Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met mijn leningaanvraag. Het hele proces verliep snel en soepel. Het klantcontact was duidelijk en prettig, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Na go... Ver más
La empresa ha respondido
Wij zijn al jaren vaste klant bij Capital. Het is iedere keer heel prettig om met jullie samen te werken en samen te denken, Nooit problemen. Duidelijke afspraken. En jullie reageren snel en accuraat... Ver más
La empresa ha respondido
Was Snel en vakkundig geregeld, goede rente, afspraken goed nagekomen, ze doen wat ze zeggen, en helpen je in elke situatie. En geen advies als het nodig, voor vragen kun je ze altijd bereiken denken... Ver más
CapitalBox helpt ondernemers in Nederland met zakelijke financiering. Als online financier bieden wij de mogelijkheid om snel en eenvoudig een lening aan te vragen. Voor ondernemers die hun continuïteit willen behouden of willen groeien, maken we het mogelijk om in te spelen op diverse kansen voor hun bedrijf. Wij verstrekken leningen van €10.000 tot €350.000 met een maximale looptijd van 36 maanden, binnen één werkdag geregeld en met heldere voorwaarden.
Sarphatikade 14, 1017WV, Amsterdam, Holanda
Goede communicatieve verkeer en snel geregeld
Snelle reactie en professionele afhandeling
Zeer prettige ervaring met Capitalbox. Snel contact via Blanche, en meteen duidelijk wat er nodig was ter beoordeling. Ook de betaling van de gelden ging supersnel, prima geregeld, en kom hier in de toekomst zeker vaker terug!

Respuesta de CapitalBox Nederland
Snel en overzichtelijk !!!
Je wordt goed geholpen door het proces.
Vriendelijkheid.
Alles opsturen.
Binnen 30 minuten geld op je bankrekening en dat is echt zo.
Bedankt
Ze hebben me goed geholpen. En oplossing gevonden
Super snel en fijn geholpen door Andy! Altijd vriendelijk, erg betrokken, en zeer snel!
Kan altijd op hem rekenen!

Respuesta de CapitalBox Nederland
Voor tijdelijke financiering voorraad was snel kapitaal nodig. Wij hebben dit binnen een weekje kunnen regelen. Als je digitaal je cijfers en bankgegevens kunt aanleveren heb je binnen 2-3 werkdagen je offerte. Na akkoord en afhandeling contracten konden wij na 1 werkdag over het geld beschikken. Prima partner voor MKB

Respuesta de CapitalBox Nederland
Niet aan beginnen. Het zijn oplichters die alleen uit zijn naar je gegevens. Kon een lening krijgen, maar moest wel stukken aandragen. Paspoort en bankgegevens. Dit gedaan en na nog geen 1 minuut was de aanvraag afgekeurd. Onmogelijk dus. Oplichters en nooit aan beginnen
Verschrikkelijk slechte service! Mails blijven onbeantwoord, slechte communicatie en super duur... In de corona crisis om 1 of 2 maanden uitstel aangevraagd ivm geen werk(contactberoep) maar ik wordt compleet genegeerd via de mail en telefoon! Mails sturen met herinneringen dat ik moet betalen zijn ze wel erg goed en snel mee. Niet aan te raden!!
Capital box verstrekt makkelijk en doet alsof zij jou helpen als ondernemer.
Maar in tijden van crisis zijn zij de laatste die behulpzaam zijn. Nul comma nul medewerkzaamheid, totaal geen compassie.
Nooit mee in zee gaan!!
Je betaald veel te veel en als je eerder af wilt lossen zijn ze niet bereikbaar.
Hoge rente en dreigen met incasso bureau terwijl de lening al is afgelost!
Nooit een lening bij afsluiten!! Oplichters zijn het!
Bij afsluiting van de lening werd via de mail gezegd dat wij na 3 aflossingen de aflossingstermijnen konden verlengen en dus na 3 maand een lager maand bedrag konden krijgen. Toen het zover was, kon dit ineens alleen bij een extra lening. Waardeloos dus
Más información sobre otros tipos de reseñas.