Ik had benzineslang nodig met 8mm…
Ik had benzineslang nodig met 8mm binnendiameter. Op de website bestel ik aldus artikel nr. 2122-0750. Als het pakket wordt geleverd zit in de verpakking artikel nr. 2122-0600. Nazicht op de website van C.online wijst uit dat dit een slang is met 6mm binnendiameter. Ik laat dit weten, en vraag een oplossing. Nog dezelfde dag laat men weten dat een nieuw pakket wordt verstuurd. Als het wordt afgeleverd zit binnenin echter opnieuw benzineslang met art. nr. 2122-0600. Ik meet even na met de middelen die ik heb (een lintmeter) en kom uit op 7mm binnendiameter. Ik vergelijk met de benzineslang die eerder gemonteerd zat, en stel vast dat de binnendiameter daarvan wel degelijk groter is dan wat werd geleverd. Ik laat dit opnieuw weten. Men doet nazicht in het magazijn, en dan blijkt dat uit andere coderingen op de benzineslang zou moeten blijken dat wat geleverd werd dan toch niet slang met binnendiameter 6cm, doch wel degelijk slang met binnendiameter 7,5cm betreft. Carb online wijt de fout aan de firma Cohline. In dezelfde mail wordt gevraagd de beide geleverde benzineslangen terug te sturen, verzendkosten voor eigen rekening weliswaar. Als ik reageer of het bedrijf dit werkelijk ernstig meent krijg ik als respons "veel plezier met de 2m slang". Tsja. Wat moet je als klant daarmee? Ik dacht zo: het bedrijf geven waar het recht op heeft, en dat is voor beide slangen betalen, en een review plaatsen.
Qua klantvriendelijkheid initieel - ik benadruk initieel - 5 sterren, qua weten waar men mee bezig is eentje, met moeite.
11 de enero de 2024
Opinión espontánea