The brand has its roots firmly in the southern hemisphere with its spiritual home in New Zealand. The Kiwi heritage strongly influences both the design of Canterbury product and the ethos of the company.

Canterbury

Our Promise
Rugby is an inclusive sport, played and watched by people of all ages, both sexes and every ability. Whether playing or watching, we’re all fans at heart. And we’re all unified through our simple love of the game. At Canterbury, we recognise that for all the glamour of the professional game, rugby belongs to everyone. So we make products in the same inclusive spirit, with ranges for all the community.

Free UK & ROI Delivery

At Canterbury we are proud to offer a fast and efficient delivery service. We are happy to send goods worldwide – and your package can be delivered to wherever is most convenient to you.

For orders outside the UK and EU, customs or import duties may be levied once the package reaches its destination country. Canterbury is not responsible for any additional charges for customs clearance, and our customers must pay for these in full. Canterbury has no control over these charges, and cannot predict what they might be. Customs policies vary widely from country to country, please contact your local customs office for more information. Delivery times may vary due to circumstances beyond our control. All orders placed on the Canterbury website are made subject to a shipment contract. This means that the risk of loss for such products passes to you upon our delivery to the carrier. If you have received confirmation of shipping but your products have not arrived, please ensure that you have allowed sufficient time according to the estimated delivery times provided to you on your shipping confirmation email. We offer both standard and express delivery types for UK & EU, and a standard delivery type for the rest of the world. Member states of the EU that we ship to are; UK, Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden. In total we deliver to over 47 countries worldwide, so there are more ways to get your favourite Canterbury kit, regardless of where you are across the globe. Your order will be carefully packaged and despatched to you and delivered within the timeframe of the delivery option you have chosen. We use a variety of carefully selected carriers, and once your order has been handed over to the carrier, we will send you a confirmation email. In most cases carriers do not operate or deliver on Bank Holidays. Import duty: Customers are liable for any local sales taxes or import duties charged on your item(s). Customers are also responsible for providing any information required by local customs to ensure goods are cleared. Customs charges vary from country to country, and Canterbury cannot advise how much they will be. For more information on customs and import duty charges we recommend you contact your local customs office. Occasionally goods may be subject to delays due to customs or weather.

4,0

Muy bueno

18 mil opiniones

...-

good, very good

13 de febrero de 2026

¡Hola!
¡Gracias por dejarnos su opinión!
Siempre es un placer recibir este tipo de comentarios de nuestros clientes fieles.
Sus comentarios nos ayudan a mantener y mejorar nuestros servicios, y el equipo estará encantado de leer sus amables palabras.
Si tiene alguna pregunta, no dude en contactarnos; estaremos encantados de ayudarle.
Cuídese y que tenga un excelente día.
Natalia

Rapidez y calidad

Fácil de navegar por la web, productos de calidad y envíos rápidos

9 de diciembre de 2025

Hola,

Gracias por tomarse el tiempo para dejar su reseña. Valoramos y agradecemos sus comentarios.

Siempre nos esforzamos por mejorar su experiencia de compra y no seríamos capaces de lograrlo sin sus valiosos comentarios.

No dude en contactarnos si tiene alguna otra pregunta o consulta; estaremos encantados de ayudarle.

sue

Muy bien indicado todo el proceso

Muy bien indicado todo el proceso

4 de diciembre de 2025

sue

Muy buena experiencia de compra

Muy buena experiencia de compra. Fácil y sencilla. El envío a España llegó en unos 10 días.

19 de noviembre de 2025

Sue

Cumplieron estrictamente el plazo de…

Cumplieron estrictamente el plazo de entrega que nos indicaron, las botas llegaron en perfecto estado

2 de octubre de 2025

Siempre es un placer recibir estos comentarios de nuestros fieles clientes.

Tus comentarios siempre nos ayudan a mantener y mejorar nuestros servicios, y el equipo estará encantado de recibir tus amables comentarios.

Si tienes alguna pregunta o consulta, no dudes en contactarnos; estaremos encantados de ayudarte.

PROFESIONALIDAD

Perfecto

Perfecto! 10/10

19 de agosto de 2025

Hola,
¡Muchas gracias por dejar tu reseña!
Tus comentarios nos ayudan a mantener y mejorar nuestros servicios, y el equipo estará muy contento de escuchar tus amables palabras.
Si tienes alguna pregunta o consulta, no dudes en contactarnos. Estaremos encantados de ayudarte.
Cuídate y te deseo un día maravilloso.
Un cordial saludo,
Natalia

Siempre es un placer recibir estos comentarios de nuestros fieles clientes.

Tus comentarios nos ayudan a mantener y mejorar nuestros servicios, y el equipo estará encantado de recibir tus amables comentarios.

Kayleigh

Tuve que hacer una devolución y me…

8 de julio de 2025

Entrega en fecha

Entrega en fecha. Seguimiento del envío. En perfecto estado. Muy bien todo.

9 de julio de 2025

Compra exitosos

8 de junio de 2025

Sam

Buena expreriencia de compra

He comprado la camiseta de rugby japon y es preciosa, el envio hasta España ha sido relativamente rapido

9 de mayo de 2025

Siempre es un placer recibir estos comentarios de nuestros fieles clientes.

Tus comentarios nos ayudan a mantener y mejorar nuestros servicios, y nuestro equipo estará encantado de recibir tus amables comentarios.

Leah

Excelente Canterburry

Muy buena la calidad de la ropa, simple y sencillo la web para comprar y rápido envío

24 de marzo de 2025

Hola,
¡Muchas gracias por tu reseña de 5 estrellas!

Nos alegra mucho saber que tuviste una excelente experiencia con nosotros. Tus comentarios son muy importantes para nuestro equipo y agradecemos la confianza que has depositado en nosotros.

Si hay algo más que podamos hacer para ayudarte, no dudes en contactarnos. ¡Siempre estamos aquí para ayudarte!

¡Esperamos poder atenderte pronto!

No he recibido mi paquete

No he recibido mi paquete

21 de febrero de 2025

Hola Daniela,

Agradecemos su reseña y nos ha permitido revisar su pedido.

Entendemos la frustración al respecto de la entrega y le he enviado un mensaje con la que ruego revise desde su cuenta.

Por favor si necesita algo más no dude en contactarnos,

Saludos
Equipo de Canterbury

quality and fashion

5 de febrero de 2025

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions or queries, as we would be more than happy to assist.

Kind regards,

¡Gracias por dejar tu reseña!

Siempre es un placer recibir estos comentarios de nuestros leales Clientes.

Sus comentarios siempre nos ayudan a mantener y mejorar nuestros servicios, y el equipo estará encantado de escuchar sus amables comentarios.

Si tiene alguna pregunta o consulta, no dude en ponerse en contacto con nosotros y estaremos encantados de ayudarle.

Cuídate y que tengas un hermoso día.

jane

Fantástica experiencia de compra

Fantástica experiencia de compra

21 de enero de 2025

¡Gracias por dejar tu reseña!

Siempre es un placer recibir estos comentarios de nuestros leales Clientes.

Cuídate y que tengas un hermoso día.

jane

Fast shipping

Fast shipping. Good quality

3 de enero de 2025

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,