Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met PIN Voorschot. Het hele proces verliep vanaf het begin tot het einde snel, duidelijk en professioneel. In het bijzonder wil ik mevrouw Monique Mesma... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De service was erg vriendelijk en op maat. Men neemt de tijd om alles met je te bespreken. Iedere medewerker is goed bereikbaar. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Echter vind ik het proces erg... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle verwerking aanvraag en zo kun je als ondernemer gerust ondernemen. Banken zijn momenteel al een tijdje een crime , duurt lang voordat het voor elkaar is. Ik zeg Pinvoorschot is er voor ondernem... Ver más
Een mooi systeem voor als je tijdelijk (kleine) geldbedragen nodig bent. De terug betaling geschiedt dagelijks in relatief kleine bedragen, maar wel voldoende om de lening zeer spoedig af te kunn... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
PIN Voorschot is een zakelijke krediet. Aanvragen is eenvoudig en er komt altijd een adviseur langs. De financiering is er speciaal voor het MKB en de aflossing is flexibel.
Información de contacto
Kooltjesbuurt 1A-13, 1411 RZ, Naarden-Vesting, Holanda
- 0883880880
- info@emffinance.nl
- pinvoorschot.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik heb een zeer positieve ervaring…
In het bijzonder wil ik mevrouw Monique Mesman bedanken. Zij werkte zeer nauwkeurig, reageerde snel en zorgde ervoor dat alles soepel en zonder stress verliep. Al mijn vragen werden duidelijk en volledig beantwoord, wat mij een gevoel van vertrouwen gaf.
Wat mij het meest opviel, was de snelheid van handelen en de betrokkenheid tijdens het hele traject.
Al met al raad ik PIN Voorschot zeker aan als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte part 👌🏾
Ongevraagde reclame versturen was een…
Ongevraagde reclame versturen was een hele verkeerde keuze!

Respuesta de PIN Voorschot
Sturen ongevraagd brutale brieven
Sturen al ruim 2 jaar lang, elke maand, ongevraagde brieven naar mijn adres met de vraag of ik een lening wil. Graag contact opnemen om dit te stoppen.

Respuesta de PIN Voorschot
Melle heeft ons goed en proffesioneel…
Melle heeft ons goed en proffesioneel geholpen bedankt
Vriendelijke service snel en zeer goed…
Vriendelijke service snel en zeer goed in de afhandeling. Echt een top bedrijf.
Snelle duidelijke service
Snelle duidelijke service, vriendelijke werknemers. Onze aanvraag werd meteen opgepakt en de vervolgstappen zijn overzichtelijk en duidelijk. Persoonlijk gesprek was ook erg prettig, je wordt gemakkelijk door het hele proces geleidt.
Snel gereageerd en gehandeld.
Fijne en snelle communicatie zeker een…
Fijne en snelle communicatie zeker een aanrader!!
De persoonlijke benadering met een goed…
De persoonlijke benadering met een goed gesprek en meedenken naar opties was erg prettig!
Super snelle service.
Nadat er kennismaking is gemaakt ging het heel erg snel. Eerlijk en betrouwbaar.
Het was snel makkelijk geregeld en ze…
Het was snel makkelijk geregeld en ze geven al gelijk aan dat ze je in de toekomst ook willen helpen waar mogelijk is en dat is fijn om te weten
Efficiënt, correct en snel!
Het heeft ons enorm geholpen..en alles…
Het heeft ons enorm geholpen..en alles ging snel zonder gedoe
Snel en betrouwbaar!
Snel en betrouwbaar!
Heel fijn contact, ook even persoonlijk en het ging allemaal heel snel, waardoor we snel weer verder konden. Echt een heel prettige ervaring!
Flexibiliteit top service ik ben echt…
Flexibiliteit top service ik ben echt blij met jullie ga zo door
Más información sobre otros tipos de reseñas.