3,8

1 opinión en los últimos 12 meses

Comprobamos las opiniones

kapotte gekochte versnellingsbak

Hoi,

Ik heb bij Bongers Auto-Onderdelen Zeeland een versnellingsbak gekocht 22-08-2024.
Deze heb ik gelijk laten plaatsen onder de auto waarna de monteur er later achter kwam met de olie dat er waarschijnlijk een scheur in zit, hij lekte.
Ik heb gelijk naar Bongers gebeld en dit aangegeven, waarbij ze de versnellingsbak wilde gaan lassen.
Dat wilde ik natuurlijk niet, je weet dat de versnellingsbak al kapot is en ik wilde dan ook graag een andere.
Inplaats van een kapotte gelaste te kopen.
Ik legde uit dat ik weer kosten moet gaan betalen om deze dus een 2de keer erop te laten maken en als ze mij dan tegemoet kunnen komen.
Hij bleef doorgaan garantie en wilde niet luisteren.
Ik probeerde hem uit te leggen stel dat hij zelf ergens iets zou kopen en het stuk zou gaan, dat hij het van mij kant moet bekijken.
Heb nu extra kosten voor 2 keer een versnellingsbak eronder te plaatsen.
Ik begrijp dat ze ook niet alles kunnen zien en dat het een keer fout kan gaan.
Maar kom dan mensen tegemoet als die mensen door een kapot onderdeel 250euro extra kosten moeten betalen.
Ik vroeg niet eens de helft.
Ik heb gevraagd naar 100euro tegemoet te komen voor de extra 250euro onkosten,
Of op een andere manier tegemoet te komen zodat het die 250euro zou verzachten.
Maar hij wilde geen kant op.
Dus door hun kapot onderdeel heb ik nu 250euro extra onkosten.

Ik koop hier nooit niks meer, maar echt nooit!

22 de agosto de 2024

¿Es ésta tu empresa?