Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een mooie kalender besteld. De bezorging ging helaas niet helemaal goed waardoor het product beschadigd aankwam. Bij contact werd ik vriendelijk en snel geholpen en kunnen we dan nu toch genieten van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De foto was zeer duidelijk en mooi. Heb al enkele zeer positieve reacties gekregen van de familie. Hartelijk bedankt voor het mooie werk. Chris Cleemput

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Via vakantieveilingen had ik een kortingcode bemachtigd voor een akoestische plaat. Leuk zou je denken..... Ik heb er 1 uitgekozen alleen in het echt is hij niet mooi van kleur. Ik heb daa... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Finanzas y seguros

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Foto Op Canvas ❤ Canvasdoeken & Service als beste getest door ZOOM, Consumentenbond & DIGIFOTOpro ☆ Gratis Verzending Foto's Op Canvas!

4,1

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Canvascompagny is ruk met zijn service!

Leuk zou je denken.....
Ik heb er 1 uitgekozen alleen in het echt is hij niet mooi van kleur.
Ik heb daarop gemaild maar kreeg geen respons.
Ja pas nadat ik een review schreef die via hen goedgekeurd moet worden.
Zij vinden dat de plaat aan hun normen voldoet maar willen mij tegemoetkomen met 47,85 terwijl de plaat over de 100 euro kost. Ik krijg dat geld niet, nee, ik kan daarmee een andere kopen maar dan heb ik er 1 van 40cm ipv 1 meter.
Dus gevraagd waarom ik hem niet kan omruilen.....
Maar wederom GEEN REACTIE!!!

Koop niks hier!
Als het tegenzit net als bij mij ben je je geld kwijt.

Jammer dat ik mn printscreens van de email niet kan laten zien hier.

20 de abril de 2026
Logotipo de CanvasCompany.nl

Respuesta de CanvasCompany.nl

Bedankt voor je review 😔 Wat vervelend om te horen dat de kleur van de plaat in het echt tegenvalt en dat het contact daarna niet naar wens is verlopen.

We begrijpen je frustratie, zeker als je geen reactie meer ontvangt en de geboden oplossing niet aansluit bij je verwachting. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kijken dit graag nogmaals voor je na en willen tot een passende oplossing komen — neem gerust contact met ons op via review@canvascompany.nl met je gegevens 🙏 ^Nienke

Topper!

Wat een mooie kwaliteit hebben jullie afgeleverd! De foto's zijn met mijn android mobiel gemaakt,
maar zijn haarscherp op het canvas. Love it😍

14 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een tevreden klant

Ik heb al vaker bij CanvasCompany besteld.
De reden waarom ik dat is omdat ze snel leveringen en uitstekende kwaliteit hebben.

20 de abril de 2026

Inductiebeschermer

Er was zoveel keus dat we er een paar dagen over gedaan hebben om een mooie inductiebeschermer te kiezen. Binnen 2 dagen hadden we hem al (goed verpakt) in huis en hij was nog mooier dan op de website. Wij zijn zeer tevreden.

14 de abril de 2026

Top bedrijf

Heel vriendelijk tegemoet gekomen nadat mijn voucher verlopen was en een hele mooie foto op canvas binnengekregen

10 de abril de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.